פורסם 2016 במרץ 229 שנים הייתי עכשיו כמה דקות עם מסך דולק (בהירות אוטומטית, בערך באמצע), צילמתי תמונה במצלמה ושלחתי אותה בוואטסאפ. הצריכה היתה בערך 300-350mA/h, שזה בערך 10 שעות שימוש (עם מסך דולק...), מבטיח מאוד.
פורסם 2016 במרץ 229 שנים ציטוט של Milford Cubicle https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw&hl=en קנית קייס \ מגן מסך? ואם לא אז איזה אתה מתכוון לקנות?
פורסם 2016 במרץ 229 שנים הזמנתי איזה tpu שקוף ב-5 שקל באיביי, לא סביר שאני אשים אותו אבל הזמנתי שיהיה.
פורסם 2016 במרץ 229 שנים ציטוט של lmlm מישו קיבל את העדכון אבטחה שסמסונג שיחררה? Nope... בדקתי ואין לי שום עדכון \: מה לגבי הטענות של הרגישות יתר של מסך האדג'? נערך 2016 במרץ 229 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2016 במרץ 239 שנים אני קיבלתי את העדכון של המסך, פחות או יותר בשניה הראשונה אחרי שהתקנתי את הרום של סאני והתחברתי לאינטרנט.
פורסם 2016 במרץ 239 שנים מחבר יש צפי לתיקון הבעיה של רגישות היתר באדג? אני לא יודע מתי לקנות את המכשיר והאם כדאי מחול או לא
פורסם 2016 במרץ 239 שנים לא כדאי מחו"ל כי יש נעילה אזורית (ואז צריך להשתמש בו בחו"ל לפני), כי הגרסאות sd820 הן עם BL נעול וכי זה לא יוצא יותר זול.
פורסם 2016 במרץ 239 שנים מחבר מאמזון לדוגמה אפשר להזמין רק את הגרסה עם האקסינוס.. וגם היה כתוב שם שהוא סים פרי ולא נעול באיזשהי צורה אז מה הבעיה? גם האמת אני מעדיף את הסנאפדרגון. מתי תהיה ירידה יותר רצינית במחירים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.