עבור לתוכן

חיבור שני קווי אינטרנט למחשב אחד ומעבר ביניהם

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

המצב שלי הוא כזה, כרגע יש לי בבית חיבור של סלקום וחיבור של בזק.

אני שוקל להמיר את החיבור של בזק באחד של הוט כי הם מציעים יותר Upload - הם מציעים 5 מגה לעומת ה-3 של בזק, ואני עושה הרבה סטרימיג ל-Twitch, ולשדר ב-3500kb יהיה מעולה בשבילי.

הבעייתיות פה היא העובדה שהוט מביאים את ה-Hotbox i6, שהבנתי מחבר לעבודה לא מאפשר חיבור ל-VPN.

הפתרון שנראה לי הגיוני הוא לחבר את שני החיבורים לסוויץ' מסוים שיהיה מחובר למחשב, עם איזשהו פתרון שיאפשר לי לעבור בין החיבורים.

יש חיה כזאת? אני מניח שכן אבל לא מכיר את הטרמינולוגיה לחיפוש דבר כזה.. (כאילו, Splitter ו-Switch זה די הגיוני אבל לא מצאתי, הגוגלינג שלי חלוד יום ואולי יש לכם רעיונות יותר טובים)

בנוסף - יש פתרון תוכנתי למעבר בין החיבורים? או שזה חייב להיות משהו פיזי?

תודה מראש,

יוסי

פורסם

למה שפשוט לא תגדיר ניתוב סטאטי לחיבור VPN שלך (אם זה אכן בעיה עם ציוד הקצה של הוט)?

לעבוד ב multi-home זה פשוט הגזמה מטורפת במרה שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

למה שפשוט לא תגדיר ניתוב סטאטי לחיבור VPN שלך (אם זה אכן בעיה עם ציוד הקצה של הוט)?

לעבוד ב multi-home זה פשוט הגזמה מטורפת במרה שלך.

נשמע כמו רעיון טוב - אני לא יודע בכלל אם זה קשור לציוד של הוט או איך שה-VPN מקונפג מהצד של העבודה שלי.

יש לך מושג איך אני יכול למצוא מדריך כדי שאתן לחבר עם Hotbox לנסות?

ציטוט של none77

הכי טוב ראוטר, צריך לשים לב שהוא יודע לאחד רשתות לא רק לעבור בינהם.

http://www.techkhoji.com/how-to-combine-multiple-internet-connections/

כרגע שני החיבורים שיש לי (סלקום ובזק) הם כל אחד הם 3 מגה העלאה, אתה מאמין שאוכל לאחד אותם ולהגיע באמת להעלאה של 6?

יש לך מושג אם זה יעבוד בפועל בסטרימינג דרך OBS?

תודה!

פורסם

עם מוצר תומך זה אמור לעבוד, בהנחה שהעלאה דרך כמה חיבורים ושלא תהיה בעיה עם 2 כתובות ip.

פורסם

מדריך למה? ניתוב סטאטי זה פקודה אחת ב command prompt ליעד שלך כדי לצאת ממשק מסויים.

קודם כל תבדוק אם אכן הבעיה שאתה מתאר קיימת.

שני חיבורים זה אולי יותצר רוחב פס, אבל לא כפול שתיים ולידע אחד. תחשוב רגע בהגיון - איך אתה קובע איזה חבילה בה באיזה סדר ליעד שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים