עבור לתוכן

התלבטות ברכישת מסך גיימינג לכ.מסך GTX970 G1

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת...

האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה.

האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו?

מפרט לצורך העניין:

2500K 3.3GHZ

P8Z68-V

8GB DDR3 1333MHZ

במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים?

כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר.

רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!

פורסם

הוא יכול להתמודד עם 4k ולתת לך 60hz. אבל לא למשחקים.

לגבי 144hz, הכרטיס לבד יכול להתמודד עם משחקים מודרניים בהגדרות ultra בקצת פחות מ100hz ברזולוציית fhd.

פורסם
  • מחבר

כלומר ת'כלס עדיך להשאר עם FHD, אבל עם 144HZ...?

זה מה שאתה אומר?

פורסם

מה פתאום gtx 980 ti  לא יכול להתמודד עם 4K במחשבים אז 970?

עם כרטיס מסך כזה האופציה הכי טובה זה להישאר בFHD תכוון ל- למסך FHD גם ייצא לך יותר זול

פורסם
ציטוט של sayroni

מה פתאום gtx 980 ti  לא יכול להתמודד עם 4K במחשבים אז 970?

עם כרטיס מסך כזה האופציה הכי טובה זה להישאר בFHD תכוון ל- למסך FHD גם ייצא לך יותר זול

הם יכולים להתמודד. אני לא אמרתי משחקים כי זה משתנה, ועם gtx970 אנחנו מדברים על 36hz לא יציב במשחקים עם הגדרות medium.

מאיפה לך שgtx 980 ti לא יכול להתמודד עם 4k?

ציטוט של DimRah

כלומר ת'כלס עדיך להשאר עם FHD, אבל עם 144HZ...?

זה מה שאתה אומר?

זאת החלטה אישית. אני הייתי מעדיף 27 אינץ' WQHD ו60hz אם הייתי משחק fallout 4, למשל.

אם אתה מתכנן לשחק star citizen, אז כן, fhd.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

זאת החלטה אישית. אני הייתי מעדיף 27 אינץ' WQHD ו60hz אם הייתי משחק fallout 4, למשל.

אם אתה מתכנן לשחק star citizen, אז כן, fhd.

אני משחק בעיקר משחקי FPS. ולכן רוצה קצב ריענון יותר גבוה...

והסיבה למסך יותר גדול היא בשביל שטח עבודה יותר גדול עבור עריכות וידאו.

פורסם

מאיר ה- 980 ti יכול להתמודד עם4K, אבל benchmerks מראים שבמשחקים מודרניים  הוא לא מצליח לרוב לעבור את ה50 FPS בממוצע בהגדרות מקסימאליות , זאת הכוונה וזה מה שאמרתי. מה שווה לו לקנות מסך 970 למשחקים ברזולוציה 4K אם הוא לא יכול להביא את הפוטנציאל של המשחקים האלה לידי ביטוי ויזואלי? דבילי. אם כבר הוא יש לו 970 שיתמקד בFHD. 

פורסם

970 יספיק גם ל-1440p ברוב המשחקים, אם ירידה ל-40FPS מפעם לפעם היא משהו שבאה בחשבון.

שווה לשקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים