עבור לתוכן

מסך גיימינג, GTX 970, תקציב לא מוגבל.

Featured Replies

פורסם

תקציב : בלי הגבלה, כמובן לחסוך במידה וזה אפשרי.

שימוש: משחקי FPS (לא ברמה תחרותית) , RPG , משחקי ספורט וסרטים.

גודל מסך : 27+

כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970

דרישות (לפי עדיפות):

1- כמה שיותר איכותי מבחינת צבעים וזוויות צפייה ( IPS ונגזרותיו ).
2- מסך ארגונומי ומעוצב.
3- מבחינת רזולוציה: המקסימום שהכרטיס מסך שלי יעמוד בו.
4- לא ניסיתי מסכים עם קצב רענון של 120HZ+, אם זה כן רלוונטי וכן ישפר לי את החוויה אז לשיקולכם.
5- אני לא משחק FPS תחרותי, אם זמן התגובה משפיע ומורגש בשימושים אחרים אז גם כמה שיותר נמוך.

נ.ב. עדיפות לקנייה מהארץ, במידה ואין את הדגם בארץ או שזה יחסוך משמעותית אז אפשר גם מחול.

תודה לעונים

פורסם

אני מבין שעל הכרטיס אתה כבר סגור, לגבי המסך - "מסך גיימינג" הוא בד"כ שם קוד למסך עם קצב ריענון מהיר ומהירות גבוהה, אבל אם אתה לא משחק FPS תחרותי וכתבת שאתה רוצה צבעים טובים - נוותר על מהירות שיא ונישאר ב-IPS (גם ככה 5-6 מילי שניות לא יתקרבו אפילו לפריים בודד של דיליי, אז ממילא אין לנו מה לדאוג).

המקס' שהכרטיס יעמוד בו זה 1440p. לא 4K. גם 120Hz ב-1440p אתה ממילא לא תקבל עם הכרטיס הזה, ולדעתי זה גם ככה די מיותר...

אז אתה יכול ללכת על Dell U2715H, נראה לי שזה מה שאתה צריך. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה,
זה לא שאני סגור על הכרטיס, זה פשוט הכרטיס שיש לי כבר שנה.
ומה אם אני אשדרג ל 980 ?
וא SLI של 970 ?

פורסם

אם יש לך כבר 970 אז לפני שתשדרג כדאי שתחליט מה המטרה שלך... 

עם איזה מסך אתה עכשיו?

פורסם

970 זה לא בעיה. הבעיה היא המבחר של 27 אינצ'ים ומה שאתה מקבל בתמורה.

המסך הכי טוב שייתן לך את המקסימום זה לבחור מסך קוריאני עם ציפוי מט, אם זה יד שניה מהארץ או יד ראשונה דרך ebay/amazon.

המחיר נא בין 1500 ל2000, תלוי במודל ומאיפה שאתה קונה. 

המסך יהיה 27 אינץ', ויש אפשרות לoverdrive ל100hz. עם פאנל ips. (זאת אומרת, pls של סומסונג). 

מסכים כגון:
qnix qx2710 evolution 2

x-star dp2710

בין רזולוציה, הזרימה הגרפית, הגדרות המשחק ומה שהכרטיס שלך יכול להתמודד, זה תצטרך לסדר בעצמך. אני מנחש שבמשחקי הfps,  ההגדרות יכולות להיות הכי נמוכות. ובrpg, אתה לא תצטרך 100hz.

לגבי הדרישה השניה שלך- "מסך ארגונומי ומעוצב" .. מה? ארגונומי צריך להיות מורם לזווית הראייה שלך. זה אתה תקבל כמעט בכל מסך, ואם לא, תוכל לסדר את זה ביצירתיות.  -- מעוצב? איזה עיצוב אתה מחפש?

פורסם
ציטוט של Nahum2

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 הדגם הישן שלו איתי כבר שנים.
מסך מדהים.

אם אתה מתכוון לu2713hm, המודל הישן יותר טוב ויותר יקר.

פורסם

היה לי 970 שנה, כרטיס מדהים! אבל אם אתה מחפש 60 fps על אולטרה בכל המשחקים החדשים אל תבנה על זה. וזה עוד לפני שמדברים על פילטרים..

אם אתה לא פרפקציוניסט או שיודע לחלופין איזה בגדרות להוריד תוכל להנות מהכרטיס הזה על רזולוציה של 1080 הרבה זמן.. על רזולוציה גבוהה יותר לא הייתי מנסה

פורסם

אני מתכוון ל 

U2711

פורסם
ציטוט של naki

היה לי 970 שנה, כרטיס מדהים! אבל אם אתה מחפש 60 fps על אולטרה בכל המשחקים החדשים אל תבנה על זה. וזה עוד לפני שמדברים על פילטרים..

אם אתה לא פרפקציוניסט או שיודע לחלופין איזה בגדרות להוריד תוכל להנות מהכרטיס הזה על רזולוציה של 1080 הרבה זמן.. על רזולוציה גבוהה יותר לא הייתי מנסה

אני משתמש ב680. 970 הוא יותר טוב, ולי יש 60fps על אולטרה בכל המשחקים החדשים.

במשחקים שאין לי 60 יציב (זורם לכיוון 50), למשל, בdragonage שיצא לפני שנה וקצת, זאת בעיה של המשחק ולא משהו ש970 או 980 יוכלו לתקן. 

פורסם
ציטוט של naki

אני עם 970 על 1440p ולגמרי נהנה.

60fps יש לי בחלק מהמשחקים, בכל משחק ומשחק? יודע מה, פשוט לא מדדתי... מבחינתי 50 זה בסדר גמור, הגרפיקה זורמת ו-QHD זה כיף. לא קניתי את הכרטיס הזה כדי לעשות מדידות כל היום, ואין לי איתו שום בעיות.

פורסם
ציטוט של E71

אני עם 970 על 1440p ולגמרי נהנה.

60fps יש לי בחלק מהמשחקים, בכל משחק ומשחק? יודע מה, פשוט לא מדדתי... מבחינתי 50 זה בסדר גמור, הגרפיקה זורמת ו-QHD זה כיף. לא קניתי את הכרטיס הזה כדי לעשות מדידות כל היום, ואין לי איתו שום בעיות.

אני אגיד לך מה.. כשהפריימים נופלים ל50 אני קצת דואג. לפעמים זה יכול ליפול משם ל30 ואז זה מוגזם! 

פורסם

הכל עניין של גישה, וכל אחד אוהב את הגיימינג שלו בצורה שונה. אני למשל לא עולה ל1440p למרות שיש לי 980ti. אני הולך רק על אוברקיל ב100hz. מבחינתי 970 על 1440p לא בא בחשבון בכלל..

יש מי שבכלל לא ישים לב על מה כל הדיון. מה שכן זה שאני לא יורד מ60fps. מה שהכי חשוב זה שלפני שמשקיעים כסף שיהיה ברור מה התוצאה שמכוונים אליה.. כדי לא להתאכזב בסוף..

מכיר מישהו שקנה 980ti ומסך 4k והוא מאוכזב מאוד מהתוצאה

פורסם
ציטוט של meir_l

אני אגיד לך מה.. כשהפריימים נופלים ל50 אני קצת דואג. לפעמים זה יכול ליפול משם ל30 ואז זה מוגזם! 

אה, אז אפשר להמשיך... 30 זה עוד מילא. מה נעשה אם זה ימשיך ויפול ל-15? ומשם ל-5? הירידות יכולות לבוא כמו סדרה חשבונית, בסוף נגמור עם פריימים במינוס, אני אומר לך.

והמינוס הזה כבר אומר שאתה צריך להחזיר פריימים לכרטיס, לשבת בלילה ולצייר פריימים עם מחוגה וסרגל! סיוט, אתה לא מבין מה זה!

סתם, אחי... כל עוד הגרפיקה טסה על המסך.. אני לא מודאג. והיא טסה :)

ציטוט של naki

מכיר מישהו שקנה 980ti ומסך 4k והוא מאוכזב מאוד מהתוצאה

תראה, יש כאלה ששואפים למקסימום של FPS - למה לא. באמת עניין אישי, אני למשל מעדיף לעלות ברזולוציה וכל עוד המשחק "זורם" זה מה שחשוב, אני מקבל גרפיקה מדהימה וזה לא שאם שתי שניות מתוך 1000 המשחק ירד קצת בקצב יקרה לי משהו.

אבל לגבי 4K - ידוע שזאת רזולוציה שכיום אף כרטיס בודד לא "סוחב" כמו שצריך, מספיק להציץ בבנצ'מארקים פעם אחת כדי להבין את זה. מי שרוצה לשחק עם 4K צריך שני כרטיסים, וגם אז זה לא אופטימלי. והאמת שזה גם די מיותר - כשאתה רואה את גודל הפיקסלים ב-QHD (כל עוד מדובר במסכי 24-27) אתה מבין שזה לגמרי מספיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים