פורסם 2016 בפברואר 139 שנים יש את XIAOMI שמשתמשת בחלק מהמכשירים שלה במסכים של JDI אותו יצרן שמייצר לאייפון יש לי MI4C והמסך שלו מאוד איכותי.
פורסם 2016 בפברואר 149 שנים כפי שכתבתי פה, ציטוט של nachum37 יש כרגע בעיות חמורות עם פתיחת ה Bootloader של שיאומי (השרת של בקשות הפתיחה לא עובד ולא ברור מתי יחזור לעבוד, ובנוסף לוקח הרבה זמן והתעסקות גם לאחרי הגשת הבקשה עד שמאשרים אותה, צריבת רומים וכו'). לדעתי מומלץ ביותר להמנע מרכישת Xiaomi עד שיתברר המצב. (בצער רב, יש להם מכשירים טובים). אני כרגע תקוע עם Mi Note Pro של לקוח שמבקש לצרוב עברית.
פורסם 2016 בפברואר 149 שנים המכשיר חדש חשבתי שכל המכשירים של XIAOMI מגיעים עם bootloader נעול , אני לא עשיתי שום דבר כדי לנסות לפתוח אותו .
פורסם 2016 בפברואר 149 שנים ראיתי באמת במקום אחר שמישהו כותב שישנה אפשרות כזו. עכשיו אני רואה את המקור, תודה. בכל מקרה, זה תלוי מכשיר כמובן, ובמקרה של זה שאני מתעסק איתו (Mi Note Pro) אין בכלל גרסה גלובלית חוץ מהקהילתית, כך שבינתים אין על מה לדבר... אגב. כעת ראיתי שיש אפשרות לשנמך לרום מפתחים בגרסה שלפני הנעילה. ננסה נערך 2016 בפברואר 149 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2016 בפברואר 169 שנים ציטוט של nachum37 יש אפשרות לשנמך לרום מפתחים בגרסה שלפני הנעילה. ננסה הצליח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.