פורסם 2016 בינואר 79 שנים יש לי 3 ראוטרים בבית ראוטר ראשי שמחובר לראוטר משני. הראוטר המשני מחובר ביציאה ראשונה לראוטר נוסף וביציאה שניה למדפסת. עכשיו לשאלה: אני מנסה לגשת למדפסת מהרשת של הראוטר האחרון, מבלי להגדיר את הראוטר המשני כנק' גישה או משהו בסגנון, כי זה יצר לי בעיות התנתקות וירידה במהירות. יש כזאת אפשרות? יש לציין שאם אני מתחבר לרשת הוואי פיי של הראוטר המשני אני כן מזהה את המדפסת.
פורסם 2016 בינואר 79 שנים אז הם נמצאים ב2 תתי רשתות וההתקנים המחוברים אליהם לא רואים אחד את השני. למה אתה מחובר בתצורה הזו?
פורסם 2016 בינואר 79 שנים מחבר לא מצאתי דרך אחרת, כל דרך שניסיתי פגעה לי במהירות, מה אתה ממליץ? זאת סקיצת החיבורים, מצטער על הכתב, אני באוטובוס נערך 2016 בינואר 79 שנים על-ידי shani_yakov
פורסם 2016 בינואר 79 שנים מחבר רספברי בראוטר הראשי. לראוטר המשני מחוברים המדפסת והראוטר השלישי. ולראוטר השלישי מחובר מחשב שממנו אני מעוניין לבצע בקשת הדפסה
פורסם 2016 בינואר 79 שנים למה לא כולם מחוברים לאותו ראוטר? או לפחות המחשבים שאתה מעוניין שיגשו למדפסת? ולמה לא שרשרת את כל הראוטרים לרשת אחת ודי?
פורסם 2016 בינואר 79 שנים מחבר אין לי אפשרות לחבר. בדרך אחרת. אם אני הופך אותםלרשת אחת המהירות צונחת בראוטר השלישי
פורסם 2016 בינואר 79 שנים קודם כל זה setup ממש עקום. האם מהמחשב שיושב בראוטר השלישי, יש פינג למדפסת תקין?
פורסם 2016 בינואר 79 שנים אם יש ping, אז מה שאתה יכול לנסות זה לעשות דבר כזה, שאני מקווה שיעבוד: 1. להגדיר port forwarding בראוטר השני, שיעביר כל תעבורה מפורט 9100 לכתובת IP של המדפסת שלך. 2. להגדיר port forwarding בראוטר השלישי, שיעביר כל תעבורה שמגיעה אל פורט 9100 לכתובת IP של המדפסת שלך, כאשר ב-internal port (מתייחס לפורט של המחשב שלך שמנסה לבצע את ההדפסה) תשים פורט רנדומלי כלשהו, נניח 60000. שוב זה מוגדר בצורה עקומה רצח, אבל מקווה שיעבוד. אם אתה צריך הוראות כיצד לבצע port forwarding בראוטר שלך תיכנס ל-portforward.com
פורסם 2016 בינואר 89 שנים כמו שאמרו, תסדר קודם את הרשת שלך בלי שרשור ראוטרים, nat כפול גורם לצרות, תפעל לפי החלק השני במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2016 בינואר 89 שנים מחבר לגבי הנק' גישה, ניסיתי את זה כבר.... זה מחלק לי את המהירות. ולגבי הפינג, אני אהיה בבית בראשון ואני אעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.