עבור לתוכן

האם יש עוד יצרנים שמשתמשים במסך שיש ב-LG G3?

Featured Replies

פורסם

הי כולם

לפני כמה זמן הייתי אצל קרובי משפחה, והיה להם מכשיר LG G3, ומייד מבחינים שם שהמסך שלו הוא מדהים.

גם בהשוואה לטלפונים אחרים שיש להם מסך טוב מאד, הוא עדיין מתעלה עליהם בצורה ממש ברורה.

(אני מציין את ה-G3 דווקא, כי זה הדגם שראיתי.. לא ראיתי עדיין את הדגמים החדשים יותר של LG, אבל אני מניח שרמת המסך גם שם זהה..)

אני בד"כ מעדיף לקנות טלפון ישירות מסין, בגלל יחס עלות-תועלת ממש טוב,

והשאלה היא האם יש סיכוי להזמין טלפון מסין עם מסך כמו שיש ב-LG G3?

כמו כן, האם יש שם טכני כלשהו לסוג המסך שיש שם?

בהרבה טלפונים יש מסך IPS, אבל זה נראה שה-IPS שב-G3 הוא משהו ממש מיוחד..

אז אולי אם יש לזה שם טכני, זה יעזור למצוא עוד טלפונים עם מסך IPS שהוא באיכות כזו..

תודה

פורסם

בערך כל מסך עם אותו PPI יראה דומה. משם אתה צריך להיכנס לבהירות וניגודיות 

פורסם
  • מחבר

נסה את מה שאמרת, ותראה שהם נראים שונים לגמרי.

התמונה ב-LG G3 נראית אחרת

פורסם

היה לי G3 שנתיים. ואני מכיר את המסכים של G4 וS6/edge וoneplus 2
ה"איכות" שאתה מדבר עליה זה נטו PPI והאפקטים שהם זורקים על המסך

פורסם

דווקא המסך של ה G3 נראה מעט חיוור ולא חד כמו החדשים ממנו.

פורסם

מבחינת הצבעים? יש אפשרות לשנות את האיזון צבעים (לא בטוח אם ברום הראשי) ובכל מקרה הAMOLED של הS6 תמיד היו נראים לי כהים מדי (לעומת הבהירות המשוגעת של הG4/3)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Diabetus

היה לי G3 שנתיים. ואני מכיר את המסכים של G4 וS6/edge וoneplus 2
ה"איכות" שאתה מדבר עליה זה נטו PPI והאפקטים שהם זורקים על המסך

אם תסתכל על המסך של ה-G3, ולידו על סלולרי אחר עם מסך עם רזולוציה זהה אבל לא מכשיר שהוא G3,

תראה שב-G3 זה נראה כאילו התמונה נוצרת ממש על הקצה החיצוני של הזכוכית,

בניגוד למסכים אחרים שם נראה שהתמונה נוצרת קצת יותר עמוק - למטה בתוך הזכוכית..

אי אפשר לפספס את זה..

וזה נראה מדהים אני חייב לציין

פורסם
מבחינת הצבעים? יש אפשרות לשנות את האיזון צבעים (לא בטוח אם ברום הראשי) ובכל מקרה הAMOLED של הS6 תמיד היו נראים לי כהים מדי (לעומת הבהירות המשוגעת של הG4/3)

הבהירות של הגלקסי גבוהה יותר

http://m.gsmarena.com/lg_g4_vs_galaxy_s6-review-1266p3.php

פורסם

זה אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי בזמן האחרון. S6 על auto brightness מגיע לבהירות גבוהה יותר ב50 אחוז מאשר במצב ידני. 

פורסם
ציטוט של radar

תראה שב-G3 זה נראה כאילו התמונה נוצרת ממש על הקצה החיצוני של הזכוכית,

בניגוד למסכים אחרים שם נראה שהתמונה נוצרת קצת יותר עמוק - למטה בתוך הזכוכית..

אאל"ט באייפונים האחרונים המרווח הכי נמוך.

באמת לא ברור מה התרגשת מהמסך הזה. אם כבר, הוא תמיד היה נראה לי "מעורפל" ואנמי מעט. כביכול גבולות של אלמנטים בתצוגה לא מוצגים בחדות מספקת לרקע. קשה לי להסביר...

עדיין לדעתי זהו מכשיר מצויין ובין המשתלמים ביותר (אתמול קניתי חדש קופסה פתוחה 32GB ב 200$, ואפשר להשיג 16 חדש ב245).

פורסם
זה אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי בזמן האחרון. S6 על auto brightness מגיע לבהירות גבוהה יותר ב50 אחוז מאשר במצב ידני. 

זה אכן ככה, במצב אוטומטי הבהירות גבוהה יותר מידנית.

פורסם

שמע, אני לא הולך להתווכח עם מספרים. הזכרון שלי אומר אחרת, מצד שני הזכרון שלי נוראי.
יתכן שברום AOSP הבהירות מגיעה למספרים אחרים אבל זה לא ממש משנה. המסכים של LG הם ללא ספק מהטובים ביותר בשוק (במיוחד שמדברים רק על LCD)

מעניין לראות מה הOLED של הG5 יביא (הם השקיעו הרבה כסף במחלקת OLED שלהם בזמן האחרון ולכן כנראה שלא נראה מסך AMOLED)

פורסם

המסך של הG3 לא מדהים, למעט הרזולוציה הוא גרם להתחממות  של המכשיר לרמה שהבהירות יורדת, המסך חיוור - Under saturated ככה שכל הצבעים נראים חוורים ולא אמיתיים, בנוסף LG דחפו עם הG3 אפקט מפגר של הגברת החדות שממש מעצבן בשימוש ממושך ומיותר לגמרי במסך ברזולוציה כזו, הבהירות לא גובהה.. בקיצור הרבה בעיות שתוקנו בG4 .. 

פורסם

התחחממות נובעת מהמעבד וכל השאר סובייקטיבי. אבל whatever

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אאל"ט באייפונים האחרונים המרווח הכי נמוך.

באמת לא ברור מה התרגשת מהמסך הזה. אם כבר, הוא תמיד היה נראה לי "מעורפל" ואנמי מעט. כביכול גבולות של אלמנטים בתצוגה לא מוצגים בחדות מספקת לרקע. קשה לי להסביר...

עדיין לדעתי זהו מכשיר מצויין ובין המשתלמים ביותר (אתמול קניתי חדש קופסה פתוחה 32GB ב 200$, ואפשר להשיג 16 חדש ב245).

אני מניח שצריך ללכת לחנות ולראות כמה במקביל, כדי להשוות את מה שאתה אומר.

על איזה דגמים אחרים של טלפונים כדאי להסתכל?

והא ביצרנים הסיניים יש חברות שידועות שמשתמשות במסכים ממש איכותיים?

(כשהאיכות היא לא רק רזולוציה גבוהה.. אלא למשל מה שציינתי)

אני מעדיף לקנות מסין לכן ממקד את השאלה ביצרנים האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים