עבור לתוכן

בעיה המחשב קופא לאחר כמה דקות עבודה או גלישה

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי קופא לאחר גלישה קצרה באינטרנט או מס' דקות של עבודה.

חשוב לציין שלפני זה המעבד והכרטיס מסך היו מגעים ל 100 מעלות צלזיוס במשך המון זמן עד שהחלפתי קירור למעבד . שמתי לו 4 צלעות קירור. חשוב לדעת שלפני היה לי משולשי אזהרה צהובים שהכרטיס מסך מבצע התוששות ופשוט נתקע.

רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך ועליי להחליף אותו?

חשוב לציין גם שיש לי מסך כחול של הווינדוס 10 וגם הוא אינו עולה כהלכה יש בעיית אתחול.

אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה הזאת.

חשוב לציין שהמחשב נמצא במצב בטוח הוא לא נתקע כלל!

• תגובות 45
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי,

תנסה לעדכן את הדרייבר לכרטיס המסך.

בנוסף, מה תוכן השגיאה כשאתה מקבל מסך כחול?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של kolxxx

היי,

תנסה לעדכן את הדרייבר לכרטיס המסך.

בנוסף, מה תוכן השגיאה כשאתה מקבל מסך כחול?

זה מסך כחול של הווינדוס  10. ולא של המחשב.

וניסיתי כמה פעמים לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם

כ. מסך נדפק?

פורסם
  • מחבר

ציטוט של nachum37

כ. מסך נדפק?

שום מסך לא נדפק.

זה המסך הכחול שאני מקבל: Windows 10 Crash

פורסם

תעלה את הדאמפים לפורום.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

תעלה את הדאמפים לפורום.

אין לי מושג מה אתה מדבר.....

פורסם

יש מצב שאחד הרכיבים נשרף אם אתה אומר שזה הגיע ל 100 מעלות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של d3mo-killer

יש מצב שאחד הרכיבים נשרף אם אתה אומר שזה הגיע ל 100 מעלות

כן. זה יגיע ל 100 מעלות במשך כמה זמן עד שהחלפתי למעבד קירור חדש עם 4 צלעות.

איך אני יכול לדעת אם משהו נשרף? לפי דעתי זה הבעיה בכרטיס מסך כי יש לי שגיאת 4101 שקשורה לכרטיס מסך.

יש מצב שהכרטיס מסך שלי גורם למחשב לקפוא ועליי להחליף כרטיס מסך חדש?

פורסם

תנתק את הכרטיס מסך מהלוח ותבדוק אם יש על ה-pcie נקודות שחורות או משהו שרוף,כנ''ל גם על החיבור שנמצא על הכרטיס,אם הכל בסדר ואין כלום אז כנאה שהכרטיס בסדר ואולי צריך לעדכן דרייברים.

עוד משהו,תלך למנהל התקנים (באנגלית: device manager) ואם יש שם ליד משהו משולש צהוב זה אומר שמותקן עליו דרייבר לא טוב.

פורסם

תנתק את הכרטיס מסך מהלוח ותבדוק אם יש על ה-pcie נקודות שחורות או משהו שרוף,כנ''ל גם על החיבור שנמצא על הכרטיס,אם הכל בסדר ואין כלום אז כנאה שהכרטיס בסדר ואולי צריך לעדכן דרייברים.

עוד משהו,תלך למנהל התקנים (באנגלית: device manager) ואם יש שם ליד משהו משולש צהוב זה אומר שמותקן עליו דרייבר לא טוב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של d3mo-killer

איך מנתקים כרטיס מסך? צריך מברג? אני פשוט אף פעם לא הוצאתי אותו מהמקום..

פורסם

אתה פותח את המארז ואיפה שהיציאות של הכרטיס יש בורג ששומר עליו שלא יפול,אתה מוציא תבורג ומוציא בעדינות את הכרטיס בודק ואז מחזיר.

אם לא הבנת איך תרשום ביוטיוב או משהו את זה:

how to install a gpu

ותעשה מה שרואים מהסוף להתחלה.

פורסם
ציטוט של Devil2006

שום מסך לא נדפק.

ציטוט של Devil2006

חשוב לציין שלפני זה המעבד והכרטיס מסך היו מגעים ל 100 מעלות צלזיוס במשך המון זמן עד שהחלפתי קירור למעבד . שמתי לו 4 צלעות קירור. חשוב לדעת שלפני היה לי משולשי אזהרה צהובים שהכרטיס מסך מבצע התוששות ופשוט נתקע.

חשוב לציין שהמחשב נמצא במצב בטוח הוא לא נתקע כלל!

לא אמרתי מסך, אמרתי כרטיס מסך. וכן, לפי התיאור שלך על האזהרות והתקיעות, על הטמפרטורה הגבוהה ועל כך שבמצב בטוח (בו בעצם נעשה שימוש בפונקציות הבסיסיות בלבד של הכרטיס הגרפי), נשמע סביר מאוד שהכרטיס נשרף. (ובתקווה שרק הוא). 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של d3mo-killer

ציטוט של nachum37

לא אמרתי מסך, אמרתי כרטיס מסך. וכן, לפי התיאור שלך על האזהרות והתקיעות, על הטמפרטורה הגבוהה ועל כך שבמצב בטוח (בו בעצם נעשה שימוש בפונקציות הבסיסיות בלבד של הכרטיס הגרפי), נשמע סביר מאוד שהכרטיס נשרף. (ובתקווה שרק הוא). 

יש לי שאלה נוספת . מישהו התקין לי בכמעט 200 שקלים גוף קירור למעבד שזה מאורר עם 4 צלעות קירור.

רציתי לדעת כמה מאורר עם 4 צלעות קירור והאם זה שווה את המחיר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים