עבור לתוכן

עזרה בבחירת מודם/ראוטר .

Featured Replies

פורסם

עברתי עכשיו לנטוויזן עים תשתית של בזק ,אבל הכול משולם דרך נטוויזן והם לא מספקים מודם בחינם רק את המשולב ראוטר והם רוצים על זה 10 ש' בחודש ל 10 חודשים ואים מחליטים להיתנתק אז צריך להחזיר.היתחברתי ל 100 MB,מישום מה אני לא מוצא מודם בחניות ואין גם הרבה מידע ברשת...,

רכשתי את הראותר של שיאומי תקן AC 1167MB,זה הקישור http://www.geekbuying.com/item/Orignal-Xiaomi-Intelligent-Mini-1167Mbps-802-11-AC-Dual-band-2-4GHz---5GHz-Wifi-Router-Modem---White-339549.html?source=ShareAsale,

למישהו יש מידע על הראותר הזה(אמינות ,תווח קליטה ועוד...)

איך אני אמור להיתחבר לרשת? בעיקרון אני צריך מודם אבל קשה לימצא,האים אני צריך לקנות מודם ראותר משולב בכדיי לחבר את הראותר שכבר רכשתי?

קראתי כאן בפורום ודיי הלכתי לאיבוד עים שלל המידע....,אבל הבנתי שעדיף מודם ניפרד וראותר ניפרד שזה יותר יציב.איך אני מוצא את מה שהכי משתלם,האים לרכוש בארץ או להזמין מח"ל.

אשמח מאוד להצעות /פיתרונות,וגם קישורים לאתרים.האים אני צריך מודם שתומך בראותר הזה ספציפית הקוונה בכדיי לנצל את כול המהירות שלו.

הצרכים שלי הם : לרשת של דירה 4 חדרים,יש לי בדירה 2 סטרימרים,מחשב נייד,מחשב נייח,אייפד,טלפונים סלולרים.

תודה מראש לכול העונים,אים צריך עוד מיידע שאלו בכדיי שאני יענה.

נערך על-ידי ליאור-39

פורסם

אין להשיג, לא בארץ ולא בחול, מודם VDSL נטו - אין מוצרים כאלה.  מה שאתה יכול לעשות זה לרכוש נתב שמשולב עם מודם VDSL ולנטרל את מרכיב הנתב.  רשימה של נתבים מושלבים עם מודם VDSL יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

פורסם
  • מחבר

תודה cheif,למעשה רציתי שאתה תענה לי, הגעתי לפורום הזה בזכותך ...אז אני זכיתי :-).

אייזה ליקנות? פשוט את הכי זול? .כי למעשה אני צריך רק את המודם או ללכת על דגמיי ביניים?

האים יש נתב שיכול להתאים גם לבזק וגם לכבלים? או שעדיף לא לערבב בינהם.

פורסם
  • מחבר

טוב באמת שאני דיי מבולבל ,חזרתי עכשיו מחנות מחשבים ליד הביית,ומה שהמוכר אמר לי שאין בכלל צורך בראותר כזה בארץ ושאני לא אקבל מהירות כזאת בתקן AC ,אמר שעדיף ואקנה מודם ראותר בסביבות ה 300 ש' ולא אשתמש בראותר של שיאומי.

חברים מה אתם מיעצים לי לעשות? אני עדיין יכול להחזיר את הראותר לחנות...

פורסם

היי 

יש לי את הראוטר הזה שבקישור Xiaomi Mi WiFi Mini Router, זה ראוטר בלבד ללא מודם.

כיביתי  את ה wifi בראוטר הישן שלי בתקן G שסופק ע"י בזק , אני לא משתמש באינטרנט פס רחב (100)

חיברתי את את Xiaomi Mi כ access point בלבד על מנת לקבל wifi תקן AC

----

בעקרון כפי שצויין לעיל אתה צריך להבין כי ההתחברות לספק האינטרנט היא באמצעות מודם.

בזק לא מספק מודם עצמאי רק מודם משולב בראוטר, ואכן גם לא ניתן למצא בחנויות מודם בלבד,

רק ראוטרים משולבי מודם. כפי שציין   cheif ,

תרכוש ראוטר משולב מודם VDSL הכי זול שאפשר, תנטרל את את אופציית הראוטר ואת אופציית WIFI שלו ותשתמש בו רק כמודם. תחבר אליו את Xiaomi Mi WiFi כראוטר ויש לך את כל מה שאתה צריך.

אם אתה מסתבך, תיקנה פשוט מודם ראוטר משולב VDSL לפי ההמלצות של cheif  וזהוא.

פורסם
  • מחבר

תודה oildfox, אפשר כמה שאלות לגביי הראותר של xiaomi.

1. האים הוא יכול לכסות שטח של דירת 4 חדרים 120 מ'

2. איך הוא בתור ראותר? עובד ללא הפרעות וניתוקים?

3. הראותר מודם הכי זול שמצאתי בחניות היה 280 ש' ,האים לא שווה להשקיע כצת יותר לכיוון 330 ש' ולקחת את w9970 tp link.

פורסם

אתה חייב בכל מקרה מודם VDSL   על מנת להתחבר  ל 100 MB

לכן אם אתה הולך על האופציה הזולה  w9970 tp link זה יספק לך גם את המודם וגם את הראוטר.

הציון המשוקלל בחוות הדעת ל9970 באמזון הוא 4 מתוך 5 כוכבים, אני אישית לא ניסיתי אותו.

מכיוון שרכשת כבר את  xiaomi אין שום בעיה לחבר אותו בנוסף כ ACCESS POINT בלבד לאחד הפורטים של ה-9970.

הטווח של ה xiaomi לא מבריק במיוחד אבל סביר  ,  אבל כפי שאמרתי הוא יכול להיות כתוספת מעולה ל 9970

במיוחד אם אתה רוצה להשתמש גם בתדר 5Ghz שקיים ב xiaomi ולא קיים ב 9970. 

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

נערך על-ידי oldfox

פורסם
  • מחבר

תודה,זה בדיוק מה שאני יעשה,יקח לי כמה ימים להיתחבר,אבל בהמשך אני יביא דיווח לגביי המהירות שאקבל.

פורסם
ציטוט של ליאור-39

טוב באמת שאני דיי מבולבל ,חזרתי עכשיו מחנות מחשבים ליד הביית,ומה שהמוכר אמר לי שאין בכלל צורך בראותר כזה בארץ ושאני לא אקבל מהירות כזאת בתקן AC ,אמר שעדיף ואקנה מודם ראותר בסביבות ה 300 ש' ולא אשתמש בראותר של שיאומי.

חברים מה אתם מיעצים לי לעשות? אני עדיין יכול להחזיר את הראותר לחנות...

ראוטר ה-VDSL שניתן להפיכה למודם נטו והוא הכי זול הוא ה-Q1000 או ה-C1000A שנמכרים ב-EBAY ב-100 שקל.  איזה ראוטר קנית?

פורסם
  • מחבר

אחריי כמה ימים ומסוכות עים נטוויזן,סוף סוף חיברו אותי ל 100 MB.

אלא מה בבזק טוענים שביגלל התשתית שלהם המקסימום שאקבל זה 50 MB ,בנטוויזן אומרים לי שאצלם אני פתוח על 100 וברגע שבזק יעלו את המהירות אצלהם, אקבל אוטומטית את מה שבזק העלו.בפועל אני מקבל 40-44 MB במחשב הנייח שמוחבר עם כבל למודם ראותר W9970 ,ב WFI אני מקבל במחשב נייד -19MB באייפד אייר- 9MBבסמסונג גלקסי 4- 15 MB.את הבדיקה עשיתי כשהמחשירים נמצאים 2 מ' מהראותר ודרך האתר של בזק- מהירות הורדה,ובכול ההתקנים הקליטה הייתה מייטבית.

כמה מילים אל הראוותר ,כיסויי קליטה מעולה בדירת 4 חד',כשהראותר נימצה בקצה הדירה אני מקבל קליטה טובה גם בחדרים.

את השיאומי עדיין לא חיברתי ,אני יחקה שיהיה התקן שיכול לקלוט אותו בצורה טובה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים