עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

11 עמודים ואנחנו עדיין תקועים בקטע של "תוקף ונתקף" - תביאו הוכחות, תסתמו להרבה אנשים ת'פה, כולל לי.

יאללה, תגמרו עם זה, או שתודו שרימיתם, או שתביאו הוכחות.

• תגובות 117
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטינגר - כמו ששגיא כתב - חלאס עם השטויות שלכם - או שתביאו הוכחות עד הערב - או שתודו ב FAKE שלכם - מספיק SPAM ו PRT SCRN מתוצאות שלך וכאלה - די - הוכחות או הודאות !

עכשיו בטח תגיד "בואו לכאן ותראו" כאילו ואני איזה שפחה שלך שצריכה לבוא לבית שלך כדי להאמין...

לא רוצה להגיע לבית שלך, תן הוכחות! אתה לא רוצה לתת? סע מפה מהר מהר...

אבל את המטרה שלו הת'רד הזה השיג, כולם יודעים שאתה רמאי, גם בלי שתתן הוכחה, כי זה הדבר הכי שקוף שאתה מראה

עאלק הORB לא עובד, רק בגלל המשפט "הוא כתב לי שהרג'יסטר לא בפנים או משהו" יודעים שאתה משקר

אז בחאית, מספיק עם התירוצים, חשבתי שאתה מנהל ראוי STINGER, גם אתה אותו רמאי שמזייף תוצאות בטח...

תחליף ריצוף, אולי זה יעזור

תעשה כבר OC לכרטיס מסך ותן את המהירויות שהגעת, אם התגובה הבאה שלך היא בלי זה, כולנו כבר ניהיה בטוחים שאתה שקרן ורמאי, כולל המנהלים. ב100 אחוזים

פורסם

אני עוקב בדיון הזה על המתרחש אך לא מגיב כי בן-אדם הוא חף-מפשע עד שהוכח אחרת. בכל מקרה רק רציתי לציין דבר רחד, למרות שהתוצאות באמת גבוהות ממאוד ומחשידות, גם אני, מהמחשב שלי, לא יכול להכניס תוצאות לORB בעזרת 3DMARK2003. עשיתי התקנות מחדש ושום דבר לא עזר...

יכול להיות שזו הבעיה גם אצלם...

פורסם

אחלה ת'רד, סוף סוף עלו עליהם. אני היתי הראשון להגיד שהם רמאים, אבל אף אחד לא שם עליי ...

ואיזה מן "מוניטין" יש לSTINGER? לדעתי הוא כזה כמו SHEFY כי התוצאות שלו גם כן לא הגיוניות. ואם אני לא טועה אתה הזה שטוען ש NFS UG פועל אצלו ב 1024 על 786 הכל על HIGH ופילטרים נכון (STINGER) ? ::)

קיצר אני דיי שמח שקבוצת הנודים הנפוחים האלה עכשיו סובלים :P. ורק לחשוב לפרסם את זה בחו"ל ?? אתה חושב שהאנשים שם כמו פה ?

בגלל אנשים כמוך יש לנו אחלה מוניטין ... רק מוסיף ...

קיצר תזייפו ת'תוצאות מהר ... תנסה להתקשר ל WEBMASTER של 3DMARK אולי הוא יסכים לפרסם את המהירות הזאת של הכרטיס תמורת כמה ג'ובות. :P

פורסם

stingeR תן בבקשה לינק לORB לכרטיס שלך... שהוא "עבד" במהירויות גבוהות...

בכל מקרה, גם אתה מזייף...

שני ציפורים במכה אחת..

וחבר'ה, זה לא "חף מפשע עד שהוכחה חפותו"

הוכחנו שהוא רמאי, המספרים לא הגיוניים בORB, מליון תירוצים, קירור מסכן, תוצאה לא הגיונית לחלוטין

שהוא יוכיח שהוא חף מפשע או שישתוק, זה הכל, tinger גם אתה תוכיח

מה קרה פתאום שני הכרטיסים שלכם לא מסוגלים יותר ?

ניסית לעזור לרועי שפי, עכשיו גם אתה אכלת אותה...

פורסם

אני לא אכנס לכל הויכוח על ה OC כי באמת אין לי כוח לשטויות האלה אבל בקשר לאיך ש NFSU רץ אצך גיא אני עד שזה לא סתם טענה אני הייתי אצלו וראיתי את זה בעצמי (זה היה על HIGH ועבד חלק חגמריי אני לא בטוח עד כמה הפילטרים היו מופעלים אבל אם אני זוכר נכון הם היו לפחות ברמה נמוכה)

פורסם

שמע משהו פה לא נראה לי טוב יש פה יותר מידי הודעות שלכם רועי סטינגר וגם הבחור השני ואולי חצי הוכחה של סטינגר לסיפור שלו אבל רועי רשם כבר חצי ספר אבל לא נתן לנו אפילו איור אחד, ותאמין לי שכול ספר צריך איורים אחרת זורקים אותו הצידה.

אני אישית מצאתי עוד ראייה מוזרה בכוטל הסיפור הזה סטינגר אתה טוען שהמעבד לפני היה על 3.0 ועכשיו אתם מנסים ליצב אותו על 3.2 ולא מצליכים אז למה במפרט של רועי רשום שהמעבד על 3.4 והנה ההוכחות ואני מבקש על תערכו את ההודעות שלכם לפני ורועי על תנסה לשנות עכשיו את המפרט שלך וטטען שהוא לא כזה כי נכון לשעה שלוש ועשרה כול הדברים הם כמו שאני כותב.

אלה דיברי סטינגר "ואיך המעבד היה יציב , מכיוון שפשוט אז הוא היה על 3.0 , עכשיו הוא על 3.25 ואנחנו מנסים לייצב אותו. אנשים , בבקשה , תתקשרו ותדברו מאיתנו , דיברתי עם רוקפורד , והזמנתי אותו לבוא לכאן , אבל הוא לא יכול להגיע, מקווה שתבינו אותנו , אנחנו לא משקרים."

זה המפרט של רועי

מפרט המחשב של RoyShefy:

--------------------------------------------------------------------------------

P4 2.6C@3.4Mhz (38c at FULL LOAD)

512 DDR 2700 TwinMOS

Radeon9500 Pro@ core:437 MeMoRieS:674

ABIT IC7 MotherBoard

....

שמע אני לא יודע מה להגיד יכול להיות שלא הבנתי מה כתבת או משהו אבל להגיע לכאלה תוצאות במעבד עם זכרונות 2700 של טווינמוס נראה לי מוזר ולמה אתם טוענים שהמעבד לא יכול לסגור כרגע 3.2 ושהוא תמיד היה על 3, אני יגיד למה כי רועי משקר בנוגע למעבד אני לא יודע מה עם הכרטיס.

בכול מקרה אני רוצה לראות איזה בנצ' וכרגע לא משנה איזה העיקר משהו שיראה שהכרטיס רץ על המהירויות הללו ויתן איזה תוצאה טובה אתה לא חייב לתת את אותה תוצאה כי אולי באמת היה באג נאקוומארק.

פורסם

מספר משתמשים שואלים אותי בפרטי - מה יש לי מהחבר'ה האלה ?

ובכן - מה יש לי מהם ? בוא נראה - כמו שכתבו כאן - זה מוסיף "המון" למוניטין הישראלי בחו"ל דבר ראשון ....

דבר שני - הרבה כאן מכירים אותי, ועוד משתמשים אחרים שמשקיעים כסף, זמן ועבודה על פרויקטים באמת מושקעים ועם הרבה כבוד - למשל ה 4GHZ של CUPRA - פרויקטים שדורשים משאבים רבים וזמן רב - ואם אנחנו עובדים על פרויקט זמן רב ובא XXXXX כמו רועי או STINGER ועושים מה שהם עושים - זה פשוט עושה מאיתנו צחוק - כי מה הבעיה - מחר אני אקח תמונה מ XTREMESYSTEMS של CPU-Z, של 2.8 על 4GHZ , יעלה את זה ל DATABASE וזהו ....

סיכום ביניים :

יש לנו כאן 2 משתמשים שיש להם תוצאות לא הגיוניות בעליל, שנתפסו על שקרים רבים בינתיים, ללא הוכחות ממשיות לטענות שלהם, אלא לעיסה חוזרת של טענות שכבר הופרכו עד עפר ...

אין לנו שום לינק ל BENCHMARK אחר שיוכיח אחרת ....

וקצת היגיון ושכל ישר - תסתכלו על העמוד הראשון - הלינק ל EXTREMEOC , הבנאדם בחו"ל כתב שם דברים נכונים - התוצאות שלו במבחנים לא הגיוניות בכלל - משהו כמו 30 אחוז שיפור לעומת התוצאות האחרות שיש שם - וזה אנשים עם קירור פלטייר וקירור גז ודברים אחרים .... - אז כמו שאמרו פה - HEATPIPE של ZALMAN לקח אותם ?

פורסם

אוקיי זה רועי.. בקשר למעבד אנחנו לא מצליחים להפעיל אותו ואת הOC בכרטיס מסך באותו זמן ושזה יהיה יציב...

וזה ממש לא בסדר שאתם, הפורום שאני נמצא בו כבר שנה, ככה תוקפים אותי..

אתם לא תבואו ותישאלו איך זה הגיוני.. נכון? אתם יש תקפצו כמו ילדים בני 7 בכיתה א' שמנסים לחפש את הפרשיה של הכיתה..

הכרטיס שלי ממש לא עובד כמו שצריך... על 420 הוא כבר נתקע..

ואם אני שם על יותר מזה המסך נכבה והטס ממשיך לרוץ.. ושהוא נגמר אני לא יודע איפה ללחוץ על המסך ולתת תסקרין שוט כי הוא כבוי.

לי נמאס עם הקטנוניות הזו, אני ממש לא חייב לכם שום הסבר...

אני לא יודע איך לזייף תוצאות, ואני בטוח שאם אני היתי יודע אז עוד 10000 אנשים היו עושים את זה גם.

אתם מתנהגים בחוסר בגרות שאי אפשר לתאר במילים.

אני לא פושע, וגם אם באמת הייתי האקר עולמי והייתי פורץ לאקווה מארק ומזייף תוצאות, אז כולה מה!? וואוו!

אני בשביל עצמי יודע שהכרטיס שלי הגיע לאן שהגיע וזה מספיק לי בהחלט.

היה יפה לקבל תמיכה מכולכם, ועזרתכם בלהוכיח שהכרטיס עובד.

אבל מכיוון שאתם לא עושים את זה, ורק יודעים להשמיץ, אני לא אמשיך עם זה כי את התמיכה שחשבתי שאני אקבל מכם, לא קיבלתי.

דרך אגב EMP, אתה אמרת שזה "גליץ" בוא תסביר מה זה למען השם!

פורסם

מר עולם ו-SMSM אתם שניכם צריכים להרגע.

זה שאתם בטוחים שהם זייפו לא הופך את זה לאמת, וזה אין לכם שום זכות לשפוט אף אחד.

בנוסף מר עולם, אף אחד לא שאל אותך למי לעשות או לא לעשות באן, במיוחד שאין שום הוכחות.

אין הוכחות שהם אמרו אמת נכון, אבל גם אין הוכחות שהם שיקרו, כרגע מצבכם

שווה, לאף אחד אין הוכחות, אז אני לא מבין איך אתם מסיקים מסקנות.

אני מאמין לשפי, אני לא חושב שהתוצאות היו נכונות, אני חושב שהיה לו באג באקוהמרק, זה יכול להיות,

אתם מדברים על זה כאילו זה דבר מטרוף שלא יכול להיות בחיים, ועוד אחד אמר שטות

שיש שני סוגי באגים ,או שלא נותן תוצאות או תוצאות מופרזות.

מתי בדיוק ניתחת את הבנץ' מרק הזה לדעת איזה באגים הוא יכול לספק? מה זה הקישקוש הזה

באג יכול לבוא בכל צורה ובכל מבנה, ובין היתר תוצאות לא נכונות כגון אלו שקיבל.

מקווה שזה יגמר בטוב.

פורסם

Lol אתם קשי הבנה או מה? שוב אתם מנסים לעשות OC למעבד?

יודע מה, עשית אוברקלוק והצלחת, אתה באמת לא חייב לנו שוב הסבר, רק תיהיה בריא.

דבר אחד אני יודע, לא להשיב למה שאתם רושמים בפורום ולהתעלם ממכם,

אבל נדפקו לשניכם הכרטיסים, אם זה עלילה או לא, אני שמח שזה קרה.

אתם יכולים להפסיק להגיב לת'רד, כל תגובה שלכם תגרור עוד עצבים ממשתמשים, אז חלס, לכו תשחקו farcry בשלישייה.

אתם לא הצלחתם להוכיח שאתם לא רימיתם ואתם ממציאים תירוצים פה כמו משוגעים...

אז חלס, מספיק כבר

רוצים להוכיח? stingrer אני רצה לראות לינק לorb של הFX שלך

שפי, תביא לינק לORB עם המהירויות שהצלחת לעבוד איתם כולל סקרין שוט מAQUA ומRIVATUNER וגם מARTIFACT TESTER

לא הצלחתם כבר 12 עמודים, ואתם עוד מתפתלים פה, יאללה סעו ליצנים

*** ואם לךא נותנים לDEMONSHLOMO העבריין מקלדת הזה באן זה אומר משהו גם על מנהלי בפורום הזה.

וטואלה יופי, ילד בן 13 בא מתלהב, תעבור בר מצווה קודם ילדון

אתה לא קולט אה יא קוף!!!

מה לעזעזל יתן לך הסקריןשוט?!

הרי אתה תגיד שזייפנו גם אותו לא?!

פורסם

אוי אתה נשמע כ כך פטתי, רק הוכחת עד כמה שאתה עלוב.

ואחרי שקראתי את הת'רד בפורום בחו"ל הבנתי באמת שאתה משקר ולא תצליח להוכיח ההפך בחיים שלך.

זה באמת נכון שזה מאוד מוזר שיש לך מבחנים בהם קיבלת ציון מעוד נמוך ומצד שני היו מבחנים בהם עקפת את הכרטיס הכי מהיר בעולם (שהניקוד שלו הוא 70 K).

בקיצור אתה מנסה עכשיו להאשים את התוכנה, ואם אתה צודק אתה הרי מנסה במילים אחרות להגיד "הכרטיס לא באמת כזה מהיר, מה באמת האמנתם לזה? זאת אשמת התוכנה." ואם הכרטיס באמת לא היה כזה מהיר זה כבר לא מעניין.

פורסם

This has gone far enough, I've warned you all once.

If Stinger and Roy want to "clear their names" they can open a new thread with the appropriate links/pictures/whatever.

Certain posts that were utterly inappropriate were deleted btw.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים