עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 3K - עבור פוטושופ ועבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY.

מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה:

מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים

גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב

רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא?

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי להשתמש טיפה במחשב DELL  של חבר והחוויה הייתה נהדרת. מאידך, לחברה שלי יש LENOVO U330P והמקלדת שם לא נוחה לי בעליל.

משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים

זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. הייתי שמח אם יהיה ניתן לעבוד על המחשב ברציפות למשך 2-3 שעות (בממשקי אופיס ואינטרנט) ללא צורך בטעינה, אם זה הגיוני.

יציאות מיוחדות: HDMI

בלוטות': לא משנה לי

גודל וסוג כונן קשיח: לא מבין בסוגים האמת. על המחשב עתידים להישמר הרבה קבצי תמונות גדולים וכן המון מוזיקה, אז מקום זה טוב.

כונן אופטי: לא חובה בימינו לדעתי, נכון?

תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא

אחריות בינלאומית: לא. מספיקה אחריות של היבואן הרשמי

האם צריך שיכלול רישיון למערכת הפעלה: כן

העדפה לחברה כלשהי: כפי שציינתי קודם, יצא לי לעבוד על מחשב DELL של חבר ומאוד התלהבתי. הבנתי שהם מעט יקרים יותר, אבל אם יש משהו שנכנס בתקציב אז זה הכיוון.
כמובן שמוזמנים להמליץ על משהו אחר.

דרישות נוספות: לא נראה לי

המון תודה!

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעתכם חברים,

תודה רבה

פורסם

ההבדלים שחשת בין המקלדות אינם תלויים בחברה אלא בסדרה או בדגם, כך גם לדל ישנם מחשבים עם מקלדת על הפנים כדוגמת האינספיירונים ב2000 ש"ח, וכמובן שללנובו יש מקלדת מעולה לכל הדעות בסדרת הThinkPad הלכך מומלץ לך לחפש סדרת מחשבים שהיא מקצועית יותר דוגמת דל לטיטיוד או לנובו ThinkPad.

פורסם
  • מחבר
לפני 2 שעות חכיע אמר:

ההבדלים שחשת בין המקלדות אינם תלויים בחברה אלא בסדרה או בדגם, כך גם לדל ישנם מחשבים עם מקלדת על הפנים כדוגמת האינספיירונים ב2000 ש"ח, וכמובן שללנובו יש מקלדת מעולה לכל הדעות בסדרת הThinkPad הלכך מומלץ לך לחפש סדרת מחשבים שהיא מקצועית יותר דוגמת דל לטיטיוד או לנובו ThinkPad.

תוכל להמליץ על דגמים ספציפיים?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים