עבור לתוכן

האמבל באנדל איכותי נוסף של יוביסופט - פרטים בפנים!

Featured Replies

פורסם
הרבה משחקים ידועים במחיר טוב
מתוך אתר ברשת:
מינימום של $1
Call of Juarez: Gunslinger
Grow Home
Rayman Origins
מינימום של כ $7
Far Cry 3
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Assassin’s Creed Chronicles: China
Bonus Games (Added to the bundle next Tuesday at 11:00 a.m. Pacific time)
מינימום של כ $15
Assassin's Creed Rogue
The Crew
מינימום של כ $75
Tom Clancy's The Division (Pre-Order)
Exclusive Tom Clancy's The Division T-Shirt
Coupon for 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store (excludes certain items)

מצריך שימוש בחשבון וכנראה תוכנת UPLAY
יש אפשרות חלקית לפחות לSTEAM, לא חקרתי, לא משתמש - תהנו =]
פורסם

אחד הבאנדלים הטובים שיצא לי לראות בHumbleBundle. ויש לי חצי מהמשחקים שם. אבל עדיין שווה.

פורסם
  • מחבר

כן!
בנתיים רכשתי רק בדולר בודד!
הבנתי שככה אני מקפיא את המחירים באם ארצה לרכוש\להשלים אח"כ לחבילה הגדולה יותר!?

אולי אשתעשע בריימן, או שאתן לאחיינים להתקין לעצמם [יכולים להשתמש ב'יוזר' שלי אני משער...]
ו...מאוד מתלבט אם ללכת על FAR CRY 3 וספלינטר-סל....
עברו שנים מאז שיחקתי נגד המחשב, זוכר שהיה מהנה במיוחד, אך הספקתי לשכוח, ומשום מה הסרטונים שראיתי של FAR CRY הזכיר לי יותר מידי את FAR CRY הראשון... [או שאני מתבלבל\מדמיין :D ]
בכל אופן, גם המלצות בעד\נגד יתקבלו בברכה

איך אומרים, GL&HF 

:penguin:

פורסם

Far Cry 3 מדהים! באמת שזה אחד מהמשחקים שחייבים לשחק! באותה הרשימה עם HL,GTA V ו-Skyrim
תקנה ולא תתחרט ותודה לי אחר כך ^_^

פורסם
  • מחבר

כן קראתי וראיתי אפילו שני קליפים של ביקורות שלו, כולם היללו.  

רק שזוכר שהיו ימים ששוטטתי בג'ונגלים במשחק זה או אחר ומרגיש שעכשיו, אחרי שנתיים של battlefield: bad company 2 ברשת - זה יראה לי נורא מוזר להלחם באינטליגנציה מלאכותית נמוכה של מחשב, ללא סביבות שהתרגלתי אליהן, וגם ללא הצורך לכתוב מדי פעם "פ*ק יו" ולהתלונן לעצמי על הלאגים המחרידים שנוצרים לי במחשב... 

אזזזז .... שווה? xD

טוב, יש שם ספלינטר סל, לא מכיר... 

ממעניין מה עוד יתווסף לחבילה, צפוי/ים עוד כותרים... 

:hi:

אה, אגב- מה אתם קונים, איזה שווי של באנדל ועבור איזה משחק בדיוק, סקרן =) 

מעולם לא שיחקתי כלום ממה שרשמת... 

אולי לאחר שדרוג המחשב זה יתאפשר (אני על 775 חלש) 

פורסם

אם המשחקים של ה15 דולר היו לsteam, הייתי קונה אבל אני לא סובל את uplay.

בלי קשר, אחלה בנדל. המשחקים איכותיים.

פורסם

אם אני רואה uplay בהאמבל באנדל אני כמעט אוטומטית מוותר עליו.

אם היה שם גם את ac: unity אולי הייתי חושב לקנות ב- 15$ אבל uplay הורס להם הכל

מה שבטוח שאם אני קונה את הבאנדל ubisoft לא מקבלים ממני שקל. ומעניין אותי לראות את סטטיסטיקת חלוקת הכסף לבאנדל הנוכחי, כמה אנשים נתנו ל- ubisoft אוטומטית 65% מהתשלום (חלוקה ברירת מחדל) וכמה לא נתנו להם כלום ונתנו הכל לצדקה :)

פורסם
ציטוט של yoel14

אה, אגב- מה אתם קונים, איזה שווי של באנדל ועבור איזה משחק בדיוק, סקרן =) 

קניתי את הBTA באזור $4.70

לא בהכרח בשביל משחק מסויים, כולם נחשבים די טובים, ורק את Blacklist כבר יש לי (מבאנדל קודם).

את ה$15 דולר לא קניתי כי The crew לא בדיוק בסגנון שלי, ואת Rogue כבר יש לי.

ציטוט של OvO

אם המשחקים של ה15 דולר היו לsteam, הייתי קונה אבל אני לא סובל את uplay.

אם המשחקים היו לסטים, היית צריך גם את סטים וגם את uplay פועלים כדי לשחק. אני לא רואה איך זה יותר טוב.

מה שכן, לא כל כך מבין מה הבעיה שיש לאנשים עם Uplay. נכון, הוא לא מפותח ומשוכלל כמו סטים, ויש בו באגים פה ושם. אבל הוא בטח לא כזה מפריע. אפשר לבטל את רוב הפונקציונליות המפריעה שלו, לסגור אותו בסיום המשחק וזהו. זה לא באמת מרגיש לי יותר גרוע מכל משחק אחר שלא דורש סטים (כולל DRM Free או משחקים עם קליינט עצמאי).

ציטוט של IlanF

מה שבטוח שאם אני קונה את הבאנדל ubisoft לא מקבלים ממני שקל.

ממש לא מבין את הראש הזה. אם אתה בקטע של לשחק בלי לשלם למפתחת/מפיצה, למה לא ללכת על פיראטיות וזהו? לצדקה אתה יכול לתרום לבד, ולמטרות המועדפות עליך במקום למה שמגבילים אותך בבאנדל.

בגדול, כשאני זוכר, אני מוריד את הסליידר של הצדקה לאפס, ומחלק בין האמבל למפיצה. זה משרת את האינטרס שלי שבאנדלים טובים ימשיכו להופיע, וצדקה אני מעדיף לתרום בנפרד למטרות בארץ ולא בארה"ב, שנאמר "עניי עירך קודמים".

פורסם
  • מחבר

ראיתי את אותם תגובות 'שנאה'  כלפי התוכנה של יוביסופט גם במקום אחר. וגם אני לא מבין על מה ולמה הקיצוניות הזו (גילוי נאות - אין לי סטים, אין לי יו-פליי, אבל יש לי אוריג'ין שאם אני לא טועה אנשים אוהבים לשנוא גם כן...) 

בסה"כ אני מסכים עם כל מה שיוניזף אומר מעליי =) 

ובפורום האחר אנשים ציינו משהו על הוספת קיצור דרך מהסטים למשחקים או ליו-פליי כדי להתגבר על השנאה או משהו כזה... 

בכל אופן, שיהיה בוקר טוב לכולם :beerchug:

פורסם
ציטוט של yonizaf

ממש לא מבין את הראש הזה. אם אתה בקטע של לשחק בלי לשלם למפתחת/מפיצה, למה לא ללכת על פיראטיות וזהו?

עם פיראטיות לך תדע איזה זבל אתה מקבל ואני תמיד מעדיף שיהיה לי עותק מקורי.

ספציפית לגבי ubisoft אני מעדיף שלא לתת להם כסף כשאפשר וכבר כמה זמן שלא נגעתי באף אחד מהמשחקים שלהם, גם לא פיראטית. זה איזה טרנד לשנוא את ubi ולא לקנות משחקים שלהם שהצטרפתי אליו (לא יודע למה, אל תשאל :P) אם מגיע אליי משחק בחינם אז אני אשחק בו, אבל אני לא אטרח לחפש ולקנות אותם

פורסם

את הקטע של לא לקנות ולא לשחק במשחקים של מפיצה מסויימת אני יכול להבין (גם אם לא בהכרח להסכים).

מה שלא אהבתי זה את זה שאמרת שגם אם תקנה עדיין לא תתן להם את הכסף.

פורסם
  • מחבר

וואו, למה לשנוא אותם כ"כ :D
הם בסה"כ יוצרים משחקים, טובים יותר או פחות זה עניין של טעם, אבל זה לא שהם מפיצים וירוסים או מאלצים מישהו להשתמש בתוכנה שלהם מכל סוג שהוא, לא?
יש להם תכונות מעקב\טרויאנים בUPLAY או במשחקים עצמם, או סתם באגים שגרמו לכל השנאה העולמית כלפיהם? משהו בטוח גרם לזה...
אישית, בתור ילד - הרבה שעות של הנאה עם ריימן על סוגיו היו בזכות יוביסופט, לי ולעוד ילדים, בתקופה שדיסק [CD] משחק היה דבר מיוחד ויוקרתי ;)

פורסם

טוב, פעם uplay היתה באמת גרועה באופן מציק, ונוספה גם העובדה שהם מתעקשים להכריח אותך להשתמש בה גם עבור משחקים שקנית בסטים. וכמובן, גם כמה משחקים גדולים ששוחררו עתירי באגים לא הוסיפו לשמם הטוב.

אני אישית לא חושב שכל זה סיבה מספיק טובה כדי לשנוא את החברה כולה ולהחרים אותה באופן כללי, אבל מי שכן מחפש לשנוא ולהחרים - בהחלט אפשר למצוא סיבות טובות.

פורסם

אני אישית, לא מחרים כלל וכלל את החברה, את המשחקים שלהם אני מעדיף על הps4.

במחשב אני נוטה לרכז את כל המשחקים שלי בsteam ובorigin, כי ככה הכי נוח לי.

בזמן האחרון כל חברה מחליטה שיהיה לה תוכנה משלה (זכותם) אבל זה מתחיל להיות מעצבן להתפזר בין 30 חשבונות שונים.

חשבון steam, origin, uplay, rockstar, lol, blizzard, gog ועוד ועוד.. 

אז לא להתפלא שאני מחליט לצמצם בתכנות שאני פחות אוהב ומתחבר אליהן.. או שלא רואה צורך בקיומן על המחשב שלי.

פורסם
  • מחבר

עודכנו בחבילת ה$8 -
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Far Cry 3 Blood Dragon

ראיתי REVIEW של ספלינטר - לא עושה [לי אישית] חשק לשחק במשחק שרובו מתנהל תחת משקפי לילה וגווני מסך שחור\אפור\ירוק\לבן...
FAR CRY הנ"ל, לעומת זאת, נראה מגניב והזוי גם יחד :D [וגם נוסטלגי משהו...]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים