עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לקניית ASUS T300Chi

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

אני משתמש במחשב הנייד בעיקר לכתיבה וקריאה. חשוב לי שיהיה מסוגל להריץ כמה אפליקציות במקביל ולנגן תכני מדיה בצורה חלקה תו"כ ביצוע פעולות אחרות.

עד עכשיו עבדתי עם הAsus T100, ה2 ב-1 הקטן של אסוס. אני סה"כ די מרוצה ממנו, ואוהב את היכולת לעבוד איתו כטאבלט וכנייד.

לאחרונה נסדק לו המסך והתחלתי לחשוב אם במקום להזמין דיג'יטייזר מebay - או ללכת למעבדה רשמית של אסוס בארץ - ולתקן אותו, אולי כדאי לי לקנות מחשב חדש עם מקלדת קצת יותר מרווחת שמאפשרת הקלדה יותר נוחה.

התחלתי להסתכל על דגמים והT300Chi עונה לי על כל הדרישות, ממה שאני מצליח לראות - הוא נייד מאוד, בעל חיי סוללה טובים, מקלדת נוחה ומחיר יחסית סביר.

אז ראשית כל, רציתי לשאול לדעתכם על המחשב הזה, אם יש דברים שצריך לשים לב ולהזהר מהם, ואם יש דגמים אלטרנטיביים של חברות אחרות שהייתם ממליצים עליהם במקום.

שנית, אני טס לארה"ב באמצע אפריל. המחירים של הדגם הזה כבר עכשיו יותר זולים משמעותית מהמחירים שיש בארץ, אבל תהיתי אם אמורים לצאת דגמים חדשים סביב הזמן שאהיה שם, ואם כדאי לחכות להם גם מבחינת הורדת מחריים של הדגם הנוכחי וגם מבחינת דגמים חדשים שאולי יתאימו יותר.

תודה רבה!

אדם

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

באמפ

פורסם

אם יש לך אפשרות, 

אני מאוד ממליץ על הSURFACE BOOK של מיקרוסופט

הדגם הרגיל (לא הבוק) מרגיש לי יותר מדי טבלתי עם תוספת של מקלדת

הבוק כבר מרגיש כמו לפטופ (לדוגמא אפשר להשתמש בו על הבירכיים) ועדיין להשתמש בו רק כטאבלט. 

הבעיה באסוס הוא השימוש במעבדי הM הידועים לשמצה. הם מאוד חלשים. לפעולות בסיסיות הוא בסדר, למולטי טאסקינג או למדיה כבדה הרבה פחות.

בסורפייס יש שימוש במעבדי הI החזקים משמעותית, בנוסף לSSD.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Surface-Book/productID.325716000

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

הסרפס בוק מדהים אבל לא בprice range שלי

פורסם

אז היוגה 900 של לנובו הוא תמורה מעולה.

מפרט חזק מאוד, ומשקל קל יחסית. 

רק שהמסך שלא לא נתיק אלא מתקפל לצורת טאבלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים