פורסם 2016 בפברואר 89 שנים הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים) נערך 2016 בפברואר 99 שנים על-ידי iSolt
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים כתוב לך במפורש, שגיאת תקשורת בין המחשב לכונן. לא ברור לי כיצד בדיוק העסק עובד, אבל אם משמעות ה Data היא Counter לא הייתי דואג מפעם אחת. רק תבדוק שזה לא עולה מדי פעם. הטמפרטורה כנראה קשורה להבדלים המכניים בין הכוננים ולסירקולציה פחות טובה באזור הכונן הזה במארז. גם לא נראה מדאיג. מה התוצאות ב Error Scan? נ.ב. הכותרת לא אינפורמטיבית לחלוטין. תשנה אותה אם אתה רוצה כניסות לדיון. נערך 2016 בפברואר 99 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים יש מצב שזה כונן חיצוני ושאתה עושה למחשב Hibernate? או שכיבית את המחשב בצורה לא מסודרת, או שהכונן התנתק ממנו באמצע כתיבה? נראה לי שזה יכול להיות קשור.
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים מחבר ציטוט של E71 יש מצב שזה כונן חיצוני ושאתה עושה למחשב Hibernate? או שכיבית את המחשב בצורה לא מסודרת, או שהכונן התנתק ממנו באמצע כתיבה? נראה לי שזה יכול להיות קשור. לא חיצוני. המחשב שלי חצי מהזמן על היברנייט
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים אם לא חיצוני אז זה לא קשור.. חשבתי על בעיה ב- delayed cache write. נערך 2016 בפברואר 99 שנים על-ידי E71
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים מהמאות וכנראה אלפי גיגה שעברו לכונן וממנו, פעם אחת יחידה היתה בעיה בקשר בין הכונן לקונטולר שלו. אז היתה. תעקוב שזה לא קורה שוב בתדירות רבה יותר ואז תנסה להחליף/להושיב מחדש את כבל הנתונים שלו. נערך 2016 בפברואר 99 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בפברואר 99 שנים מחבר ציטוט של Ivan מהמאות וכנראה אלפי גיגה שעברו לכונן וממנו, פעם אחת יחידה היתה בעיה בקשר בין הכונן לקונטולר שלו. אז היתה. תעקוב שזה לא קורה שוב בתדירות רבה יותר ואז תנסה להחליף/להושיב מחדש את כבל הנתונים שלו. על הכונן עברו יותר מ20TB מאז שהוא אצלי והוא בן 3 חודש החמוד נראלי באחת הפעמים שהעמסתי יותר מדי בטורנט קרה מה שתיארת. בכל מקרה בדקתי את הכבלים היום והכל פיקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.