עבור לתוכן

פלונטר לא מוכרים יותר ספקי סיסוניק בטענה שהם נשרפים

Featured Replies

פורסם

שלום,

שמתי לב לדיון הזה (באתר אחר):

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=17035274

נציג פלונטר טוען שהם היו עדים להמון ספקי כוח Seasonic שנשרפים, ולכן הם החליטו שלא למכור אותם יותר.

נשמע לי ממש מוזר, כי אלו ספקים ברמה גבוהה (במיוחד הסדרות הגבוהות). הייתי מבין אם זה מדובר בספק אחד או שניים, אבל כשזה סדרתי זה גורם לי להרים גבה. 

מעבר לזה, הנציג שם ציין ש TMS ו StartPC הפסיקו גם למכור ספקים של Seasonic, אבל זה לא נכון. 

מה דעתכם?

פורסם

נשמע מוזר.. אולי זה עניין עסקי שהתפקשש להם עם seasonic? (מן הסתם שהם לא יודו בכך)

אבל מצד שני להכפיש שם של מוצר לשווא.. אין לי מושג :o 

פורסם

נציג של אחת החנויות דיבר על זה בפורומים כאן לפני כמה חודשים. מדובר על הסדרות הזולות, לא היקרות, שירדו רמה לטענתם.

למה הם מפסיקים למכור את כולם? לא יודע. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

שאלתי אותם בדיוק לפני 8 ימים אז אני פשוט אצטט את הסיבה

ציטוט
בשנה האחרונה יובאו לישראל ספקים של סיסוניק מאיכות ירודה עם מעל ל 15% קריסות של ספקים בחודש חודשיים הראשונים של המחשבים שהם היו מותקנים בהם
נוצר לנו נזק עצום ממכירתם וגם להרבה חנויות אחרות שהורידו את הבנדלים של הספקים הללו במערכות שלהם.

אבל למרות הכל דווקא כן יש להם ספקי כוח שמיוצרים ע"י SeaSonic והם של Antec מסדרת הTruepower Classic והEDGE.

פורסם

אני לא מבין את הנהי והבכי. יש ספקים לא פחות טובים של חברות אחרות. 

פורסם

נצטרך למצוא חביב קהל חדש :D

עד היום seasonic די היה שליפה אוטומטית מהמותן, אני על סף קניית ספק חדש, המלצות ?

הכיוון הוא 600-700W לא מחפש משהו fancy, רק אחד טוב שיעשה את העבודה עם כרטיס זללני במידת הצורך.

נערך על-ידי OvO

פורסם

^מה התקציב?
ובכלל TMS וStartPC מוכרים ספקי כוח של SeaSonic או שאתה מעוניין לרכוש רק מPlonter?

פורסם
ציטוט של OvO

עד היום seasonic די היה שליפה אוטומטית מהמותן

רק בארץ. לא מצאתי את ההעדפה האוטומטית הזו באתרים או חנויות בחו"ל. 

פורסם

בארץ התמורה שלו למחיר הטובה ביותר, בלי קשר בארץ אנחנו בפיגור אחרי העולם המתקדם בספקים (צפון אמריקה והמדינות החזקות באירופה), יש מלא סדרות וספקים חדשים עם ביצועים מעולים למשל של evga ועוד, שכולם עם dc-dc ולאט לאט גם ספקי הביניים עוברים לdc-dc. בארץ s12ii וfsp raider נחשבים לעלית הספקים, אני לא נגדם הם תמורה טובה לכסף אבל בפועל הם מיושנים ובמפרטי high-end ואפילו פחות הייתי שם ספקים איכותיים יותר, corsair מתומחרים יקר מאוד והסדרות הנמוכות שלהם לא משהו מגיעות למחיר של ספקים טובים בהרבה שלא ברור אפילו אם יהנו בארץ מהשרות המעולה שלהם, fsp בתור ספקי ביניים טובים בספקי high end הם בפיגור, antec גם קצת בפיגור בספקי high end מתומחרים בארץ סביר, ספק טוב במחיר טוב שהפסיקו להביא לארץ cooler master vs.

פורסם

לא מוגבל בתקציב, לא אומר שצריך להתחרע אבל התקציב הוא לא מגבלה, רק שיהיה טוב.

אגב זה ייקנה כנראה באילת.

בנוסף, מודולריות לא מעניינת אותי כל כך.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תמוה בעיניי שזה משהו שקורה רק בישראל ולא שומעים טענות דומות על ספקי Seasonic בחו"ל, ותמוה מכך שזה קורה בחנות ספציפית אחת ולא בכמה חנויות בארץ (אחרת גם ב TMS, Wellcom, StartPC וכו' היו מפסיקים לייבא/למכור אותם). 

@nachum37 מבחר ספקי הכוח בארץ הוא מוגבל בהשוואה למבחר בחו"ל, מעבר לכך שיש מקרים שספקי הכוח מתומחרים גבוה מדי עבור דגמים מסוימים בעלי איכות סבירה/טובה (כאלה לפחות ברמה של S12II). לכן, מהסיבה הזאת, סיסוניק בדרך כלל הם ספקים מועדפים, ולעיתים מאחר שהם מגיעים עם מארז כבאנדל משתלם.

פורסם

@OvO אצל KSP(אילת) יש לך את S12II 620W 80+ Bronze ב316ש"ח עם 5 שנות אחריות אבל מאחר והתקציב ללא הגבלה אז אולי עדיף לעלות לS12G 650W 80+ Gold עם 5 שנות אחריות ב402ש"ח ואם בכל זאת תרצה להתחרע יש גם את הX-650 80+ Gold עם 7 שנות אחריות ב483ש"ח.

פורסם

:D תודה רבה על התשובה, אני אבחר לי משהו מבין השלושה.

אני מרגיש שהספק הנוכחי שלי כבר עייף, הוא כבר מההתחלה לא היה מהטובים והוא כבר נושק ל5 שנים לדעתי.

פורסם

בכיף :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים