עבור לתוכן

כרטיס מסך זול לצפייה ביוטיוב עם מסך 1440p

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60.

יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450.

התקציב עד 500, עדיף בפחות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יש לך מסך 1440p לפני שנתחיל פה דיון על הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

כן, למה לא? מהמסכים הקוריאנים הזולים. מחזיק כבר יותר משלוש שנים.

ראיתי שב-670 ש"ח Radeon R9 270 הוא עם יחס עלות-תועלת די טוב. האם הוא אכן מומלץ:

http://www.tms.co.il/product/13123

?

פורסם

מסך 1440p עם כרטיס כמו hd 5450 זה שילוב מעניין.. הייתי ממליץ לך לא לרדת מ 7950

פורסם
  • מחבר

בשביל לראות סירטונים ביוטיוב?

פורסם

עכשיו אני קורא לעומק את ההודעה שלך.. אם אתה מתעסק רק עם יוטיוב יש מצב שלא תצטרך כרטיס כזה.. העניין הוא אם ברור לך שאתה הולך רק על יוטיוב

פורסם
  • מחבר

כרגע המטרה העיקרית היא יוטיוב. רק כדי להיות בטוח: יש קשר בין הכרטיס מסך והאפשרות לראות סרטונים ברזולוציה גבוהה?

העלתי קצת את התקציב ל-700 כדי שתהיה אפשרות לשחק משחקים אבל זה ממש המקסימום, אני לא מעוניין לשחק על איכות מקסימלית.

פורסם

מהירות חיבור של אינטרנט יותר משמעותי

פורסם

המהירות של האיטרנט חשובה אך גם הכרטיס,יש לי 100 מגה ואני מקבל מהאלחוטי בסביבות +50,כשאני צופה בסירטונים ביוטיוב ב 1080P 60FPS במחשב הענתיקה שלי עם GEFORCE 210 512MB הוא זז כמו צב.

פורסם

זה גם וגם. כל הפעלה של דפדפן מפעילה את הכרטיס מסך אלא אם הגדרת אחרת.. לא יודע בדיוק לומר לך איזה כרטיס הכי זול יתן לך ביצועים טובים בצפייה ביוטיוב, לא נתקלתי במצב כזה.. נמתין למומחים פה בפורום יתנו לך תשובה מוחלטת

פורסם
  • מחבר

הזמנתי בסוף Radeon R9 270. אם זה לא יגרום לשיפור, לא יהיה מנוס מלקנות את שאר המחשב שיתחבר אליו.

פורסם

מקווה בשבילך שזה יפתור את הבעיה, אבל אני לא הייתי קוננה כרטיס מסך לפני שהייתי מוודא שזאת אכן בעיה של כרטיס מסך.

עם Core2Duo יכול להיות שהבעיה בכלל במעבד...

מקווה בשבילך שיעבוד.

פורסם

יש מצב שזה במעבד,יש לי את הפנטיום e6600 וכל פעם שהסרטון נתקע אני רואה שהמעבד פועל ה100%

אבל יכול להיות שאצלו זאת לא הבעיה

פורסם

יש סיכוי גבוה שזה מהמעבד לי יש כרטיס 6970 ומעבד E8500 C2D

וזיכרון 8GB ואני על 1080P ולפעמים מקרטע לי שמתי לב שלא משנה איזה דפדפן אני מפעיל זה מקרטע ..

כנראה שהדרישות לנגן נורמאלי ובאיכות גבוהה עלו.

וכל שכן אם אתה מתכוון לעלות לרזולוצייה של 1440P

פורסם

יש תוסף בשם h264ify שמכריח את יוטיוב לעבוד עם H.264 שמפוענח חומרתית (על ידי הכרטיס שקנית למשל), במקום עם VP8\9 שמעמיס על המעבד. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים