פורסם 2016 בינואר 19 שנים אם יש לך iso ולוח האם שלך הוא uefi אז הפתרון הכי פשוט זה להעתיק את כל הקבצים מהiso לdok שמפורמט כfat32
פורסם 2016 בינואר 19 שנים +1 ל-RUFUS. עשיתי בדיוק את זה במחשב בסלון, עובד מצוין. רק לשים לב לחבר את הDOK ליציאת USB 2 ולא יציאת USB 3 +1 ל-RUFUS. עשיתי בדיוק את זה במחשב בסלון, עובד מצוין. רק לשים לב לחבר את הDOK ליציאת USB 2 ולא יציאת USB 3
פורסם 2016 בינואר 39 שנים למה לא USB 3? אדרבה, קניתי בשביל התקנות DOK עם USB 3, הפריסה עם Rufus וההתקנה טסות. נערך 2016 בינואר 39 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2016 בינואר 39 שנים זה לא למה לא USB3. זה יותר למה כן ?. יש הרבה מחשבים עדיין שה USB3 זקוק לדרייבר אחרת הוא עובד USB2 ולכן אין טעם בכלל לרכוש 3 רק בשביל התקנה פעם ב כי בהתקנה כולה הוא עובד ב 2 .
פורסם 2016 בינואר 39 שנים א. הוא כתב לא לחבר. גם אם לשיטתך אין סיבה לחבר, אין שום סיבה שלא לחבר. גם בלוחות בהם דרוש דרייבר (בדרך כלל זה רק בווינדוס 7) ההתקנה תעבוד כרגיל כמו USB 2, ולאחר מכן פונקציית ה Smart הקיימת בהרבה מן הלוחות תעביר את הבקר למצב USB 3 ותדרש התקנת דרייבר כדי לזהות את ה DOK, ואם אינה קיימת ה DOK יזוהה כ USB 2 עד להתקנת הדרייבר. בווינדוס 8 ו 10 ההתקנה בדרך כלל תעבוד במצב USB 3. בכל מקרה אין שום סיבה שלא לחבר ל USB 3. ב. למה כן? כדי לעבוד מהר, אולי? מה זה "למה כן"?!.. בהתקנת ווינדוס על מחשבים חדשים עם SSD, התקנה עם DOK USB 3 לוקחת דקות ספורות. (אפילו זולים מהסוג עם כתיבה אטית במהירויות לא גבוהות בהרבה מ USB 2, מספיק שהקריאה מהירה). חיבור DOK כזה ל USB 2 יאבד את כל היתרון שהיה ניתן להרוויח מה SSD. גם אם לשיטתך אין טעם בזה אם מתקינים "פעם ב", לא הבנתי מה אפשר להפסיד מזה, כנ"ל. ג. אישית, אני לא מתקין "פעם ב". נערך 2016 בינואר 39 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2016 בינואר 39 שנים הא. אוקיי... כנ"ל, אני מתקין המון והרכישה של ה DOK ההוא (שעלה לי גרושים, אגב) חסכה לי המון זמן. עדיין לא ברור לי למה @d30DK כתב שלא לחבר אם כבר יש.
פורסם 2016 בינואר 39 שנים כתבתי מה שהיה כתוב בהוראות התקנה של וינדוס 10 באותה שיטת התקנה. מה גם שהיום ההתקנה היא די אוטומטית מהרגע שבחרת באיזה כונן להתקין את הוינדוס אז זה לא באמת משנה אם היא תיקח 10 דקות או 30 דקות. אתה לא צריך להיות ליד המחשב כמו עם וינדוס 7 וקודמיו. אין הגדרות באמצע. אני התקנתי וינדוס 10 עם DOK ב-USB 2 שגם ה-DOK עצמו USB2 וזה עבר די מהר. לאותו מחשב דווקא אין USB 3 וכל הסטיקים של USB 3 היו תפוסים אצלי. אם יעבוד לך דרך USB 3 אז מצויין, תחסוך קצת זמן. נערך 2016 בינואר 39 שנים על-ידי d30DK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.