פורסם 2016 בינואר 229 שנים כשאני נועל את המחשב,אז אם אני מקיש מקש הרווח(או כמעט כל מקש אחר) אז אני עובר אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא אבל כשאני נועל את המחשב וחוזר אליו לאחר זמן מסוים אז לחיצה על מקש במקלדת לא מעבירה אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא ואני מחויב להקיש על העכבר האם יש דרך לשנות זאת כך שתמיד לחיצה על מקש במקדלת תעביר אותי ? תודה.
פורסם 2016 בינואר 229 שנים מחבר אם למשל נעלתי את המחשב וחזרתי לאחר חצי שעה אז לחיצה על מקש לא עובדת זה קורה גם במחשב נייד שבו מותקן WIN10
פורסם 2016 בינואר 229 שנים לא יודע, גם לי יש WIN10 ואפילו העברתי עכשיו את המחשב למצב שינה כמה פעמים והכל בסדר,כל המקשים לא עושים כלום או רק מקש הרווח?מקסימום תצטרך ללחוץ עם העכבר,גם ככה זה מחשב נייד אז זה לא כזה מפריע
פורסם 2016 בינואר 239 שנים לא שידוע לי,אני כל פעם שם את המחשב במצב שינה וכשהוא נדלק אני לוחץ על המקלדת/עכבר וזהו
פורסם 2016 בינואר 249 שנים אתה לא ממש ברור נעילה מצב שינה מה זה נעילה ? איך אתה יודע שכשהמחשב לא נידלק שהוא נמצא במצב שינה ?
פורסם 2016 בינואר 249 שנים מחבר לא דיברתי על שינה. אני נועל את המחשב ( Windows Key+L) ,אז מופיע ה-Lock Screen.אם ברגע זה אני לוחץ על מקש במקלדת אז אני עובר ל-Sign in screen אבל אם אני מחכה פרק זמן ,שלאחריו אני לוחץ על מקש במקלדת,אז לא קורה כלום ואני מחוייב להקיש על העכבר כדי לעבור -Sign in screen אז איך אני משנה זאת?
פורסם 2016 בינואר 249 שנים המסך נהיה שחור?ואז אתה צריך ללחוץ על העכבר בשביל שהמסך ידלק או שהמסך נשאר אותו הדבר? נערך 2016 בינואר 249 שנים על-ידי d3mo-killer
פורסם 2016 בינואר 249 שנים נסה לעדכן הדרייבר של הציפסט מהאתר של לוח האם שלך. נערך 2016 בינואר 249 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בינואר 269 שנים כשאתה אומר שאתה מחכה פרק זמן מסויים,כמה זמן זה,5 דקות או שעה?ולא עניתה לי על השאלה,המסך מתכבה ואז צריך ללחוץ על העכבר שידלק (מצב שינה) או שהוא נשאר אותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.