עבור לתוכן

למה יוטיוב עושה שטויות?

Featured Replies

פורסם

כשאני פותח את סרטון ביוטיוב ככה זה נראה, (כמעט בכל סרטון..) ולא חסר לי רוחב פס.

למה??

לכידה.JPG

נערך על-ידי natee

פורסם

אולי זה הספק אינטרנט שלך.

הם מרשים לעצמם יותר מדי קומבינות בדרך למידע שמגיע אל המשתמשים כדי לנסות לחסוך בפס רוחב שלהם.

חלק מההגדרות שלהם לפעמים מביאות למצבים בלתי נסבלים, שיוצרים הרבה עוגמת נפש אצל מספר לא קטן של לקוחות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

אולי זה הספק אינטרנט שלך.

הם מרשים לעצמם יותר מדי קומבינות בדרך למידע שמגיע אל המשתמשים כדי לנסות לחסוך בפס רוחב שלהם.

חלק מההגדרות שלהם לפעמים מביאות למצבים בלתי נסבלים, שיוצרים הרבה עוגמת נפש אצל מספר לא קטן של לקוחות.

בטאבלט ובדפדפן אקספלורר אין את הבעיה הזו. רק בכרום על המחשב...

פורסם

משהו משתלט לך על הדפדפן, תוסף או רוגלה. זה לא מסך ההמתנה של יוטיוב. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

משהו משתלט לך על הדפדפן, תוסף או רוגלה. זה לא מסך ההמתנה של יוטיוב. 

זה מה שחשדתי בו...

איך אני יכול לגלות?

יש תוכנה מומלצת לגילוי רוגלה?

פורסם

דבר ראשון תגבה את תיקיית פרופיל המשתמש של הכרום ונסה להסיר לגמרי את התוכנה ותוכן התיקיות שלה בUSERS/APPDATA, ולהתקינה מחדש נקי לחלוטין.

רוב הסיכויים שאם משהו התברג לך שמשפיע רק על הכרום הוא פועל מתוך התוכנה ולא מחוצה לה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

דבר ראשון תגבה את תיקיית פרופיל המשתמש של הכרום ונסה להסיר לגמרי את התוכנה ותוכן התיקיות שלה בUSERS/APPDATA, ולהתקינה מחדש נקי לחלוטין.

רוב הסיכויים שאם משהו התברג לך שמשפיע רק על הכרום הוא פועל מתוך התוכנה ולא מחוצה לה.

עכשיו ניסתי לגלוש מהעבודה ליוטיוב ופתאום ראיתי את אותה הודעה.

(הכרום מסונכרן לגימייל שלי)

בקיצור- זה חייב להיות אחד התוספים.

כרגע אני משבית את כולם. 

פורסם

זה עוזר?

פורסם
  • מחבר

עזר קצת. עכשיו התקמתי חוסם פרסומות ABP ושוב חזר.

מוחק אותו ומעדכן עוד מעט מה קורה..

--

עדכון:

מאז שמחקתי אותו בדקתי הרבה סרטונים ולא נתקלתי בבעיות. יכול להיות שזה הבעיה??? מדובר בתוסף מס' 1 בחשיבותו...

נערך על-ידי natee

פורסם

תעבור לuBlock

פורסם

או ל AdBlock ותבטל בהגדרות שם Acceptable Ads ותוסיף את כל הרשימות הנוספות כגון פרטיות וכו'. 

פורסם

התקנתי כמה פעמים ADBLOCK בCHROME ושמתי לב בחלק מהפעמים שבתוצאות חיפוש עלו כל מיני זיופים.

יכול להיות מסוכן להתקין ADBLOCK בCHROME.

שים לב שאתה מתקין את הנכון.

בלינוקס זה לא היה קורה... אאאא... בFIREFOX...

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

לא ראיתי משהו הרמטי יותר מ K9 (עם סימון לחסימת פרסומות, הונאות ושאר מרעין בישין) + Adblock מוגדר כראוי.

זה הדבר היחיד שמצאתי יעיל לאנשים מהסוג שאתה משאיר להם מחשב חדש וחוזק אחרי חצי שנה ואין רוגלה שהם לא התקינו בעצמם בטעות. 

פורסם

אם כבר uBlock אז רק את גרסת uBlock Origin.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

לא ראיתי משהו הרמטי יותר מ K9 (עם סימון לחסימת פרסומות, הונאות ושאר מרעין בישין) + Adblock מוגדר כראוי.

זה הדבר היחיד שמצאתי יעיל לאנשים מהסוג שאתה משאיר להם מחשב חדש וחוזק אחרי חצי שנה ואין רוגלה שהם לא התקינו בעצמם בטעות. 

אז אדבלוק כן טוב?

אולי תן מילה או שניים מה להגדיר שם?

וכן- ראיתי פעם את המחשב של אחי. חודשיים אחרי הרכישה. הפצצות של מודעות, אפילו על שולחן העבודה! משהו מטורף לגמרי. וכמובן שהאנטי וירוס המקולל של מקאפי גם עשה שם צרות משלו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים