עבור לתוכן

G3חדש שנקנה מאליאקפסרס ועושה בעיות קליטה קשות..עזרה דחוף!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..
קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..
עד שהכנסתי את הכרטיס SIM :EmojiSmiley-26: בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.
הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הזמן יש סימון של עיגול שמחפש רשת ליד הבר קליטה למעלה. או שיש איקס(כלומר לא מצא רשת) והדבר הכי מוזר זה שגם שמופיע קליטה עם 2-3 ברים או אפילו קליטה מלאה-לפעמים אני עדיין לא מצליח להוציא שיחות!! לא מופיע לי "ההפניית שיחות פעילה" מופיע בדרך כלל..המכשיר מראה כאילו הוא מתקשר ואחרי כמה שניות רושם "השיחה הסתיימה" ומנתק. גם אנשים אומרים לי שמתקשרים אליי במהלך היום ואני לא זמין. מה שכן שאני כן מצליח לבצע שיחה אז אין ניתוקים או בעיות והכל מושלם. הבעיה היא לא רציפה, אני כן מצליח להתקשר ולגלוש מהמכשיר אבל כל הזמן חייב לכבות ולהדליק או להעביר למצב טיסה ולהחזיר כדי "לסדר" את הקליטה והמצב בלתי נסבל. שלחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שמדובר בכלל בגירסא D850 והמוכר פשוט "הציג" את המכשיר מבחינה תוכנתית כD855. הם צרבו לי cloudy 1/2 ואמרו לי שהחליפו לי למודם אחר שיתאים לארץ. הבעיה שזה לא תיקן את הבעיה :EmojiSmiley-30: קראתי באינטרנט וחיפשתי תשובות..ניסיתי לשחק עם הרשתות(LTE/WCDMA/GSM) ולהחליף בניהם. לכבות את הנדידה ולהדליק וכל מה שאפשר. נכנסתי לתפריט המוחבא(3845#*850#) ובדקתי שם כל מיני דברים עד שהגעתי לRF CALL INFO וראיתי שם שהסטטוס של הקליברציה הוא NOT OK-default ובשאר המכשירים שבדקתי עליהם(G2 G3) שכן עובדים הסטטוס הוא OK! יכול להיות שזאת הבעיה? שצריך לכייל את הרכיב רדיו\קליטה במכשיר? איך עושים את זה? אני ממש אשמח לעזרה כי כרגע הטלפון בשימוש 40 אחוז..רוב הזמן לא עובד ואולי 30-40 אחוז מהזמן כן מאפשר לקבל ולהוציא שיחות..תלוי כמה אני מחליף בין הרשתות ומשחק איתו. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! :)

Screenshot_2016-02-02-16-25-35.png

Screenshot_2016-02-02-16-33-57.png

פורסם

תחזיר את זה מיד, ואם המוכר נעלם תבטל חיוב בכרטיס אשראי. טוב שלא התפתיתי להזמין אז.

פורסם
  • מחבר

רגע אי אפשר לתקן את הבעיה?? אולי להחליף אנטנה או לכייל את הרכיב קליטה? אולי להחליף רום או מודם.?

ומה הכוונה לבטל את החיוב באשראי? אני יכול לעשות את זה באמת?

פורסם
ציטוט של nof558

קניתי G3 D855 מאליאקספרס

אין ספק שהחלטה חכמה.

ציטוט של nof558

המוכר פשוט "הציג" את המכשיר מבחינה תוכנתית כD855

למה אני לא מופתע ?

ציטוט של nof558

מה הכוונה לבטל את החיוב באשראי? אני יכול לעשות את זה באמת?

לא. אינך יכול. נראה לך שהמוכרים ישלחו דברים וכל מי שמתחשק לו יבטל חיוב ?

אתה צריך לפתוח קייס באליאקספרס ולהתלונן. גם אם כן יצא שיצאת זכאי בקייס ודאי תצטרך לשלוח למוכר את המכשיר חזרה היות שמדובר בסכום לא קטן ואין ספק שזה יהיה סיוט. 

להבא, דברים יקרים מזמינים רק מאייבי או מאמזון. בדגש על אמזון.

ואני אומר את זה מהרבה ניסיון, באליאקספרס נמצאים כל הקומבינטורים והרמאים.

פורסם
ציטוט של nargsi

לא. אינך יכול. נראה לך שהמוכרים ישלחו דברים וכל מי שמתחשק לו יבטל חיוב ?

תלוי בחברת האשראי. אם המוכר מתעלם מטענת הזיוף ומסרב לקבל את המכשיר בחזרה, ואתה מספק את ההוכחות לחברת האשראי, חברה נורמלית תחזיר לך את הכסף.

פורסם
ציטוט של nachum37

תלוי בחברת האשראי. אם המוכר מתעלם מטענת הזיוף ומסרב לקבל את המכשיר בחזרה, ואתה מספק את ההוכחות לחברת האשראי, חברה נורמלית תחזיר לך את הכסף.

לא יחזירו לך כל עוד המוצר אצלך.

פורסם

באסה לך, במיוחד כשG3 עולה בארץ 1400 וביד שניה 900 שקל
תלמד להבא לא להזמין מחול טלפון (אם כבר, רק אמזון)

פורסם

אם אתה מצליח להוכיח שהדגם שנשלח אליך זה לא מה שהיה בתיאור של המוצר (למשל ע"י צילום של המדבקה מתחת לסוללה במידה ולא זייפו\העלימו גם אותה) אז יש הצדקה לפתוח קייס ולקבל החזר כספי בתמורה למשלוח חזרה (על חשבונך) או לבקש החזר חלקי ולהשאיר את המכשיר אצלך (אפשר כמובן לנסות לבקש החזר על כל הסכום ולהשאיר את המכשיר אצלך).

דבר שני, אם זה באמת הדגם של AT&T אז לא משנה מה תצרוב עליו, הוא לא יקלוט את התדרים שהחומרה שלו לא תומכת בהם.

פורסם

תעלה תמונות מהאפליקציה cpuz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים