עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם

יש מספיק אפליקציות צד שלישי שעושות בדיוק אותו דבר

• תגובות 550
  • צפיות 78.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שאף פעם בכלל לא חשבתי לשים שם נוטיפיקציות... פרטיות, מישהו? זה מיועד מבחינתי בעיקר לשעון... ככה זה גם תמיד הוצג אגב..

בכל מקרה אני מאמין שגם ההתראות מהוואטסאפ וכו' יגיעו לשם, אם לא מיד אז בהמשך. אחרי הכל לא מדובר במכשיר סיני נישתי. אם צריך אז וואטסאפ יתאימו את עצמם.

אגב למי שתהה, יש למכשיר גם את הלד-התראות הסטנדרטי..

פורסם

זה סתם מוזר. אתה יכול לאשר לכל אפליקציה שמבקשת גישה לנוטיפיקציות של המכשיר (כמו שכל פתרון צד שלישי עושה) ואז אתה בכלל לא צריך להתעסק עם התאמה של אפליקציות אלייך. סתם פתרון עצלני

פורסם

נכון שזה מוזר, אבל צריך לזכור שמדובר בפיצ'ר שלא מונע מהמכשיר לישון (אפליקציה צד שלישי שתעשה דבר כזה זה wakelock ניצחי) אז כן יכול להיות שיש שם משהו שדורש תאימות גבוהה יותר מול הקרנל או מה שזה לא יהיה, ושזה לא סתם "להציג את הנוטיפיקציות של אנדרואיד".

פורסם

זה ממש לא נכון,המכשיר לא ישן.

האפליקציות של סמסונג פשוט מעדכנות את התצוגה של always on בעצמן (WA לא יכולה להיות את זה כי היא בכלל לא מודעת שalways on קיים)

יש פה עדיין wakelock.

כל מה שאפליקציה אמורה לעשות זה לקרוא את הנוטיפיקציות בכל פעם שיש נוטיפיקציה חדשה (שזה בדיוק מה שalways on עושה עכשיו רק "מבחוץ")

פורסם

אתה הרגע טענת שטלפון עם always on לעולם לא נכנס ל-deep sleep? חחח

סיימתי את הדיון איתך :)

פורסם
האמת שאף פעם בכלל לא חשבתי לשים שם נוטיפיקציות... פרטיות, מישהו? זה מיועד מבחינתי בעיקר לשעון... ככה זה גם תמיד הוצג אגב..

בכל מקרה אני מאמין שגם ההתראות מהוואטסאפ וכו' יגיעו לשם, אם לא מיד אז בהמשך. אחרי הכל לא מדובר במכשיר סיני נישתי. אם צריך אז וואטסאפ יתאימו את עצמם.

אגב למי שתהה, יש למכשיר גם את הלד-התראות הסטנדרטי..

כמו המצב היום, ציפיתי שיהיה אפשר לבחור אילו נוטיפיקציות יופיעו ובאיזו רמת פירוט.

בלי לקבל חיווי מהמיילים (משתמש בתוכנה צד ג') ומwhatsapp לפחות, הפיצ'ר הזה הופך להיות ללא רלוונטי בשבילי.

מקווה שהם גם אפשרו את הambient display במקביל.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אתה הרגע טענת שטלפון עם always on לעולם לא נכנס ל-deep sleep? חחח

סיימתי את הדיון איתך :)

הבנה 0

טיעון 0

סגנון 0

פורסם

נצל"ש (איזה מילה ישנה)

יש לי S2 עם 16GB, אבל מערכת ההפעלה (4.1.2) הקצתה רק 2 ג'יגה מסך כל המקום לאפליקציות, מה שדי מבעס... ה-2GB נקראים כביכול "device memory" וכל השאר "USB drive".

יכול להיות שאני קצת (הרבה) מיושן ולא מעודכן, אבל זה נפתר בגרסאות החדשות של אנדרואיד? מתכנן על ה-S5\6\7 בקרוב (מקום אחסון אצלי זה קודש, אז כנראה ש5\7).

פורסם

2 ג'יגה מכל המכשיר זה הSDCARD? זה דיי מוזר

כמעט בטוח שזה לא המצב בשום טלפון מודרני

פורסם

לא מפתיע, זה היה כך גם ב-S4, S5 ו-S6.

פורסם

במכשירים שיש בהם אפשרות הרחבה זה עוד בסדר, אבל ב-S6? זו הטעות הכי גדולה שלהם וזה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות אותו. מעדיף כבר להתפשר על ה-S5.

פורסם

מדוע לקנות מכשיר בן שנתיים כמו S5 שבסוף התמיכה של סמסונג בו?

רק בגלל ש- 22GB של זכרון לא מספיק לך ? (32Gib=29.8GB-8GB=~22GB)

מה אתה שומר על הטלפון ש- 22GB לא מספקים אותך?

פורסם

מחיר אטרקטיבי שעוד ירד אחרי שה-S7 יצא, מספק את כל הצרכים של כל משתמש סטנדרטי (וואטסאפ, שיחות, פייסבוק וכו'), סוללה סבירה וגם אם הוא "בסוף התמיכה", מע' ההפעלה יציבה מספיק.

בוא נגיד שבשביל אחד שהסתדר עד היום עם S2, ומחפש לשדרג נטו בשביל מצלמה חדשה (שלי כבר מלוכלכת וכמעט לא שמישה) וקצת פחות עצבים מה-responsiveness, ה-S5 הוא אופציה מאוד אטרקטיבית עם יחס עלות\תועלת מדהים. מחיר כפול בשביל ה-S7 היה מתאים אם לא הייתי סטודנט תפרן (או אם הייתי סטודנט בבינתחומי).

מה אני צריך יותר מ-22GB? זה באמת עדיין לא ברור מאליו ב2016?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים