פורסם 2016 בפברואר 179 שנים http://www.partner.co.il/globalassets/global/fms-minisite/index4.html האם הם מגבילים נפח תעבורה? האם זה מתאים למשחקי אונליין (לא משהו רציני מדי פעם)? איזה נתב מקבלים? תודה
פורסם 2016 בפברואר 179 שנים המוצר הזה הוכרז לפני 4 דקות בערך. אני בספק אם תמצא מישהו שיש לו בכל מקרה הדבר הזה בדיוק כמו טלפון דור רביעי רגיל (אולי אנטנה חזקה יותר) רוצה לבדוק? פשוט תגדיר את הנתב שלך כנקודת גישה ותנסה לשחק
פורסם 2016 באוגוסט 309 שנים אני רק מעדכן שבררתי איתם טלפונית וכרגע אם אתה לקוח פרטנר אתה משלם איזה 90 שח כולל הנתב, מקבל 30 מהירות העלאה/הורדה (כמובן אם אתה ליד 4G LTE שנקלט טוב בבית) וההגבלה היא לא 60 ג'יגה , אלא 500 לחודש. עדיין בעייתי אבל פחות. מישהו משתמש איתם כבר? אשמח לעדכונים וחוות דעת מהשטח.
פורסם 2016 בספטמבר 249 שנים הצטרפתי לפני כמה חודשים. בהתחלה זה היה 80 gb ורק לפני כמה ימים העלו אותי ל500. רק אם אתה מוריד 4 dvd ליום תהיה לך בעיה עם הנפח הזה. השתמשתי בו לחבר את נתב yes בגלל שלא היה כבל שמגיע מתשתית בזק. היום ׳ש לי גם בזק שכל הבית תהיה מכוסה. אבל על אף שני מנוי 100 של בזקבפוכל אני מקבל 10 חצי ממה שpartner home מספק - פלוס מלא ניתוקים בבזק. שוקל להחליף בזק אם עוד partner hom!
פורסם 2017 בפברואר 288 שנים ציטוט של Adam ELBAZ אחלה מכשיר, עובד מצויין בשבילי, חבל שאין חבילה עם קו טלפון נייד יצא לך לשחק משחק רשת עם זה ? LOL ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.