עבור לתוכן

מתלבט בין U2515H חדש לבין U2713HM יד שניה ללא אחריות

Featured Replies

פורסם

שימושים:

אינטרנט, אופיס, סדרות TV, 

לא משחק כמעט...

מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר.

תודה רבה.

פורסם

קשה להמליץ. בניטרול נושא האחריות, ה-27 לשימושים שלך.

אם לוקחים את נושא האחריות בחשבון - הימור שלך.

מסתובבים אצלי במשפחה 5 מסכי Dell Ultrasharp. רק 20" אחד החזיר את נשמתו לבורא, וגם זה אחרי 9 שנים, נפילות ושברים בפלסטיקה - למרות שלא בטוח שקשור. כל השאר בני 1-5 תקינים.

קשה להמליץ. בניטרול נושא האחריות, ה-27 לשימושים שלך.

אם לוקחים את נושא האחריות בחשבון - הימור שלך.

מסתובבים אצלי במשפחה 5 מסכי Dell Ultrasharp. רק 20" אחד החזיר את נשמתו לבורא, וגם זה אחרי 9 שנים, נפילות ושברים בפלסטיקה - למרות שלא בטוח שקשור. כל השאר בני 1-5 תקינים.

פורסם

אם אני קונה דל מחו"ל יש עליו אחריות בינלאומית בארץ ?

פורסם

ציטוט של יוסףש

אם אני קונה דל מחו"ל יש עליו אחריות בינלאומית בארץ ?

בעקרון - לא. זה יכול להיות תלוי איפה קנית וכמה מזל יש לך וכמה אתה יודע להתעקש מול נותן השירות הישראלי. אבל עקרונית - DELL לא מספקים אחריות בינלאומית למסכים, לפחות לא אוטומטית. לא הייתי בונה על זה.

בכל מקרה זה לא יצא משמעותית יותר זול להזמין מסך DELL מחו"ל, ולפעמים גם יכול להיות יותר יקר. המסכים שמשתלם להזמין מחו"ל זה מהמותגים הקוריאניים הלא ממש מוכרים, והזולים משמעותית.

פורסם
ציטוט של UPGRADE

שימושים:

אינטרנט, אופיס, סדרות TV, 

לא משחק כמעט...

מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר.

תודה רבה.

מה ההתלבטות שלך, בעצם? שניהם של דל, שניהם עם אותה רזולוציה ופאנל IPS.

ההבדל העיקרי הוא שאחד חדש ו-"25, השני משומש אבל "27. אבל את זה גם אתה יודע. אז מה חסר לך בשביל להחליט?

וזה לא שמדובר כאן על עבודת פוטושופ מדוייקת שדורשת התאמת צבעים מושלמת. תקבל IPS ויהיו צבעים טובים בשניהם.

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות היא עד כמה ההבדל בגודל קריטי, כי המסך הקודם היה 2408 אולטרה שארפ, ואני רוצה להרגיש איזו התקדמות ולא חזרה לאותו מסך, ואני לא יודע אם ה 25 ייתן את זה למרות שהוא 1440 לעומת ה 1200 שהיה לי.  זו ההתלבטות. 

פורסם
ציטוט של UPGRADE

ההתלבטות היא עד כמה ההבדל בגודל קריטי, כי המסך הקודם היה 2408 אולטרה שארפ, ואני רוצה להרגיש איזו התקדמות ולא חזרה לאותו מסך, ואני לא יודע אם ה 25 ייתן את זה למרות שהוא 1440 לעומת ה 1200 שהיה לי.  זו ההתלבטות. 

אז בחנויות יש מסכי 27, גש ותסתכל. ב-Idigital למשל יש מסכי 27 של אפל, יש חנויות שלהם בכמה קניונים.

ברור שלעומת "24 ה-27 יתן הבדל גדול יותר... ורואים את זה, אין ספק. זה גם מסך שכחדש הוא עלה הרבה יותר מה-2515.

פורסם
  • מחבר

אני מוגבל בתקציב ולכן זה חדש מול יד שניה. ולכן 27 חדש אינו לרלוונטי. 

האם u2515h הוא שיפור מורגש לעומת 2408?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים