עבור לתוכן

לא מקבל מהירות 100 מגה

Featured Replies

פורסם

בדקתי מהירות עם המחשב הנייד שלי שצמוד לוויפי אני מקבל עד 40 לא יותר מזה ועם הפלייסטיישן שרחוק 3 מטר מהוייפי אני מקבל 27. ונסיתי שתי חברות ושתיהן ככה, זה הגיוני? עם כבל ישירות למחשב הנייד אני מקבל 71 הכל עם ראוטר של vtech של בזקבינלאומי. אשמח לדעת אם זה תקין פחות או יותר או שמשהו מפגר אצלם. אחרת למה אנשים עושים עד100 אם הם לא מקבלים 40 אפילו.

פורסם

כבר כתבתי על כך עשרות פעמים - ה-100M שבזק מבטיחה זה BEST EFFORT ובפועל רוב הלקוחות מקבלים סביב 65M.  אתה מקבל בחיבור קווי 71M שזה יותר מהממוצע כך שאתה במצב טוב.  באלחוט המצב שונה לחלוטין ותלוי בהרבה מאוד גורמים.  40M זה מעט נמוך אבל המהירות הזו תלויה גם בסוג המחשב שיש לך ודגם הכרטיס האלחוטי שיש בו.

פורסם

הזמנתי התקנה של בזק לא מזמן. לאחר הכל, הטכנאי מדד 51Mb לשקע אצלי. וזה במרחק 170 מטרים (קו אווירי) מהארון האופטי של בזק לפי המיקום.

ידעתי שהטכנולוגיה הזו מושפעת ממרחק, אבל לא ידעתי שממרחקים כל כך קטנים יחסית. לא היה לי מושג שהטכנולוגיה הזו היא עד כדי כך נחותה שכל כמה עשרות מטרים מנחיתים קצב משמעותית. 

הוא אמר לי שמתוך אלפי מקומות שהיה בהם, הקצב הכי מהיר שהיה הגיע אל 96Mb אצל אחד שהיה בצמוד לארון שלהם. לערכתו בערך 25 מטרים של כבל נחושת מהשקע בבית עד לאופטיקה.

בכל מקרה, אמרתי תודה רבה ונשארתי בינתיים בהוט עד שתגיע unlimited.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

כבר כתבתי על כך עשרות פעמים - ה-100M שבזק מבטיחה זה BEST EFFORT ובפועל רוב הלקוחות מקבלים סביב 65M.  אתה מקבל בחיבור קווי 71M שזה יותר מהממוצע כך שאתה במצב טוב.  באלחוט המצב שונה לחלוטין ותלוי בהרבה מאוד גורמים.  40M זה מעט נמוך אבל המהירות הזו תלויה גם בסוג המחשב שיש לך ודגם הכרטיס האלחוטי שיש בו.

אני אשאל שאלה ששאלתי כבר, אני פשוט לא רוצה לבזבז כסף שגם ככה אין לי. לקנות ראוטר חיצוני בלי מודם מבאג או מכל חנות שהיא ולחבר אותו לראוטר הקיים יעזור לי? ואם כן, איזה ראוטר זה צריך להיות? תודה

נ.ב חיברתי את הכבל רשת לps4 ישירות והתחברתי דרכו, ועכשיו זה מראה לי במקום על 27, 43 מגה. זה גם הגיוני?(בזמן שלמחשב הנייד הוא הראה לי 71 דרך כבל רשת)

נערך על-ידי bati6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים