פורסם 2016 בפברואר 39 שנים שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמונות מסך ברשותי מחשב מסוג: I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 1TB SSD HHD 1WD Nvidia 970 מערכת הפעלה Windows 10 pro באנגלית (גירסה אחרונה התקנה נקייה) אודה לכם מקרב לב עם תסייעו לי כל טוב ותודה
פורסם 2016 בפברואר 39 שנים מחבר הצלחתי לשחזר את זה חזרה אך ללא התוכן ידוע לכם האם ניתן לשחזר ולו משהו ממה שהיה?
פורסם 2016 בפברואר 39 שנים מחקת את המחיצה, די בוודאות. אתה צריך תוכנות שיודעות לעשות Scan ישירות ללא שימוש במערכת הקבצים, כמו R-Studio למשל.
פורסם 2016 בפברואר 49 שנים מחבר ציטוט של nachum37 מחקת את המחיצה, די בוודאות. אתה צריך תוכנות שיודעות לעשות Scan ישירות ללא שימוש במערכת הקבצים, כמו R-Studio למשל. תודה רק כיצד עובדים איתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.