עבור לתוכן

HOT כספק תשתית - התיעצות

Featured Replies

פורסם

היי,

אני כבר שנים בבזק.

בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה.

ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי.

אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי.

לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי.

כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט.

דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה.

רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה.

למה לשים לב או מה לדרוש כשאני עובר וכדומה.

האם יש ספקים מומלצים כשמחוברים דרך הוט?

אני מדבר על תשתית אינטרנט בלבד ללא שום שירות אחר.

פורסם

אני עם אינטרנט של  הוט מ 2005  ,כאשר הייתי גר  בזמן הזה בשלושה מקומות  ,   לא היתה שום בעייה רצינית  למעט החלפת מודם פעם בכמה שנים .  כרגע יש לי 100 מגה  יציב . 

נערך על-ידי Yehudaa

פורסם

גם אצלי למעלה מ6 שנים כבר תשתית של הוט,

יציב בלי בעיות. רק תוודא שהשתשתית אצלך בסדר. למשל אצלי ברחוב יש 100 מגה חלק ובשכונה ליד יש 30 מגה בלבד עם תקלות תשתית בכל פעם שיש גשם.

בנוגע לספק לך על הוטנט ב20 ש"ח בלי להתווכח ותבקש יגדירו לך חיבור "ללא חייגן". כלומר ברגע שתתחבר לחשמל עם המודם תקבל כתובת וחיבור במקום.

גם אצלי למעלה מ6 שנים כבר תשתית של הוט,

יציב בלי בעיות. רק תוודא שהשתשתית אצלך בסדר. למשל אצלי ברחוב יש 100 מגה חלק ובשכונה ליד יש 30 מגה בלבד עם תקלות תשתית בכל פעם שיש גשם.

בנוגע לספק לך על הוטנט ב20 ש"ח בלי להתווכח ותבקש יגדירו לך חיבור "ללא חייגן". כלומר ברגע שתתחבר לחשמל עם המודם תקבל כתובת וחיבור במקום.

פורסם
  • מחבר

כשאתה כותב תברר על האיזור, זה אומר לשאול את הוט? או שיש דרך אחרת לברר.

אני גר ברחוב בובר שלמה בתל אביב.

מתברר שלבזק יש בעיה קשה באיזור הזה.

פורסם

הדרך היחידה לברר היא לשאול שכנים שהם צרכני אינטרנט כבדים.

יש איזורים בהם הוט קטסטרופה ואיזורים בהם בזק קטסטרופה, למרות שאם שניהם עובדים אני מעדיף בזק.

תקווה שאתה לא באיזור שגם זה וגם זה מחורבן...

הדרך היחידה לברר היא לשאול שכנים שהם צרכני אינטרנט כבדים.

יש איזורים בהם הוט קטסטרופה ואיזורים בהם בזק קטסטרופה, למרות שאם שניהם עובדים אני מעדיף בזק.

תקווה שאתה לא באיזור שגם זה וגם זה מחורבן...

פורסם

מכיוון שאין היום התחייבויות אתה יכול לחבר את הוט ולהשאיר את בזק ואז לבדוק או שתסגור מראש עם הוט בטלפון שיש תשתית מתאימה ובזמן שהטכנאי מתקין תעשה בדיקת מהירות לתשתית ואם זה לא מראה ביצועים שמקבולים (למשל אתה רואה 20 מגה במקום 100) אל תשחרר את הטכנאי ואם הוא לא מצליח לסדר את זה תבטל את ההתקנה.

תתנה איתם מראש בטלפון ותקליט את השיחה.

פורסם

קח בחשבון שאיכות השירות של HOT מזעזעת. כשהכל עובד - הכל טוב. אבל כשמתחילות בעיות, לפעמים בא לך לירות במישהו. רק החודש החלפתי פעמיים את המודם, (אחרי מלחמה עד טיפת הדם הארונה כשהם טענו שהבעיה היא בצד שלי) ושניים מתוך שלושה ממירים. וכעת כעבור שבועיים יש צורך להחליף גם את הממיר השלישי. אני זוכר תקופות בהם ממירים החזיקו 5-8 שנים מבלי למצמץ. הממירים החדשים הם משהו מעולם אחר... אבל התקלות שאני מתאר קשורות לציוד ונציגי שירות/תמיכה נטולי מוח ולא איכות הקו. מהבחינה הזו לא היו בעיות ניכרות אף פעם ואני עם HOT מראשית דרכה. 

אז באמת תברר מול השכנים עד כמה התשתית באזור אמינה וגם תהיה מוכן שאם תצטרך להיות אתם בקשר (ובתקופה הראשונית הסבירות לכך היא מאוד גבוהה כי כמעט ואין מצב בו הם לא שוכחים/מתבלבלים/מפספסים משהו) החוויה תהיה לא נעימה.

שיהיה בהצלחה! מניסיון אני יודע עד כמה ההתעסקות בדברים הללו מתסכלת.

נערך על-ידי Monsi

פורסם

אה נכון,

שכחתי לציין שהציוד של הוט זוועת עולם. עדיף לך להשתמש במכשיר שלהם במצב מודם בלבד (לנטרל את רכיב הראוטר שיש בו) ולהשתמש בראוטר שלך.

פורסם
ציטוט של Googleness

היו פה כמה דיונים לאחרונה שהזכירו שהוטנט שמים אותך מאחורי NAT ואין אפשרות לקבל אצלם IP חיצוני בלי תשלום נוסף, מה שיוצר בעיות למי שרוצה להריץ שרתים כלשהם. לא יפריע לכולם, אבל אולי כדאי להביא את זה בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים