עבור לתוכן

הדיסק התחמם הפלסטיק נשבר לא מוכנים לתקן לי. עצה?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני פחות מחצי שנה דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 4 טרה ב1300 שח

הדיסק הקשיח מגיע עם אחריות ל5 שנים.

יש לי ניסיון רב עם מחשבים וכטכנאי. כמו כן מערכת מחשב בשווי למעלה מ14000 שח. הקירור בהתאם ולכן אין רכיב העולה על 37 מעלות בעבודה.

הדיסק הקשיח המדובר עבר את ה70 מעלות בקלות. הפלסטיק של חיבור הsata3 התייבש נחלש והתפורר/נמס ונתקע בתוך הכבל.

ניגשתי עם הדיסק הקשיח לKSP שלצערי מהם קניתי ואחרי שבדקו במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות וזה לא באחריות.

עוד לא הלכתי לאסוף את הדיסק הקשיח. מה אני יכול לעשות?

מוצר ב1300 שח בן פחות מחצי שנה עם אחריות ל5 שנים והם אומרים פיזי זה לא באחריות ואני נתקע עם משקולת נייר חדשה ב1300 שח?

יש למישהו עצה מה לעשות?

יש פגם הדיסק הקשיח הגורם לו להתחמם. אני מאד מנוסה עם מחשבים ועבדתי שנים בתחום, ואין שום דרך בעולם שאני גרמתי לנזק או עיקמתי משכחתי חזק וכ'ו.

מה שבטוח בחיים יותר לא מתקרב לKSP והולך לדאוג טוב מאד שכולם יידעו מי הם ומה השירות שלהם. 

לדעתי אולי שווה לייצור קצר עם ווסטרן דיגיטל ישראל ולבדוק אצלם במעבדה ואז לדווח לעולמי על הפרת האחריות והשירות הנוראי שKSP נותנים בבשמם.

פורסם

אכן נסה לעקוף אותם ולפנות ל WD בישראל, ואם זה לא יעזור ל WD העולמית.

פורסם

כולם כבר יודעים מה זה KSP ומה זה השירות שלהם. לא קונים שום דבר מKSP אלא אם זה משהו שיש רק להם / משהו שלא מתקלקל / משהו שאין עליו אחריות בכל מקרה / משהו מספיק זול שלא אכפת לך להפסיד את תמורות במקרה הגרוע.

אבל קשיח שעובר 70 מעלות זה משהו שצריך להדליק נורה אדומה הרבה לפני שזה מגיע למצב של פלסטיק שנמס ומתפורר. בטח אצל מישהו בעל נסיון רב כטכנאי מחשבים.

פורסם

למה בכלל הלכת לKSP, לך ישר ל-WD, האחריות 5 שנים היא שלהם לא של KSP.

ממה שאני מכיר את WD הם יחליפו לך בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל התגובות. ישר אפנה אל WD. למדתי את הלקח ולא אתפתה יותר לקנות בKSP.

לגבי הטמפרטורה, לצערי פשוט לא שמתי לב כי לא הסתכלתי בחיישנים של הדיסקים הקשיחים עד שרציתי לנקות ונגיעה בדיסק כדרך אגבהדליקה לי נורה אדומה

פורסם

תמיד תדאג בכל מחשב שיהיה מאוורר INTAKE צמוד לכלובי הכוננים שבשימוש.

פורסם

לא הייתי מצפה מKSP לתגובה אחרת, יש נזק פיזי של לקוח הם נהיים אטומים, באותה מידה מתנערים מאחריות על חומרת מחשב  מלאה בגלל שריטה בלוח באזור חיבור רמקולים (מן הסתם אין בזה למעבד קשר!)

פנה אל היבואן הרשמי בנדא מגנטיק ואל WD, אין לך מה לדבר עם KSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים