עבור לתוכן

אינטרנט מתנתק הוט פייבר-בוקס

Featured Replies

פורסם

מה קורה?

יש לי את הפייבר-בוקס של הוט כבר כמעט שנה, בכמה החודשים האחרונים אני חווה המון ניתוקי אינטרנט. 

הפייבר בסלון ואליו מחובר המוקה שמחובר למוקה השני בחדר והוא מחובר לראוטר (Linksys E3200).

תדירות הניתוקים הם בערך כל 2-3 ימים וכדי להתחבר שוב אני צריך לנתק מהחשמל את הפייבר והמוקה שבסלון ולחבר שוב.

התקשרתי לתמיכה של הוט ושם אמרו לי שהם לא רואים אצלם שום ניתוקים והבעיה היא לא בפייבר אלא בראוטר שלי, שאני צריך לאפס בו את ההגדרות.

רק אציין שלא היו לי בעיות עם הראוטר מעולם לפני שהוט חיברו אצלי את הפייבר.

- ביצעתי איפוס הגדרות + עדכון קושחה לראוטר
- ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל למחשב

- התשתית היא של הוט והספק הוא בזק בינלאומי (אינטרנט 100 מגה)

מישהו נתקל בבעיה כזאת עם הפייבר-בוקס? 
יש מצב שאלה הגדרות שצריך לשנות בראוטר עצמו ואם כן מישהו יכול לעזור לי בזה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יש לך חיבור ללא חייגן ?  או שהגדרת בראוטר L2TP\PPTP 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Yehudaa

יש לך חיבור ללא חייגן ?  או שהגדרת בראוטר L2TP\PPTP 

כן החיבור שלי הוא ללא חייגן (הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט)
כרגע מה שמוגדר אצלי בראוטר (וככה תמיד היה) זה: DHCP

110.PNG

פורסם

הפייברבוקס מוגדר כמודם? אצלי אם אני הופך אותו למודם אז הוא נתקע ומתנתק כל 1-3 ימים כמו שתארת. רק אם הופכים אותו לנתב אז הוא עובד טוב. יכול להיות שזה המצב אצלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MalGano

הפייברבוקס מוגדר כמודם? אצלי אם אני הופך אותו למודם אז הוא נתקע ומתנתק כל 1-3 ימים כמו שתארת. רק אם הופכים אותו לנתב אז הוא עובד טוב. יכול להיות שזה המצב אצלך.

הוא מוגדר כמודם כי הפייבר נמצא בסלון וזה אומר שאין קליטת אינטרנט בחדרים, זה חייב אותי להשתמש בראוטר ולכן הוט חיברו אצלי את ה-MoCa.. אז יש מצב שזה כן הפייבר שעושה את הבעיות?

פורסם

פעם הבאה שהאינטרנט נעלם לך תנסה להיכנס להגדרות המודם (192.168.100.1) ולראות אם אתה מצליח להיכנס. אצלי במצב מודם כשהאינטרנט מתנתק אז דף ההגדרות אינו זמין כלל (רכיב המודם פשוט קורס). אם הממשק עובד אז תנסה לחבר מחשב בצורה חוטית לפייבר ולבדוק אם יש אינטרנט.

פורסם

תעלה עוצמות מהמודם, תכנס לפי התגובה הקודמת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MalGano

פעם הבאה שהאינטרנט נעלם לך תנסה להיכנס להגדרות המודם (192.168.100.1) ולראות אם אתה מצליח להיכנס. אצלי במצב מודם כשהאינטרנט מתנתק אז דף ההגדרות אינו זמין כלל (רכיב המודם פשוט קורס). אם הממשק עובד אז תנסה לחבר מחשב בצורה חוטית לפייבר ולבדוק אם יש אינטרנט.

אוקיי אני אבדוק את זה כשלא יהיה לי אינטרנט (בטח מחר/מחרתיים חח)

ציטוט של none77

תעלה עוצמות מהמודם, תכנס לפי התגובה הקודמת.

0210451.PNG

פורסם

העוצמות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים