עבור לתוכן

980 gtx ti איזה חברה לבחור??

Featured Replies

פורסם

היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti 

הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי.

המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט.

לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte.

מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..

פורסם

אם אחת הייתה טובה מהשאר (ולאנשים היה מושג למה), האחרות כבר לא היו נמכרות. למזלנו יש מספיק קלו-לסים שמפרנסים את התחרות.

לפחות מבחינתי בכל הנוגע לאמינות, שקט ואריכות ימים ה-EVGA והאסוס למיניהם יהיו בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי , בכל זאת למישהו יש חוות דעת על ה -  MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning  במקרה קראתי ביקורות טובות עליו.

פורסם

תראה ביקורות ביוטיוב על כל הכרטיסים המעניינים אותך.

לי אישית יש את הכרטיס של MSI.

ושקט זה דבר מאוד יחסי. והאם אתה מדבר על שקט במנוחה, במאמץ? זה מאוד תלוי.

תראה ביקורות ביוטיוב על כל הכרטיסים המעניינים אותך.

לי אישית יש את הכרטיס של MSI.

ושקט זה דבר מאוד יחסי. והאם אתה מדבר על שקט במנוחה, במאמץ? זה מאוד תלוי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה לכל העוזרים ^_^

פורסם
ציטוט של sayroni

הבנתי תודה רבה לכל העוזרים ^_^

לי יש את ה-970 של MSI, וקניתי אותו כי (כמו ה-STRIX של אסוס למעשה) הוא דומם לגמרי כשאתה לא משחק, ומה שמבחינתי באמת היה חשוב מבחינת שקט זה העבודה ב-IDLE (למשל כשהמחשב עושה הורדות או סתם דולק בלילה), כי אז הרמקולים לא עובדים והמאווררים באמת מפריעים.

הרעש בזמן משחק הרבה פחות חשוב, כי הסיכוי שתבדיל בין 38db ל- 40db הוא לא ממש גדול כשאתה כל הזמן שומע סאונד מהרמקולים...

מבחינת איכות הרכבה, אריזה, דרייברים וכד' - מאוד ממליץ על ה-MSI (בהתבסס על ה-970 שלי). קשה לי לדמיין יותר איכותי.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על MSI. חוץ מזה הוא גם נראה טוב, ככה שאם יש לך מארז עם חלון, הרווחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים