עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך חדש לגיימינג (לא כבד)

Featured Replies

פורסם

היי חברה, מה נשמע? לאחרונה נהרס לי כרטיס Radeon 7950 ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש, בערך באותה רמת ביצועים (מוכן להתפשר על הביצועים אם זה יוריד את העלות בצורה משמעותית).

מעוניין לא לעלות מעל 500 שקל לכרטיס.

מפרט:

i5 3450

8gb memory

ספק 500W (לא זוכר של מי בדיוק, אבל יצרן מוכר)

האם זה ריאלי בכלל להשיג כרטיס מסך באותה עוצמה במחיר הזה? אני ממש לא מעודכן בשוק הכרטיסים כיום.

פורסם
ציטוט של zivbu9

היי חברה, מה נשמע? לאחרונה נהרס לי כרטיס Radeon 7950 ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש, בערך באותה רמת ביצועים (מוכן להתפשר על הביצועים אם זה יוריד את העלות בצורה משמעותית).

מעוניין לא לעלות מעל 500 שקל לכרטיס.

עד 500 לך על  Sapphire R7 250 2G DDR3 9S7252 .

אם אתה יכול ללחוץ קצת יותר לכוון ה 590 ש"ח יש לך את ה  Palit GTX750Ti StormX Dual 2GB DDR5 mHDMI 128 bit .

פורסם

בהשוואה ל7950 אף כרטיס לא משתווה לו, ה7950 מחירו בשוק הוא 750 ש"ח כך שאין משהוא במחיר שציינת שמגיע לרמה שלו .

http://ksp.co.il/?store=kspramatgan&txt_search=HD+7950&x=-464&y=-232

אם הייתה מרוצה ממנו עד עכשיו ואתה ממש לא מתכון להשקיע מעבר לסכום 750 אז האמת הוא שווה כל שקל.

נערך על-ידי felixil

פורסם

1. ה R7 250 וה 750TI נמוכים בכמה רמות מה-7950 מבחינת הביצועים (ה 750TI יותר טוב מה R7 250).

2. ב Startpc יש את ה 7870XT ב-599 ש"ח. זהו כנראה כרטיס המסך הכי משתלם עבורך (ובכלל) - גם חדש עם אחריות, גם יחסית זול וגם נותן ביצועים דומים מאד ל-7950.

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה!

פורסם

7950 כרטיס מדהים.. והכי מוזר שהוא ישן

פורסם

הוא לא "מדהים", וזה לא מוזר שהוא ישן, את שלו הוא עשה בגזרת השוק הגבוהה  בימיו הטובים, אבל כיום הוא חזק כמו כרטיסי ביניים, מבחינת ביצועים הוא אולי דומה לGTX950, ולמען האמת זה מעבר לבסדר כדי לשחק משחקים על הגדרות "הגיונית", שיחקתי את BATMAN AK על Medium עם 270X (דומה בביצועים יחסית) ועדיין לא "סבלתי" בגלל תמונה רעה או FPS נמוך, אבל מדהים ו7950 לא הולכים ביחד ב2016. 

נערך על-ידי David_K

פורסם

קניתי אותו למחשב השני שלי והופתעתי מהביצועים! לגיימניג לא כבד הוא ממש אחלה!

אני חושב שלשחק את arkham knight על 270x זה ממש מוציא מהחוויה.... אני משחק על 7950 רק משחקים ישנים יותר... ונהנה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים