עבור לתוכן

פיקסל תקוע (אדום) במסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מסך חדש (ASUS VS247HR) ולאחר יום אחד אני כבר רואה שיש פיקסל תקוע (פיקסל שהוא קבוע בצבע אדום).

אני יודע שצריך מספר מינימאלי של פיקסלים מתים על מנת לקבל תיקון או החלפה של המסך, אבל במקרה שלי לא עברו אפילו יום יומיים מאז שזה קרה!! 

מה כדאי לי לעשות? להחזיר את המסך? להחליף אותו באותו אחד או אחד אחר? האם זה משהו שעובר או שזה בטוח ייתקע ככה קבוע?
ניסיתי כל מיני דברים כמו לנסות ללחוץ בעדינות באיזור של הנקודה על המסך (כשאני לוחץ כמה סנטימטרים ימינה או שמאלה אז הנקודה האדומה נעלמת אבל כשאני עוזב זה חוזר), ניסיתי את http://www.jscreenfix.com/ לא עזר, ניסיתי וידאו ביוטיוב שמריץ במסך RGB מהר ברצף, גם לא עזר..

תודה מראש לעונים.. 

פורסם

לפעמים פיקסלים תקועים באים ונעלמים, אך לרוב הם יישארו תקועים לתמיד. אם הדברים שניסית לא עזרו, מרבית הסיכויים שהמקרה שלך שייך לקטגוריה השנייה. מבאס.

אם זה מפריע לך (ופיקסל אדום על רקע שחור בהחלט עשוי להפריע, במיוחד על מסך עם פיקסלים ענקיים כמו שלך), תנסה להשיג החלפת מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ניסיתי ללחוץ קצת יותר חזק וגם מסביב לנקודה ולא רק עליה, והנקודה עברה, אני מקווה מאוד שזה לא יחזור.. ולמי שמנסה ללחוץ חזק- על אחריותכם בלבד.. לי זה עזר אבל אני מניח שזה גם יכול לעשות נזק..

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים