עבור לתוכן

עזרה בנוגע להזמנת מסך מחשב מחול

Featured Replies

פורסם

אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול 
הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers-

שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. 
השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) 
האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. 

אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT 
שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK 
אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.12 Inc VAT 
כלומר עם מיסים , מישהו יודע איך אני עוקף את זה? 

פורסם

הלינק מוביל לשום מקום.

זה יקח הרבה יותר זמן במשלוח ימי, יכול לקחת גם חודשיים. מבחינת סיכון זה תלוי דרך מי אתה

מזמין ומי עושה את השילוח, למשל אם הזמנתי מאמאזון ישירות אז אני ישן בשקט, אם הזמנתי

דרך BUY2USA שהזמין דרך אמאזון אני גם בראש שקט. במקרה אחר אני בספק אם הייתי לוקח

את הסיכון עם איזו חברה ואתר חומרה כלשהוא, יכול להיות שהם בסדר גמור, אני אישית לא מכיר אותם.

בדקת עלויות דרך BUY2USA ואמאזון אם אמאזון לא שולחים ישירות? אני מניח ש2800 שקלים

יסתכמו בכ-4000+ כולל משלוח, בדקת את המחירים של המסך הנ"ל או מקביליו פה בארץ בחנויות

האטרקטיביות?

פורסם
  • מחבר

הלינק תוקן. 

כן בדקתי ב- BUY2USA המחיר משלוח האווירי של גלובלפלייט נורא אטרקטיבי דיברתי איתם שני שיחות בטלפון ויש להם עמוד בפייסבוק נראה מאוד אמין הרבה אנשים אומרים דברים טובים דווקא עליהם.

57 דולר משלוח אווירי ( לפי קילו 7 קילו משלוח )  + עלות שחרור של 35 שקלים חישבתי את הכל כולל הכל המסך יוצא לי 3536 ש"ח אנגליה. דרך גלובלפלייט ובארץ לא מוכרים את המסך הזה ומקבילו ה-pg279 איסוס מוכרים ב-5200 בארץ מחיר גבוה מאוד לדעתי. 

יש להם אמאזון אני חושב בגרמניה ב-3900 ש"ח יוצא לי אבל כולל משלוח כולל הכל.

האמת הדבר היחידי שנתקעתי איתו עכשיו זה המסים.. יצרתי קשר בצ'אט לייב עם האתר הבריטני הוא אמר לי להתקשר אליהם אבל הטלפון שלי לא עובד לשיחות בינלאומיות כנראה אנסה מחר מפלאפון אחר מהבית שלי שיש לו שיחות בינלאומיות. פשוט מטריד אותי העניין הזה, אני חייב לדעת שאני אקבל את הכסף  של המסים אצלם בחזרה רטרואקטיבית אחרת מה שווה לי לקנות שם.. 

פורסם
  • מחבר

איזה כיף דיברתי עכשיו עם הנציג אמר לי שאם אני מראה 'הוכחות' כנראה התכוון חשבונית אז אני מקבל את הכסף של המסים בחזרה אליי לחשבון . שווה מאוד גם כרטיס מסך יוצא שם זול יותר מהארץ https://www.scan.co.uk/products/6gb-gigabyte-gtx-980-ti-windforce-3x-gaming-pcie-30-7010mhz-gddr5-gpu-1102mhz-boost-1190mhz-cores-28

פורסם

2800 שקלים כולל 35 אחוז מיסים על מסך  מחשב\טלויזיה יוצא 3800 שקלים,  לא כולל משלוח,  איך יצא לך 3500 ומשהו שקלים? 

אל תיהיה נלהב מידי לגבי מוצרים שזולים יותר בחו"ל,  יש הרבה מאוד דילים,  אבל שמשקיעים מעל 3000 שקל בעבור כרטיס מסך כל עוד לא מדובר בחיסכון של לפחות 400 שקלים או יותר, (לא הסתכלתי בלינק לא יודע כמה במקרה הזה)  לא הייתי קופץ על זה מהר מידי, כי אם יש בעיה כלשהיא אחר כך עם הכרטיס במרבית המקרים אכלת אותה, וכרטיס מסך זה משהו שחופשי יכול לעשות צרות. 

מניסיון אישי אני ממליץ לך בחום שכל רכישה של חומרה יקרה שאתה שוקל לקנות מחו"ל לרכוש דרך אמאזון, השירות שלהם הוא ברמה אחרת והם במקרה של תקלה יעשו הכל כדי לעזור לך,  וגם יחזירו לך כסף על המשלוח אליהם לצורך מימוש אחריות. 

כמובן שזה כפוף לזה שאתה קונה ישירות מהם ולא מוכר צד ג'. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

2800 שקלים כולל 35 אחוז מיסים על מסך  מחשב\טלויזיה יוצא 3800 שקלים,  לא כולל משלוח,  איך יצא לך 3500 ומשהו שקלים? 

אל תיהיה נלהב מידי לגבי מוצרים שזולים יותר בחו"ל,  יש הרבה מאוד דילים,  אבל שמשקיעים מעל 3000 שקל בעבור כרטיס מסך כל עוד לא מדובר בחיסכון של לפחות 400 שקלים או יותר, (לא הסתכלתי בלינק לא יודע כמה במקרה הזה)  לא הייתי קופץ על זה מהר מידי, כי אם יש בעיה כלשהיא אחר כך עם הכרטיס במרבית המקרים אכלת אותה, וכרטיס מסך זה משהו שחופשי יכול לעשות צרות. 

מניסיון אישי אני ממליץ לך בחום שכל רכישה של חומרה יקרה שאתה שוקל לקנות מחו"ל לרכוש דרך אמאזון, השירות שלהם הוא ברמה אחרת והם במקרה של תקלה יעשו הכל כדי לעזור לך,  וגם יחזירו לך כסף על המשלוח אליהם לצורך מימוש אחריות. 

כמובן שזה כפוף לזה שאתה קונה ישירות מהם ולא מוכר צד ג'. 

לא הבנתי אבל , יש מס יותר גדול בגלל הגודל אינץ או בגלל שווי החבילה? ( כלומר בין 500$ ל1000$ )  הכרטיס מסך מבחינתי היה פלוס כן שוקל לקנות פה בארץ מאוד בדיוק בגלל מה שאמרת.. 

הפתיע אותי מה שאמרת אחי לא ידעתי על ה-35% . למרות שזה יוצא לי יותר זול מהארץ עדיין. בכללי איזה מסך מחשב אתה היית לוקח סתם מסקרן בסביבות ה-27 אינץ 

פורסם

תוסיף את זה למועדפים שלך יהיה לך יותר קל להתנהל עם כל הסיפור של המיסים:

http://62.219.95.10/misimmerukht/

שוב שאתה קונה מאמאזון באמת יש למי לפנות במקרה של בעיה, שונה לגמרי מלקנות בחנויות אחרות בחו"ל.

אני אפילו אעדיף לקנות מהם ולא מכמה חנויות מסויימות פה בארץ.

לא פעם ולא פעמיים שמעתי על מקרים שבהם היה צריך לממש אחריות על כרטיס מסך ומאחר ולא היה נציגות

של היצרן בארץ אז הם עזרו עם התהליך. אני בעצמי שוחחתי עם נציג שלהם והוא אמר אחרי ששאלתי אותו

מפורשות שאם בתוך תקופת האחריות אין לי דרך לממש בארץ הם יכולים לעזור בזה. בתנאי שהמוצר נרכש

דרכם ולא דרך מוכר צד ג'.

אם יש בעיה בתוך חודש מהקניה, אז לא רק שאתה יכול לשלוח להם להחלפה, הם אפילו לא מחכים

שזה יגיע אליהם וישר שולחים לך כרטיס חלופי בלי קשר לכרטיס שאתה שולח להם. ואחרי ששלחת

את המוצר הפגום אתה שולח להם את הקבלה לשירות מייל שלהם והם מחזירים לך את הכסף על המשלוח.

בתוך החודש יש לך אפשרות גם לבטל את העיסקה ולקבל את כל אגורה חזרה כולל משלוח ומיסים.

אם אתה קונה EVGA אז בכלל אין בעיה לדעתי, אתה פונה ישירות אליהם ויש אחריות בינלאומית.

לכן לסיכום, אם אתה הולך להוציא אלפי שקלים תנסה למזער סיכונים, אם ההפרש הוא מעל 1000 שקל

מהארץ, אז בהחלט שווה לשקול קניה מחו"ל, ואם נאמר לצורך העניין שאמאזון יהיה יקר ב- 200 שקלים

מחנות אחרת בחו"ל למוצר שעולה אלפי שקלים, הייתי מעדיף את אמאזון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים