עבור לתוכן

התקנת Samsung 950 pro ב-Maximums vii gene

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן.

בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps :( 

למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2..

2 שאלות,

אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2?

ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם.

או שיש פתרון אחר שאני מפספס....

תודה רבה.

פורסם

איזה לוח?

פורסם

הלוח שלך לא תומך NVMe בכלל, ולא ברור לי איך הוא בכלל עובד. בכל מקרה, ה M.2 הוא PCIe 2 ולא 3.

אולי משהו לוקח חלק מהנתיבים של PCIe 2 (אם כ. המסך שלך הוא 2 ולא 3 למשל, או שחיברת משהו ב X4). בכל מקרה למהירויות המקסימליות של ה SSD הזה לא תגיע.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של batnun

איזה לוח?

כפי שרשום בכותרת, Asus Maximums vii gene Z97

ציטוט של nachum37

הלוח שלך לא תומך NVMe בכלל, ולא ברור לי איך הוא בכלל עובד. בכל מקרה, ה M.2 הוא PCIe 2 ולא 3.

אולי משהו לוקח חלק מהנתיבים של PCIe 2 (אם כ. המסך שלך הוא 2 ולא 3 למשל, או שחיברת משהו ב X4). בכל מקרה למהירויות המקסימליות של ה SSD הזה לא תגיע.

הלוח תומך NVMe (אולי חלקית, אבל תומך). אבל אכן יציאת ה-M.2 היא PCI-E 2.0..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים