עבור לתוכן

דרוש מפרט של עד 2800 לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו').

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי זה תקציב נפרד, אתם יכולים להמליץ (לא חובה), עדיף חברות כמו מייקרוסופט ולוג'יטק, דגש על לא יקר ואיכותי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ייעודי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הייתי אומר 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן שום אובקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך, תקציב נפרד. תירכש מערכת חלונות 10 עם אופיס 2016, אבל שוב, לא צריך להכניס למפרט, זה יהיה בנפרד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור חיפה ועמק יזרעאל, אני מכיר באזור KSP, אין העדפה ספציפית, אם אתם מכירים משהו אחר אמין וזול, אני פתוח לשמוע.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אשמח ללוח אם שלא יגביל אותי, כלומר מספיק חיבורי USB 3, מספיק חיבורי מסך (כולל HDMI)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא הייתי אומר שדרוג מאסיבי, אבל כן כדאי לשמור על אפשרות להרחבת זיכרון בעתיד ודברים מסוג זה

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב הזה לא צריך מפרט מפלצתי. לא צריך פה i7 ולא כרטיס מסך חזק. כן הייתי רוצה לתת דגש על רכיבים איכותיים. אני לא צריך ספק של 800W, אבל כן רוצה ספק איכותי של חברה טובה, כנ"ל לגבי מארז - אני רוצה משהו סולידי, לא מקושקש, ובאיכות, שהכפתור הפעלה לא יתקלקל אחרי חודשיים. רכיבים צנועים, אבל איכותיים בבקשה.

אני בעצמי ניסיתי להרכיב מפרט, וזה מה שיצא לי, אשמח לחוות דעתכם ולשמוע מפרטים שלכם:

Core i3 6100

Arctic Alpine 11 Pro Rev 2

Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intal B150, DDR4, VGA, DVI, HDMI

Kingstone ValueRam 8GB DDR4 2133MHz CL15

Western Digital Blue 1TB SATAIII

Transcend SSD370 256GB SATAIII\

Samsung DVD RW X24 Black

SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze ECO-430 PSU

Antec Three Hundred U3 Mid Tower Black Case

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים