עבור לתוכן

כבל USB של האייפון

Featured Replies

פורסם

לאחר מספר שנים עם הכבל הנוכחי (המקורי) לצערי הוא נחתך לאט לאט ואני צריך לקנות כעת חדש. המקורי עולה לפי הבנתי 80 שקלים אך השאלה שלי היא האם יש סיכון בשימוש בכבל USB לא מקורי בעוד המטען עצמו מקורי לסוללה?

כשהמטען לא מקורי זה ידוע שלרוב הסוללה לאט לאט נהרסת, אך אותו הסיפור גם לגבי הכבל USB?

אגב, זה הכבל שאני רוצה להזמין - http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Lightning-USB-Data-Cable-Charger-for-Apple-iPhone-5-5S-5c-6-6plus-/231762135025?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

על פי המוכר הכבל לא מקורי רשמית ע"י אפל אבל הוא מיוצר באותו מפעל של אפל ומדובר על העתקה זהה של הכבל

תודה לעוזרים

פורסם

אני לא רואה סיבה שבגללה זה יהיה פחות בטוח.

גם הסיפור על סוללה שלאט לאט נהרסת כשהמטען לא מקורי הוא קשקוש במיץ.

פורסם

ה"סיכון" שלך נובע מזה שאפל היו אפל ובכבלים שלהם יש צ'יפ שמזהה את הכבל כמקורי כשאתה מחבר אותו לטלפון.

כשהכבל לא מזוהה כמקורי האייפון פשוט לא נטען.

אם כבל מחזיק אצלך כמה שנים אני ממליץ שתקנה את המקורי.

פורסם
ציטוט של QttP

ממש לא קשקוש. אמנם אין צורך במטען של החברה המקורית, אבל כן במטען איכותי. מטען גרוע יכול לגרום נזק (גם למסך, אגב).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אני לא רואה סיבה שבגללה זה יהיה פחות בטוח.

הבנתי, תודה רבה

ציטוט של אביב גפן

ה"סיכון" שלך נובע מזה שאפל היו אפל ובכבלים שלהם יש צ'יפ שמזהה את הכבל כמקורי כשאתה מחבר אותו לטלפון.

כשהכבל לא מזוהה כמקורי האייפון פשוט לא נטען.

אם כבל מחזיק אצלך כמה שנים אני ממליץ שתקנה את המקורי.

כולנו בעלי אייפונים במשפחה, רובנו משתמשים במטענים לא מקוריים (חוץ ממני כי אני פדנט ששומר על דברים) והם אכן מטעינים אז אין לי מושג...

בכו וכו גם מדובר רק על הכבל USB, המטען עצמו נשאר מקורי ועובד פיקס... הפחד היחידי שלי נובע מזה שכפי שמטענים לא איכותיים עשויים להרוס את הסוללה, גם בכבל יש סיכון

פורסם
ציטוט של nachum37

ממש לא קשקוש. אמנם אין צורך במטען של החברה המקורית, אבל כן במטען איכותי. מטען גרוע יכול לגרום נזק (גם למסך, אגב).

באמת תודה לך. מה היינו עושים בלעדיך?

מישהו דיבר פה על איכותי / לא איכותי לפני שקפצת לבקר? לא נראה לי. הבחור ספציפית הזכיר "מקורי".

זה שציוד שמספק חשמל צריך להיות איכותי זו ממש תורה מסיני, נכון?

מטען לא איכותי יכול לא רק להרוס את הסוללה, אלא גם את המכשיר כולו, ויכול גם להישרף או להתפוצץ ועוד דברים כאלה ואחרים.

יש לך מושג כשאתה מסתכל במטען האם הוא איכותי או לא? נכון שאין לך? ואם אתה חושב שזה שמטביעים לוגו של איזשהו יצרן אמריקאי על איזשהו זבל סיני גנרי פתאום הופך אותו ליותר איכותי, אז גם זה לא מחויב המציאות.

פורסם

קודם כל נס גדול שזה החזיק לך כזאת תקופה.

מדהים.

אם מדובר בכבלים אני מזמין כל פעם מהאינטרנט חבילות של 5/10 בגרושים (3 ליחידה) והם מחזיקים לי כל אחד 3 חודשים, לפעמים גם שנה הכל הולך על המשפחה שלי שמאבדת :)

כבלים אני לא רואה שום סיבה לבעיה, מטעני קיר, כן.

אם תרצה שאשלח לך את הקישור שלח לי הודעה או משהו... לרוב OEM באייבי, בתור אחד עם המון ניסיון בקטע הזה, זה זבל ממותג. אין בקרת איכות על הכבלים האלה וסביר להניח שאחרי שבועיים או גג שלושה הכבל ילך לפח.

פורסם

@QttP, שתה כוס מים, וקרא את מה שכתבת אחרי שנת לילה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים