עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס R9 280X חדש בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X 

מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב.

הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ.

מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר.

הדרייברים הכי מעודכנים שיש, אני בודק כל יומיים ואיך שיוצא עדכון לדרייבר אני מתקין.

בחלק מהאתרים בחו''ל ממליצים לעדכן ביוס לכרטיס מסך, ובחלק אומרים שזה מסוכן וברוב המקרים לא פותר כלום.

לגבי מימוש אחריות זה בלתי אפשרי, זה כרטיס מסך חלופי ש KSP הביאו לי במקום כרטיס אחר שנדפק לי במסגרת אחריות, ניסיתי להסביר להם על הבעיה אבל מבחינתם אין שום בעיה עם הכרטיס.

בבקשה בבקשה תנסו לעזור, אני כבר אובד עצות

פורסם

הייתי מתעקש מול ksp, במידה ולא, תעדכן ביוס מה אתה יכול להפסיד?

תנסה גם על מחשב אחר.

כל עוד אתה מנסה מול ksp אל תעדכן שלא יהיה להם תרוץ.

פורסם
  • מחבר

עם KSP זה לא אופציה

חודשיים לפני שהסתיימה לי תקופת האחריות שבק לי כרטיס R9 280X של MSI.

הגעתי לKSP הם שלחו את הכרטיס לבדיקה ולאחר 3 שבועות שלחו לי כרטיס חדש מאותו הסוג אבל של GIGABYTE.

מיד אחרי שקיבלתי את הכרטיס החלופי הבנתי שהוא דפוק, חזרתי אליהם יום למחרת והם שלחו גם את החלופי לבדיקה ואחרי שבועיים החזירו לי אותו בטענה ש''הכל תקין'' 

בינתיים נגמרה לי האחריות על הכרטיס הראשון ומבחינתם הבעיה נפתרה ואני נתקעתי עם כרטיס מסך דפוק ובלי אחריות....

מבחינתי KSP מחוקים, לא מתקרב אליהם בחיים (אני לקוח שלהם לפחות 7 שנים ובמהלך ה7 שנים האלה רכשתי בלפחות 100 אלף שקל)

פורסם

שאלה שלא נשאלה כאן.

באיזה ספק מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים