עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט שהרכבתי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים העלתי שאלה וביקשתי עזרה בבניית מפרט של עד 9000 ש"ח.

השימוש העיקרי הולך להיות בתוכנת solidworks משחקים כמו call of duty/gta5 ודומים להם ברמת גרפיקה בינונית + איפה שאפשר אז גם רמה גבוהה

אינטרנט והורדות כבדות עבודה יום יומיומית על המחשב.

oc זה תחום שמאוד חדש לי וכרגע אני לא ממש מבין בו אבל כן הלכתי על מחשב שבו אוכל לעשות זאת,לא ברמה הכי גבוהה.

הקירור מאוד חשוב לי ולכן השקעתי והוספתי גם קירור נוזלי למעבד.

אשמח לקבל חוות דעת מכם,לבדוק שהרכיבים שבחרתי באמת מתאימים אחד לשני ויעבדו בהרמוניה.

זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז בבקשה תתחשבו =)

תודה מראש לכולם.

http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16014

מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray

קירור נוזלי Corsair Hydro H80i GT High Performance

לוח אם Asus Z170 PRO GAMING LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E

זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14 X2

כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E

כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD SATA III

צורב פנימי LG WH16NS40 Blu-Ray Sata - צבע שחור

ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series Active PFC 12CM Fan PSU

מארז לגיימרים ללא ספק Corsair SPEC-01 Red LED Mid-Tower

מאורר למארז Antec F39 120mm Led Silent X3

מסך מחשב Dell P2314H 23'' LED IPS

פורסם

לדעתי מפרט די טוב אבל ההיתי מוריד קצת מהSSD ושם גם כונן קשיח כי אני חושב ש500GB לא מספיקים אבל אם לצרכים שלך זה מספיק אז זה מאוד טוב .

וגם ההיתי את הזיכרון RAM משדרג בעוד עשרים שקל ל  2400MHz .

אבל חוץ מיזה אחלה מיפרט

פורסם

אהלן, מבלי לכנס ליותר מדי עומק:

- חסר לך כונן קשיח רגיל עם לפחות טרה, תוריד זכרון בSSD הוא להרצת מערכת ותוכנות, כן מעולה למשחקים אבל יקר! או תוסיף אחד רגיל זה כלום 500 GB אני עם 128 ונחנק עם 2 משחקים (לא הכי חדשים ולא הכי גדולים) וזה בלי עבודה כמו סוליד שאת קבצי ישמרו בכונן השני.

- קירור נוזלי, למה?! Arctic 13 יקרר מספיק, או אחד בתחום מחיר (150-200) גם שקט.

- ספק מודולרי ביזבוז.. כמה פעמים כבר מחברים ומחליפים כבלים בקופסא, ספק אחד טוב ושקט יהיה מספיק חיבורים שצריך (כמובן שני חיבורים לכרטיס מסך)

- מארז גיימרים..נו אורות ופתחים מיותרים יש אחד שקט וחמוד שקניתי למישהו והוא חביב לשים לב בלי חלון בצד שיותר רועש במיוחד אם לא רואים אותו כי מונח בשולחן מחשב ואז סתם חלון, הדגם היה Corsair Carbide 100R  עם שתי מאווררים אחורי עם שליטה אני חושב בעוצמה . או של פרקטל דגם 300 אם זכור לי..שקטטט.

- תוסיף למעבד i7 

וזכרון וולט נמוך DDR4 החדיש. 16GB

הצעתי ואני לא מתייחס לאובר קלוקינג שלדעתי מיותר!!

ותזכור עוד מאווררים למעלה למטה הצידה= רעש!

פורסם

מצטרף לכל מה שאמרו מעלי. ההחלטה על OC משפיעה מאוד על המפרט, לOC רציני צריך קירור מים (יש קירור אוויר שנותן תוצאות טובות בחלק מהמקרים). 

במצב בו אתה לא עושה OC הקירור למעבד עולה בערך חצי, אתה מסתפק בלוח בסיסי של H110/B150 שיעלה פחות ואתה לא תצטרך מעבד K. 

ומארז ''גימרים' אמור להגיע עם קירור למארז, לא ? וגם הספק מה זה מוגזם.

יודע מה, בסוף החלטתי להרכיב לך משהו, בסיסי מאוד רק שתבין את הכיוון הנכון לדעתי

שים לב שיש גרסה זולה יותר לכרטיס מסך (הלכתי על הכרטיס שבחרת) וכי המפרט אינו מיועד לOC. גם אפשר לרדת ל8 ראם אם תרצה. אפשר לקחת יותר טוב ברוב הסעיפים אבל אני לא חושב שאכן קיים צורך בכך.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1
      זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III  1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1ST DVD±RW x24 Black Sata 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET 1
      מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide 88R MicroATX Mid-Tower 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 5276 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים