עבור לתוכן

הרכבת מחשב שקט 6K

Featured Replies

פורסם

שמע אם ירדת מהדרישות שלך יצא לך 3 אלף בערך

פורסם
ציטוט של חכיע

ואז אני אמכור את הXPS 13 שאני עובד עליו היום ויהיה לי תענוג כי אוכל לקנות גם מסך איכותי.

לגמרי ממליץ על מעבר ל-QHD של 25 או 27 אינצ' - עדיף לשים שם את הכסף ולא בדיסק טיפה יותר מהיר. שדרוג של ממש לחוויית העבודה.

אגב, אם אתה על XPS13, קח בחשבון שמחשבים נייחים הם יותר מהירים מניידים - תודות למעבדים יותר מהירים, לזה שהם לא מנסים להיות אופטימליים מבחינת צריכת חשמל, וכו'.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

לגמרי ממליץ על מעבר ל-QHD של 25 או 27 אינצ' - עדיף לשים שם את הכסף ולא בדיסק טיפה יותר מהיר. שדרוג של ממש לחוויית העבודה.

אגב, אם אתה על XPS13, קח בחשבון שמחשבים נייחים הם יותר מהירים מניידים - תודות למעבדים יותר מהירים, לזה שהם לא מנסים להיות אופטימליים מבחינת צריכת חשמל, וכו'.

אני דווקא יותר חושב בכיוון של 4K, שוב בכפוף לאישור הגורמים המקצועיים בפורום.

ויש לי מחשב נייח, די חדש רק שאני עדיין מוצא את עצמי מעדיף את הלפטופ לפעמים.

פורסם
ציטוט של חכיע

אני דווקא יותר חושב בכיוון של 4K, שוב בכפוף לאישור הגורמים המקצועיים בפורום.

ויש לי מחשב נייח, די חדש רק שאני עדיין מוצא את עצמי מעדיף את הלפטופ לפעמים.

האמת שהחסרון העיקרי של 4K הוא בזה שכדי לשחק עליו אתה צריך מערך של כרטיסי מסך מהחזקים שיש (וגם זה לא תמיד עובד) - אבל המקרה שלך לא כולל משחקים, כך שעבורך זאת אופציה טובה.

המחירים של 4K לעומת QHD, אגב, די דומים (תבדוק בזאפ) - למסך 27 ומעלה תצטרך להוציא  בסביבות 3000 ש"ח, וכמובן שאפשר גם יותר...

הבחירה בין QHD ל-4K היא בעיקר שאלה כמה שטח עבודה אתה באמת רוצה לדחוס ל-27-28 אינצ' האלה כדי שיהיה לך נוח לעבוד (או שיש לך כסף למסך יותר גדול? וזה כבר לא יהיה 3000 ש"ח...).

נערך על-ידי E71

פורסם
ציטוט של nargsi

שמע, גם SSD 850 רגיל יתן לך את העקיפה הזו. 

התדר של הזכרון לא יורגש בכלל, בכלל, בכלל, בכלל, בכלל.... לא יהיה לו משמעות.

אתה סתם מתעקש.

שווה להוציא על כונן של 500 ש''ח, לא 1800.

לא הייתי משתמש בכל כך הרבה בכללים, כי בכל זאת IGPU... אבל כמובן, אם כבר יפעלו ישומיים שיכבידו על GPU, יש מקום לשקול כרטיס נורמלי. וגם אם לא, כדאיות ההשקעה עדיין בספק גדול מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים