עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור יציב של מדפסת אלחוטית למחשב ברשת

Featured Replies

פורסם

מדפסת HP officejet 6500a plus

ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק

עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית.

כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות.

1. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

2. איך אני פותר את הבעיה המקורית?

תודה מראש,

פורסם

אם אתה לא זוכר את סיסמת הכניסה לנתב של או את ההגדרות המקוריות שלו, בצע לו RESET ותגדיר אותו מחדש.  אחרי שהנתב יחזור למצב שהוא מתפקד כמו שאלה רגיל תגדיר סיסמת WIFI שכוללת רק ספרות.  ב-WPA2 זה מספיק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

איפסתי את המדפסת ועכשיו יש לי את כל הנתונים שלה ושל הראוטר, הכל חזר למצב ההתחלתי. השאלה היא:

מה אני צריך להגדיר בין אם זה בראוטר או במדפסת או בשניהם כדי להגיע למצב שהמדפסת לא מאבדת את הקשר עם הנתב לאחר זמן מסוים ותוקעת לי הדפסות באמצע ההדפסה? למה זה קורה ומה הפתרון לכך? להגדיר אייפי סטטי? אם כן, איך אני עושה את זה?

נערך על-ידי progame

פורסם
  • מחבר

(טעות)

נערך על-ידי progame
טעות

פורסם

לפני שאתה מבצע את ההגדרה - מה המרחק בין המדפסת לנתב?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

10 מטר בערך. 

דרך אגב, דבר נוסף שאני רוצה לפתור. למה המדפסת לא מתחברת לווייפיי כאשר סיסמת הווייפיי מורכבת מאותיות קטנות, גדולות, מספרים ותוים (# וכו')? היא מתחברת רק כאשר הסיסמה מורכבת ממספרים בלבד.

ציטוט של Cheif

10 מטר בערך. 

דרך אגב, דבר נוסף שאני רוצה לפתור. למה המדפסת לא מתחברת לווייפיי כאשר סיסמת הווייפיי מורכבת מאותיות קטנות, גדולות, מספרים ותוים (# וכו')? היא מתחברת רק כאשר הסיסמה מורכבת ממספרים בלבד.

פורסם

10 מטר - יכול להיות שהאות האלחוטי שמגיע למדפסת לא מספיק חזק.  תבדוק עם טלפון חכם איזה עוצמת קליטה אתה מקבל ליד המדפסת.  מגבלת הסיסמא - יתכן וזו מגבלה של המדפסת - תבדוק בתיעוד.  בכל מקרה - אתה מגדיר הצפנת WPA2?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

10 מטר - יכול להיות שהאות האלחוטי שמגיע למדפסת לא מספיק חזק.  תבדוק עם טלפון חכם איזה עוצמת קליטה אתה מקבל ליד המדפסת.  מגבלת הסיסמא - יתכן וזו מגבלה של המדפסת - תבדוק בתיעוד.  בכל מקרה - אתה מגדיר הצפנת WPA2?

אין בעיית קליטה עם הנייד. כן, WPA2, למה שמדפסת לא תעבוד עם סיסמת wifi מורכבת? 

נערך על-ידי progame

פורסם

תנסה לעיין במאמר הבא ואולי עדכון קושחה יפתור לך את הבאג של הססמא, ואם הוא לא יפתור את הבעיה של הססמא, אז תשתמש רק במספרים:

http://support.hp.com/us-en/document/c02830943

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים