עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צריך עזרה בפתירת בעיית ניתוקים בראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N.

במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד.

הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'.

אשמח לעזרה

פורסם

שווה לנסות עדכון קושחה

פורסם
  • מחבר

ביצעתי עדכון קושחה לגרסא האחרונה, אך ללא שיפור.

מה זה עוד יכול להיות?

פורסם

שיבושים ברשת האלחוטית יכולים להיגרם מפעולתם של רשתות אלחוטיות אחרות באותו תדר ובאותו ערוץ, כמו גם שבתדר 2.4GHz יש הרבה הפרעות כמו מכשירי bluetooth או מיקרוגל.

אני מציע לך להוריד את התוכנה inssider והיא תציג לך בצורה גרפית ונוחה את כל הרשותות האלחוטיות שפועלות באזור שלך ובאיזה ערות (channel) הן פועלות.

לפי הנתונים שתקבל, עדיף שתעביר את הרשת האלחוטית שלך לערוץ הכי "ריק" - בד"כ 1 או 6 או 11.

בנוסף, תשקול לקנות ראוטר בתקן AC שעושה שימוש בתדר 5GHz, שנחשב לתדר "פנוי" יותר ומהיר יותר אך פחות עמיד למכשולים ולכן משתרע על פני טווח קטן יותר.

לבסוף, כדי לשלול שהבעיה נמצאת במתאם האלחטי בנייד שלך, האם הבעיה קורית גם בשימוש בטלפון? או במחשב נייד אחר? אם לא, כנראה שהנייד הספציפי הוא הבעיה, ונסה לעדכן driver.

פורסם

מרגש שמי שגר ברומניה פונה לפורום ישראלי , xD שאת באה לארץ דברי איתי אני אכין לך רשימה שתביאי לי. 

סתם .. :)

לדעתי הבעיה היא בתשתית אינטרנט ולא בראוטר עצמו.

פורסם

תנסה לעדכן את ה-DRIVER של הכרטיס האלחוטי.  הקריסה של הרכיב האלחוטי נובעת, כפי שכתבת מהעומס, ואם עדכון הקושחה לא סייע, תפעל בכיוון של עדכון המחשב. 

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

הבעיה של הקריסה נובעת רק מהראוטר, מכיוון שאם ישנה קריסה שכזאת, אז גם כל שאר המכשירים המחוברים לראוטר מפסיקים לקבל DATA. בדקתי את זה עם מספר פלאפונים ומחשבים ניידים.

הדרך היחידה שאני יכול להתגבר על הבעיה, היא רק אם אני מחבר את התשתית ישירות למחשב שלי, בלי התיווך של הראוטר, שם לא חוויתי אף פעם ניתוקים והדרך השניה היא לבצע הפעלה מחדש של הראוטר עד הקריסה הבאה.

אני אנסה להחליף ערוץ בראוטר, אולי זה יפתור את הבעיה, אעדכן אם עזר.

פורסם

תנסה לשים לו open wrt ואם לא לפח, מצפים קצת ליותר מדי מראוטר של 30$, דעתי האישית.

פורסם

אפשרות נוספת היא הגבלת מספר החיבורים שהטורנט יוצר כדי למנוע עומס שהנתב לא יכול להתמודד איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.