עבור לתוכן

באיזה טלפון חווית משתמש הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל נכתבו פה לצערי לא מעט שטויות, יחד עם זאת השעה 2:15 ואין לי עצבים (גם בלי קשר לשעה) להתחיל לפרט על כל הדברים השגויים / הזויים שנכתבו פה...

בכל אופן, שתכיר, חוץ מהגלקסי S6 הנפלא (שהוא לטעמי הטלפון הכי טוב שיש היום זמין, וזאת בניגוד גמור לכל הטלפונים מסדרת הגלקסי שהגיעו לפני ה-6 והיו מחורבנים) כמעט כל שאר הטלפונים של השנה האחרונה מבוססים על soc של קוואלקום שהיתה להם שנה מחורבנת עם ה-sd8xx. אני ממליץ לך בחום (תרתי משמע מה שנקרא) אם זה אפשרי פשוט לדלג על השנה הזאת.

ממש בקרוב (פברואר) הולכים להגיע לשוק המכשירים של הדור הבא, מבוססי ה-sd820 וכמובן הגלקסי 7 (שלא קשור לצרה הזאת אבל יהיה מין הסתם טוב יותר מה-6 וטיפשי לקנות טלפון שבועיים לפני שהמחליף שלו יוצא לשוק במחיר שיהיה כנראה זהה).

אל"ף תודה על הדברים, 2 שאלות:

אני כרגע בלי מכשיר תקין. האפליקציות שלי רצות על אייפון 4 עם באג קטן במסך שהמיקרופון שלו (של השיחות) לא עובד. השיחות מופנות למכשיר נוקיה ישן ומשם אני גם מתקשר. לא הסידור הכי נוח ואני ככה כבר כשבועיים.

1. האם מדובר באמת בשבועיים-שלושה?

2. האם מדובר באמת באותו מחיר? נניח עד 2500 ש"ח?

נשמע קצת מוזר. בדרך כלל לוקח כמה חודשים עד שהמחיר יורד מה3500, לא?

ציטוט של ag43

עד שlg יואילו בטובם להבהיר את סיפור המוות הפתאומי אי אפשר להמליץ על g4.

במה מדובר?

• תגובות 53
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכשירי G4 מתאבדים בהמוניהם אחרי 7-8 חודשים בלי התראה מוקדמת. הפורומים מלאים בזה. LG מחליפה לוח אם למכשירים באחריות אבל לא מודה בכך שיש בעיה סדרתית בדגם הזה.

פורסם

תראה מה הבאתי לך:)

בדיוק חבר שעובד ב**** כתב לי ככה:

אני עבדתי כידוע ב....

ראיתי אנשים שאין להם שקל/אשראי ורוצים סמארטפון מתקדם.
מה עושים? קונים מהחברה בפריסה בהוראת קבע
150*36 חודשים.כמה זה ? 5400.
לאחר חצי שנה האייפון נגנב. מה עושים ? קונים עוד אחד.
לאחר שנה יוצא אייפון חדש. ומה עושים? נכון ! קונים שוב בהוראת קבע.
אלא ש - אייפון זה אייפון וכשהוא נופל לרצפה המסך הולך... וכמה עולה מסך חדש לאייפון עדכני ? כולנו יודעים.
הבנאדם מתקשר ומברר "כמה אני משלם היום" ?
נו, 450 על מכשירים ועוד 70 על התוכנית.
וכמה זמן נשאר לשלם ? אה. על הראשון שנה, על השני שנתיים והשלישי שנתיים וחצי....
אז בשנתיים וחצי הבנאדם קנה ביותר מ 15000 שקל !!!
ועיני ראו ולא זר. יש הרבה אנשים כאלה !

למה שלא יקח מכשיר ב200 שקל ? עם מפרט ממש מתקדם, מסך יפהפה וגב חסר תפוח נגוס?
עוד חצי שנה ישבר/יגנב? את מי זה מעניין, קונים חדש...
פורסם
ציטוט של rotem15

אל"ף תודה על הדברים, 2 שאלות:

אני כרגע בלי מכשיר תקין. האפליקציות שלי רצות על אייפון 4 עם באג קטן במסך שהמיקרופון שלו (של השיחות) לא עובד. השיחות מופנות למכשיר נוקיה ישן ומשם אני גם מתקשר. לא הסידור הכי נוח ואני ככה כבר כשבועיים.

1. האם מדובר באמת בשבועיים-שלושה?

2. האם מדובר באמת באותו מחיר? נניח עד 2500 ש"ח?

נשמע קצת מוזר. בדרך כלל לוקח כמה חודשים עד שהמחיר יורד מה3500, לא?

זה באמת נשמע מבאס, אבל תחשוב כמה מבואס תהיה אם תקנה היום S6 ועוד פחות מחודש יצא ה-S7... ודווקא זה שאתה נמצא היום עם אייפון 4 מראה שאתה לא כזה שמחליף טלפון כל יומיים, אז זה עוד יותר מחזק את הטענה שחבל לקנות דגם שנמצא בדיוק לקראת החלפה.

תראה, אין הכרזה רישמית ובסופו של דבר מדובר ב"שמועות", אבל הן מבוססות בהחלט והכל כבר ידוע על המכשיר הזה.. נחשפו כבר אפילו מבחני ביצועים שלו, פרטים על המצלמה החדשה שאמורה להיות טובה יותר, בעיקר בתאורה חלשה, אפילו יותר מהמצלמה של ה-S6 שהיא כיום המובילה בשוק לטעמי (יחד עם הסוני Z5 אבל הוא מכשיר שמבוסס על ה-sd810 הלוהט (במובן הרע)), ביצועים טובים יותר ויחד עם זאת גם זמני סוללה טובים יותר (תודות ל-sd820 או exynos 8) וכו'..

כל המכשירים החדשים צפויים להיות מוכרזים בתערוכת MWC בברצלונה, שמתחילה ב-22 לפברואר, ומניסיון העבר (וההיגיון הבריא) להיות זמינים לרכישה מספר ימים לאחר ההכרזה.

זה כולל את ה-S7, את ה-G5 (ש-LG כבר הכריזה רישמית שיוצג ב-MWC) ועוד מכשירים נוספים...

כמובן שאם המטרה שלך היא לקנות בארץ אז: א. יקח לזה עוד קצת זמן נוסף להגיע; ב. המחיר בהתחלה יהיה מנופח כי ככה זה ישראלים...

עדיין, אני הייתי מתבאס אם הייתי קונה היום לדוגמה את ה-S6, ועוד חודש היה מוכרז ה-S7 ומוצף בכל החנויות, כשהמכשיר החדש שקניתי (ואני מחליף רק פעם בכמה שנים) הוא כבר out-dated...

וכן, אני מכיר את האימרה הידועה ש"ההמתנה הזאת יכולה להימשך לנצח" כי אתה מחכה למכשיר הבא ואז מחכה שירד לו קצת המחיר ואז יש כבר דיבורים על המכשיר הבא אחריו אז אתה שוב מחכה ושוב ושוב... וככה לנצח. ועדיין, יש הבדל בין לחכות למכשיר הבא כשכל מה שיש עליו זה שמועות, ובין לקנות מכשיר חדש כאשר הדגם שמחליף אותו כבר ליטרלי נמצא כאן - יש מבחני ביצועים שלו, כל הנתונים שלו ידועים, יש כבר הכרזות רישמיות על הטכנולוגיות שיהיו בו (ה-SOC, המצלמה, וכו') והוא צפוי להיות מוכרז רישמית במהלך חודש פברואר כשאנחנו כבר באמצע ינואר....

אם אתה בכל זאת לא רוצה לחכות, אז לטעמי כאמור ה-S6 הוא המכשיר הטוב ביותר שאפשר לקנות היום. החיסרון היחיד מבחינתי - זמני סוללה ממוצעים בלבד. ואם זה מפריע לך, העדר חריץ לכרטיס זיכרון (צפוי להיות ב-S7). חיסרון מבאס נוסף מבחינתי הוא העדר הגנה נגד מים, אבל את זה אין ממש בשום מכשיר סטנדרטי (לא דגמים יעודיים) חוץ מהמכשירים של סוני. אגב, גם ה-Z5 הוא אופציה מצויינת אם אתה מוכן לקחת את הסיכון על ה-SD810. אני העדפתי לדלג עליו בגלל זה ולחכות לראות מה יהיה עוד חודש עם ה-S7/G5/Z6.

פורסם

אם כבר לקנות S6 אז לחכות להכרזה על 7. המחיר של ה6 ירדו אפילו לפני ההגעה לארץ.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

אם אתה בכל זאת לא רוצה לחכות, אז לטעמי כאמור ה-S6 הוא המכשיר הטוב ביותר שאפשר לקנות היום. החיסרון היחיד מבחינתי - זמני סוללה ממוצעים בלבד. ואם זה מפריע לך, העדר חריץ לכרטיס זיכרון (צפוי להיות ב-S7). חיסרון מבאס נוסף מבחינתי הוא העדר הגנה נגד מים, אבל את זה אין ממש בשום מכשיר סטנדרטי (לא דגמים יעודיים) חוץ מהמכשירים של סוני. אגב, גם ה-Z5 הוא אופציה מצויינת אם אתה מוכן לקחת את הסיכון על ה-SD810. אני העדפתי לדלג עליו בגלל זה ולחכות לראות מה יהיה עוד חודש עם ה-S7/G5/Z6.

ציטוט של ag43

אם כבר לקנות S6 אז לחכות להכרזה על 7. המחיר של ה6 ירדו אפילו לפני ההגעה לארץ.

תודה על התגובות!

האמת שבהמשך שיטוטיי מצאתי ביקורת דווקא מהאתר הזה (HW) לא הכי מחמיאה לS6, ראית? מה אתה חושב על זה?

בכל מקרה זה לא הזיז אותי הרבה כי בשקלול סך כל מה שקראתי וכו' זה עדיין הכי טוב שאפשר למצוא היום כנראה.

לקנות את המילה האחרונה בשוק לא כזה מדבר אלי האמת, כמעט קניתי LG G3 לפני כמה שבועות.

יותר מעניין אותי לעשות קניה כדאית מכל הבחינות והשקלולים.

ההפרש בין הS6 לאחרים נחותים ממנו הוא לא כזה גבוה לטעמי ולכן החלטתי לקנות אותו.

מה שכן, אולי זה יהיה חכם באמת לחכות כמה שבועות שיצא 7 כדי שירד לו המחיר עוד יותר.

מה שבעייתי זה שעכשיו אני מבין שזה יקח די הרבה זמן... ז"א אם ההכרזה רק ב22 בפברואר, אז אנחנו מדברים על חודש וחצי לפחות... קצת סרט.

דבר שני, אני לא עוקב אחרי השוק הזה הרבה זמן - מנסיונכם - הירידה היא דרסטית ברגע שנכנס דגם חדיש יותר מאותה סדרה?

בגלל הקושי להחליט וההמתנה שמתארכת אני כבר חושב לקנות DOOGEE X5 PRO שיהיה בינתיים לפחות משהו נורמלי.

חתיכת סרט בקיצור

פורסם

את הדעה שלי על הכתב שכתב את ה"ביקורת" על ה-S6 ועל ה-G4 באתר הזה אני אשמור לעצמי מחשש על תביעת דיבה. תבין לבד מה זה אומר.

פורסם
  • מחבר

אני רק אחזור על שאלתי ברשותכם,

האם בדרך כלל הירידה במחיר רצינית כשמוכרז דגם חדש מאותה סדרה אמור להגיע בקרוב?

או במילים פשוטות -

האם יש לצפות לירידה של יותר מ200 שקל במחיר הS6 בחודש הקרוב?

פורסם

המחירים לא יורדים בצורה דרסטית, אני הייתי אומר (מקסימום)100-300

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם כבר קנית משהו או לא, אבל נזכרתי בדיון הזה...

כמעט כל המידע על ה-S7 כבר זמין, הוא יוכרז ב-21 פברואר (ויהיה זמין לרכישה בפועל בתחילת מרץ) ויכלול סוללה חזקה יותר, חריץ לכרטיס זיכרון, הגנה נגד מים, ועוד הדברים הסטנדרטיים של כל דגם חדש (יותר מהירות, מצלמה טובה יותר וכו').. אה כן, ויש דיבור על זה שהוא יהיה במחיר תחרותי יותר ממה שהיה ה-S6...

פורסם
  • מחבר

מעולה!

לא, עדיין לא קניתי.

הזמנתי DOOGEE X5 PRO ב300 שקל (פחות מתקרת המכס) שיהיה לבינתיים עד שנראה מה קורה. עדיין לא הגיע...

בכל מקרה, מסתדר בינתיים איכשהו עם אייפון 4S ללא מיקרופון שאת כל השיחות אני מפנה לנוקיה ישן של פעם שממשיך לעשות את העבודה.

בהזדמנות זאת אולי אשאל פה -

חשבתי על פתרון איך להתגבר על בעיית המיקרופון באייפון - לקנות אוזניית בלוטוס (שיש לה מיקרופון משלה מן הסתם).

מישהו יכול להמליץ על אוזנייה מסוימת? חברה מסוימת? דגם מסוים?

פתחתי שרשור חדש בפורום המתאים אבל אין יחס כבר כמה ימים :)

תודה!

פורסם

זה אכן פיתרון הרבה יותר הגיוני ונוח מהפניה של השיחות לנוקיה ישן.. זה נוח יותר גם בלי קשר לתקלה.

אין לי המלצה על משהו ספציפי. פלנטרוניקס נחשבת לחברה מובילה והיתה לי בעבר אוזניה שלהם, אני חושב שהפסקתי להשתמש בה כי נמאס לי להטעין אותה כל הזמן, והיא זרוקה איפשהו בארון.

פורסם
ציטוט של rotem15

בהזדמנות זאת אולי אשאל פה -

חשבתי על פתרון איך להתגבר על בעיית המיקרופון באייפון

אולי פשוט להחליף את המיקרופון? זה ממש לא מסובך באייפון 4S. 

ציטוט של d3mo-killer

מצאתי לך כמה אוזניות פשוטות:

אוזניית בלוטות' חייבת להיות מוצלחת מאוד, ובדרך כלל די יקרה, בשביל שתשתמש בה ולא תזנח אותה במהירות, כמו שציינו מעלי.

פורסם

אז אתה רוצה שהוא יקנה אוזניה ב-300 שקל כשהטלפון החלופי שהזמין בדרך לארץ,והוא כבר לא יצטרך את האוזנייה,ואם טרחת לפתוח את הלינקים לאוזניות שהצעתי אז אלו לא אוזניות ב-20 שקל שנשברות תוך יום,

כשרשמתי פשוטות התכוונתי לאוזניות שלא יקרות מאוד ומציעות מה שהוא צריך,יכלתי להביא לו אוזניה ב300 שקל שגם מראה את אחוז הטעינה של הטלפון ועוד פיצ'רים שהוא לא צריך אבל בשביל מה? שהוא יזרוק אותה עוד כמה שבועות שהטלפון יגיע,אולי הייתי מציע אוזניה כזאת אם זה היה לשימוש קבוע.

@nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים