פורסם 2016 בפברואר 109 שנים שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.
פורסם 2016 בפברואר 109 שנים תפעל על פי הפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2016 במרץ 39 שנים מחבר קודם כול תודה רבה רק השבוע היה לי זמן להתקין לפי המדריך האינטרנט פועל עכשיו אבל מידי פעם יש לי התנגשות אייפי משום מה ה DHCP Server סגור בראוטר השני שמשמש לנקודת גישה כול פעם שיש התנגשות אייפי זה מנתק אותי מהאינטרנט וחוזר אחרי כמה שניות למה זה?
פורסם 2016 במרץ 59 שנים תבדוק שבכל המחשבים מוגדרת קבלת כתובת IP באופן אוטומטי ושכתובת שני הנתבים שונה ומחוץ לטווח ה-DHCP. נערך 2016 במרץ 59 שנים על-ידי Cheif
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.