עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם

ברור

אין לי ספק ששלי גדול מהאדג'

גם החזקתי את האדג' ביד

עדיין הרגיל היה לי יותר נוח

• תגובות 550
  • צפיות 78.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקובץ רום שהורדתי יש קובץ אחד "מיותר", מה לעשות איתו?

לפי ההוראות אני צריך את 4 הקבצים הראשונים:

ציטוט

3. Start Odin 3.**

• If your ROM is a single .tar.md5 package click on the AP/PDA button and browse to the .tar or .tar.md5 file that you extracted in step 1 and select it.
  • If the package has more than one .tar archive then they will be labelled with PDA/Code, Phone/Modem and CSC. Just put them in the corresponding section of Odin like below
    BL = Bootloader
    AP = PDA (CODE)
    CP = PHONE (MODEM)
    CSC = CSC

ODIN FLASH http://samsung-updates.ru/

אבל אצלי יש גם קובץ חמישי, HOME_CSC.. מה זה?

2016-03-20_1509.png

פורסם

יש שם פעמיים CSC משום מה בשם שונה. לדעתי אחד מהם עושה wipe למכשיר ואחד לא.

אבל כדי לעבור לILO לא תוכל להשתמש רק בקובץ הזה מכיוון שהרום הזה, כמו זה שמגיע מסלקום הוא multi csc - כולל כמה קודים שביניהם גם הנוכחי שלך.

כלומר אחרי הצריבה תחזור לאותו קוד (CEL).

כדי לשנות את הקוד לILO אתה צריך לצרוב קודם קוד אזור אחר ורק אז לחזור לILO.

בעבר היה גם קוד עם 272 והimei שלך שיכולת לבחור דרכו CSC (ואז אתה לא צריך לצרוב כלום) אבל לא בטוח שעובד במרשמלו.

פורסם
ציטוט של omrij

כדי לשנות את הקוד לILO אתה צריך לצרוב קודם קוד אזור אחר ורק אז לחזור לILO.

אממ... איך?

פורסם

מוריד רום כזה של אזור אחר, נניח של אנגליה. צורב אותו, נותן למכשיר לעלות. בשלב לאחר מכן עושה למכשיר wipe ומוודא שהוא עבר לקוד של אנגליה. לאחר מכן צורב את הרום הישראלי ושוב עושה wipe.

למעשה, אתה אפילו לא צריך לצרוב את כל הרום - מספיק לצרוב רק את הcsc.

בפועל - עדיף לך מראש להוריד רום נקי יותר (BTU של אנגליה) ולהשאר איתו. גם תקבל עדכונים מהר יותר וגם יש בו פחות תוכנות (תבדוק כמה תופס הcsc שלו)

פורסם

אני מבין... אולי באמת ננסה את BTU, איזה תוכנות כבר נחשבות "ישראליות" וקיימות רק ברום הישראלי? עברית במקלדת?

אגב מי שרוצה s7e בחינם...

https://wn.nr/XSqJ3m

פורסם

עברית במקלדת יש בכל האזורים. רק ממשק עברי צריך "לחשוף" ברומים שהם לא ישראליים

פורסם

:penguin:

צריך להיות איש ממש מוזר בשביל להעדיף את ה-SD רק בגלל שזה יאפשר לו להחליף את הרום של סמסונג (שכולל את כל הפיצ'רים הייחודיים וייעודיים שלהם) באיזה רום CM מעפן.

ציטוט

"The Nexus 6P (9:59) will need two full charges to match the Exynos S7 edge, and you better have two spare batteries for the V10 (7:30) if you're looking to keep up with the edges."

פורסם

אין שום טעם לקנות מכשיר דגל של סמסונג או LG ע"מ להתקין עליו אנדרואיד נקי / CM.

מי שרוצה CM או אנדרואיד נקי שיקנה נקסוס או טלפון סיני במחיר משתלם עם חומרה טובה ויתקין עליו את מה שהוא רוצה בלי לאבד את כל הפיצ'רים שמגיעים בטלפונים של סמסונג/LG.

פורסם

בכל מקרה, הsd מגיע (לפחות בארה״ב) עם bootloader נעול

אז עדיין רחוק היום שבו יוכלו להחליף בו רומים 

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

:penguin:

צריך להיות איש ממש מוזר בשביל להעדיף את ה-SD רק בגלל שזה יאפשר לו להחליף את הרום של סמסונג (שכולל את כל הפיצ'רים הייחודיים וייעודיים שלהם) באיזה רום CM מעפן.

התקנתי היום על מכשיר הגיבוי שלי (S3) מרשמלו. מניסיון העבר הS7 יזנח בעוד שנה וחצי ואז מה שיקבע את אורך חייו הוא הרומים המקוסטמים.

פורסם

מסכים. מערכת שהיום היא שיא החידוש תראה ארכאית בעוד שנתיים.

פורסם

זה נכון, אבל בעוד שנתיים יהיו רומים מקוסטמים עבור S7 גם לדגם הסנאפדרגון וגם לאקסינוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים