עבור לתוכן

GTX 970 mini?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת למה כולם פה (או לפחות אילו שקראתי ) מכפישים את הדגם mini של כרטיס gtx 970 למשל הינה אתר או ערוץ שמכבד את עצמו וזה ההתרשמות שלו מהכרטיס

יש סיבה למה טוענים פה שהוא נחות מהגרסה הרגילה שלו?

פורסם

אין הבדל בין הגרסאות מלבד הגודל, שנועד להתאים למארזי מיני.

כל מי שאומר שיש הבדל או שהכרטיס הקצר נחות, אין לו על מה להתבסס

פורסם
  • מחבר

תודה! כי קניתי אותו והתבאסתי קצת שקראתי מה רושמים עליו.... 

פורסם

התגובות השליליות זה כי הוא עולה אותו דבר אבל אין לו את יכולות האוברקלוק שיש לדגמים הגדולים. בנוסף לזה לפחות בהתחלה היו בעיות עם הדגמים הקטנים של GIGABYTE ו ASUS (מסכים שחורים וכל מיני דברים מציקים).

בכללי אם אין לך מארז ITX שמגביל באורך הכרטיס מסך אין סיבה לקנות את הדגם הזה ואין הרבה מארזים טובים שמגבילים באורך הכרטיס (במיוחד לא כאלה שיתאימו למזג האויר בישראל).

פורסם

עד שמשווים אותו ל G1 או HOF (של GALAX) ושאר הכרטיסים המשודרגים.

בכללי אין סיבה לקנות אותו אלה אם כל קונים מארז קטן (מאוד) או שהוא הכי זול (ב BF היה דגמים אחרים זולים יותר).

פורסם

לי יש אותו (של gigabyte), בחרתי בקטן למרות שיש לי מארז סטנדרטי midi-tower כי גם ה"רגילים" היום גדולים למדי ולמרות שהם נכנסים הם חוסמים את כל סירקולציית האוויר במארז.
זה הדגם הכי זול של 970 ולא רואה איפה הוא נופל במשהו מהאחרים.

אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, גם מבחינת ה OC הוא נותן עבודה נהדרת (+200 לליבה, +300 לזיכרון והוא מראש עם OC מהמפעל). במשחקים הוא מגיע עצמאית ל 1490 בליבה ונשאר יציב למדי- מעבר לתדר BOOST אחרי OC ידני.

אני מוצא בו רק פלוסים על פני 970 אחרים ולדעתי ברירת המחדל צריכה להיות כרטיס מיני כמו זה- צריך לשכנע אותי למה לקחת כרטיס גדול, לא להיפך.

נערך על-ידי omertgm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים