עבור לתוכן

משתמש "אורח" בסטים על המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב.

שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק).

אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?

פורסם

כשאתה אומר "שנינו משחקים Fallout 4" אתה מתכוון אליך ולכלב?

hrhrhrhr

פורסם
  • מחבר

לא, אבי משחק FO4.

הכלב עדיין לא סיים את Witcher 3.

לא, אבי משחק FO4.

הכלב עדיין לא סיים את Witcher 3.

פורסם

מבחינת סטים לא אמורה להיות בעיה, אבל זה יכול לעשות לך בעיה עם השמירות.

המשחק שומר אל documents/my games/fallout4 בלי קשר לחשבון סטים. לא יודע מה קורה עם השמירות בענן אבל לא הייתי סומך עליהן, תגבה את השמירות שלך למקרה ו... ותגיד לאבא להביא את השמירות שלו על DOK.

אם יש לו משתמש נפרד בווינדוס אז לא נראה לי שיהיה בעיה בכלל (אני עדיין הייתי מגבה את השמירות שלי)

פורסם
  • מחבר

כמובן שיש לו משתמש נפרד במערכת ההפעלה.

כלומר סטים יעלה את הפרופיל שלו ויזהה ש-FO4 כבר מותקן על המערכת?

השמירות שלי לא קריטיות, רק התחלתי, כבר לא זוכר מה עשיתי. הייתי עסוק בלסיים TW3. עכשיו עוד לא נגעתי בזה וכבר יצא XCOM 2.

אין זמן לכל המשחקים הלאה.:|

כמובן שיש לו משתמש נפרד במערכת ההפעלה.

כלומר סטים יעלה את הפרופיל שלו ויזהה ש-FO4 כבר מותקן על המערכת?

השמירות שלי לא קריטיות, רק התחלתי, כבר לא זוכר מה עשיתי. הייתי עסוק בלסיים TW3. עכשיו עוד לא נגעתי בזה וכבר יצא XCOM 2.

אין זמן לכל המשחקים הלאה.:|

פורסם

כן אם הקבצים נמצאים סטים אמור לזהות אותם ולהציג את המשחק כמותקן. משחקים שלא נקנו בחשבון לא יופיעו גם אם הקבצים קיימים ואני חושב שגם יקפיצו שגיאה שהמשחק לא בחשבון שלך אם תנסה להריץ את המשחק מהקובץ EXE שלו

כמובן תלוי אם ההגדרות של מיקום הספרייה נשמרות במקום אחיד לשני המחשבים (לדוגמה בתיקיה שבה סטים מותקן שזה באותו המיקום לכל המשתמשים לעומת תיקית appdata שייחודית לכל משתמש), די בטוח שזה נשמר בתיקיה של סטים רק שמעולם לא יצא לי לנסות את זה כדי לוודא. מקסימום copy-paste לתיקיה המתאימה אם צריך.

פורסם

בוא'נה, הבאג של הטקסט הכפול אשכרה התאהב בך, Nemesis. :P

פורסם

זה לא באג, הוא עושה את זה בכוונה.

פורסם
  • מחבר

כן, ויוה לה Copy Paste.

כן, ויוה לה Copy Paste.

:)

כן, ויוה לה Copy Paste.

כן, ויוה לה Copy Paste.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים