עבור לתוכן

מחשב נייד שמוגבל בגלישה באתרים ספציפיים לעומת נייד אחר שלא מוגבל,עם אותו חיבור של כבל רשת.

Featured Replies

פורסם

היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי.

אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות.

לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.)

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית.

דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.

פורסם

קודם כל שתדע שזה דבר לגיטימי שיחסמו לך אתרים מסוימים לפי מדיניות החברה, אלא אם החברה מנהיגה מדיניות מתירנית ואתה לא נהנה ממנה בשל תקלה טכנית.

אני רק רוצה להבין, עם מחשב נייד אחר, גם במקום העבודה שלך, הוא מתחבר כרגיל והכל בסדר?

בכל מקרה, יש לי ניחוש שזה קשור לשירותי ה-DNS במחשב שלך.

נסה להכניס ידנית את שרתי ה-DNS של גוגל (8.8.8.8 ו-8.8.4.4) ולראות אם הבעיה נפתרה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אכן עם מחשב נייד אחר כשאני מחבר אליו פיזית את אותו כבל רשת יש גישה להכל,לא מחשב שמשתמש בVPN אלה מחשב על ''סטוק'' שבוצע עליו פרמוט בשעה האחרונה על ידי.

ואיך בידיוק אני עושה את התהליך של הגדרת DNS ידני תוכל להסביר?(LOCAL ARE CONECTION-PROPERTIES,ואז?)

עדכון,

עשיתי והגדרתי ידני כמו שאמרת,שום דבר עדיין לא עובד למעט פייסבוק גוגל יוטיוב.

נערך על-ידי guuner

פורסם

מה ההודעה שהוא נותן לך כאשר אתה מנסה לגשת לאתר אחר?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של kolxxx

מה ההודעה שהוא נותן לך כאשר אתה מנסה לגשת לאתר אחר?

ציטוט

החיבור הופסק

החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען.

האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מדי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים.
    אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת.
    אם המחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, ודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.

פורסם

סביר שישנה הגבלה ברמת השרת \ פיירוול \ ראוטר \ אחר ספציפית ל IP \ MAC Adress שלך, או שינו אצלך את הגדרות ה DNS כפי שכתב @kolxxx, או שהתקינו אצלך תוכנה כלשהי. 

לפי מה שכתבת שכאשר אתה מחובר לרשתות אחרות אתה מסוגל לגלוש, האפשרות הראשונה סבירה יותר. אגב, הם עשו את זה בצורה די מפגרת אם מחשב אקראי גולש באתרים הללו בלי שום בעיה...

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?

שיחקתי עם ההגדרות בפיירוול לא עזר.

ניסיתי להגדיר DNS של גוגל 8.8.8.8 8.8.4.4 ללא הצלחה.

בקיצור לפי קריאה ברשת רק אתרי IPV6 שזה אתרים שקשורים לגוגל עובדים,ואתרי IPV4 אין לי גישה אליהם.

בנוסף לזה הסטים-אוריג'ן עובד בלי בעיה,כ''נל יוטורנט,גם כשאני שולח פינג בCMD אני כן מקבל ריפליי מאתרים כמו YNET וכו'.

והאינטרנט דרך חיבור קווי לא עבד מההתחלה,אני לא משתמש בתוכנת אנטיוירוס לצורך העניין,ככה שההגבלה לא מגיעה דרך האנטיוירוס.

עוד רעיונות?

מחיפוש בגוגל ניסיתי את הרעיונות שמוצעים בטופיק הבא בTH אך גם ללא הצלחה.

פורסם

הכוונה היא שיכול להיות, שברמת התשתית (נתבים, חומות אש, שרתים) במקום העבודה שלך, חסמו למחשב שלך גישה לאתרים הללו על סמך כתובת MAC או כתובת IP, ויכול להיות שתיאלץ לדבר עם מנהל הרשת שלך.

בשביל הניסיון הבריא, אני רוצה שתנסה להעלות Safe Mode with Networking במחשב הסורר ולראות אם התקלה חוזרת.

ואני רוצה שתבטל לחלוטין את ה-Firewall של Windows ותראה אם הבעיה חוזרת (תחזיר אותו אחר כך למצב ON).

ומספר שאלות:

1. האם התקלה קורית רק בדפדפן מסוים או בכל הדפדפנים?

2. האם אתה גולש דרך שרת Proxy מסוים?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של kolxxx

הכוונה היא שיכול להיות, שברמת התשתית (נתבים, חומות אש, שרתים) במקום העבודה שלך, חסמו למחשב שלך גישה לאתרים הללו על סמך כתובת MAC או כתובת IP, ויכול להיות שתיאלץ לדבר עם מנהל הרשת שלך.

בשביל הניסיון הבריא, אני רוצה שתנסה להעלות Safe Mode with Networking במחשב הסורר ולראות אם התקלה חוזרת.

ואני רוצה שתבטל לחלוטין את ה-Firewall של Windows ותראה אם הבעיה חוזרת (תחזיר אותו אחר כך למצב ON).

ומספר שאלות:

1. האם התקלה קורית רק בדפדפן מסוים או בכל הדפדפנים?

2. האם אתה גולש דרך שרת Proxy מסוים?

היי.

לא חושב שיש מישהו שמגביל אותי,כי מי שמטפל פה ברשתות שאלתי אותו לגבי הנושא ואין לו מושג לגבי הנושא,כל המחשבים שמחוברים פה לרשת אין להם שום הגבלה.

ניסיתי לעלות את הOS בSF עם אינטרנט והתוצאה זהה,אין שינוי.

ניסיתי גם לכבות את הפיירוול,לא עזר.

*התקלה קוראת בכל הדפדפנים.

*לצורך עקיפה של ההגבלה אני משתמש בדפדפן TOR.

דבר אחרון,כשאני בבית ומחבר את הכבל רשת אין שום הגבלה.

אולי לנסות לשנות את כתובת הMAC ADRES?,פרמוט זאת האפשרות האחרונה במידה ולא אצליח להגיע לפתרון הבעיה,שונא שמגיעים למצב של פרמוט ולא מטפלים בשורש הבעיה.

פורסם

קודם כל אי אפשר לשנות MAC Address (זוהי כתובת פיזית שצרובה על גבי כרטיס הרשת).

אני יודע שיש כלים לזייף אותה, אבל לא נראה לי שזה יעזור.

האם ניסית לחבר את המחשב בעמדה אחרת בעבודה? לכבל רשת אחר?

פורסם
  • מחבר

ידוע לי גם שזה כתובת פיזית למרות שכן ראיתי שיש כמה דרכים לזייף אותה דרך תוכנות צד שלישי.

אכן ניסיתי לחבר לנקודות אחרות וגם ניסיתי כבל רשת שהבאתי מהבית,אך ללא הצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם אין פתרון,אפרמט מחר את הנייד ואעדכן אם הבעיה אכן נפתרה,מאוד מקווה שכן.

פורסם

לפני זה פשוט תנסה לגלוש עם מערכת מ Live CD כלשהו.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

למה זה טוב אם אפשר לשאול?,במידה ואתה מתכוון לLIVE CD עם מערכת הפעלה מובנת,הרי אני לא אוכל להשתמש בכל התוכנות הנלוות שיש לי במערכת הפעלה רגילה שאני משתמש בה ביום יום.(סטים,אוריג'ן)

פורסם

השימוש ב-LIVE CD יאפשר לך לשלול בעיה במחשב עצמו או בהגדרות מערכת הפעלה והדפדפן המותקנים עליו באופן קבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים