עבור לתוכן

גלישה דרך HOTBOX בWIFI- איטית למרות כל הנסיונות שלי.. יש רעיונות?

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם)

ואני מחובר להוטנט כספק.

ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה.
- יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו.

- יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון.
- ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל.


מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת המהירות אצלי בחדר?

- יש דרך להפוך את ה TPLINK לראוטר ואת ההוטבוקס למודם? או שלא אפשרי כי במקור הוא מיועד להיות מודם/ראוטר שמתאים לבזק?

- להזמין טכנאי הוט ולעשות עוד נקודה להוטבוקס ? או שזה ממש יקר?

- להתקשר שוב לשירות לקוחות ולבקש HOTBOX2 באיזשהו תירוץ, יכול לעזור או שלא שווה את הטרחה בנתונים שציינתי למעלה?

 

 

תודה רבה וסופש נעים!

נערך על-ידי Tomer Yona

פורסם

היכולת האלחוטית של ה-HOTBOX הראשון עלוהנ מאוד.  תהפוך אותו למודם נטו ותשתמש ב-9980 כנתב שלך - זה ישפר בהרבה את המצב.

פורסם
  • מחבר

ומה עם היכולת של HOTBOX2? שווה לנסות לבקש מהם?

 

האם קיים מדריך כלשהו לחבר את ה9980 לנתב נטו ואת ההוטבוקס למודם נטו? לא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט.

 

 

תודה רבה! :)

פורסם

ב-HOTBOX, אחרי שאתה נכנס לתפריטים שלו בכתובת 192.168.1.1 אתה לוחץ בצד ימין למטה על BRIDGE MODE, מסמן את התיבה ומאשר.  יקח כ-5 דקות על שה-HOTBOX יבצע את השינוי.  ב-9980 יש אפשרות בתפריטים להפוך את יציאת LAN4 לכניסת WAM - זה מוסבר היטב במדריך למשתמש של הדגם הזה - תוריד אותו מהאתר של TP-LINK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים