פורסם 2016 בפברואר 149 שנים אדבלוק, לא ABP. לא יודע אם יש הבדל ביניהם. ולא המלצתי על אף אחד מהם, רק אמרתי ששילוב של K9 עם חוסם פרסומות הוא הרמטי.
פורסם 2016 בפברואר 169 שנים מחבר חבר'ה זה נהיה ממש מוזר. אם אין לי שום תוסף על הדפדפן- אני לא נתקל בתופעה הזו. אם אני מתקין תוסף- לא משנה איזה! התופעה חוזרת תוך כמה פעמים.. מה דעתכם?
פורסם 2016 במרץ 279 שנים מחבר אוי חברים זה מתסכל בטירוף. זה חזר שוב. גם במחשב הנייח, גם בנייד, וגם בעבודה. (אני סנכרנתי את הכרום שלי לחשבון שלי) מחקתי את כל התוספים מחקתי את הכרום כולו כולל התיקייה של הקבצים שלו. אפסתי עשר פעמים הגדרות אינטרנט באקספלורר. הרצי את הכלי לבדיקת שגיאות וסוסים טרויאנים של כרום. כלום. עכשיו הצרה הזו קורית גם באקספלורר עזרה בבקשה:)
פורסם 2016 במרץ 289 שנים דורשת פחות משאבים (גם כשיש המון פילטרים) בכל מקרה אם אתה עובר, אז לublock origin. https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/uBlock-vs.-ABP:-efficiency-compared
פורסם 2016 במרץ 289 שנים מחבר זה מרגיז כי אין לתופעה שום הסבר. שמתי היום תוסף חדש- Adblock for Youtube וגם הוא לא עוצר את הטנופת. צילומסך להנאתכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.