עבור לתוכן

ווינדוס 7 לא עולה ! מסך שחור עם עכבר בלבד

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים שלום, אני אשמח לעזרה שלכם ניסיתי את רוב הדברים אבל זה לא עוזר

1. אתמול התקנתי תוכנה בשם Driver Booster 3 עשיתי עדכון דריבריים . בסיום העידכון המחשב התכבה ולא מצליח להילדק

במחשב עולה כולל הלוגו של ווינדוס ואז שהוא מגיע לעלות - מסך שחור ורק עכבר מופיע (ללא שום הודעת שגיאה) . כלום לא עובד כולל CTRL+ALT+DEL . רק מספר לחיצות על SHIFT או כפתור WINDOWS+U ותפריט קטן שלא מוביל לכלום

ניסיתי לעשות repair עם ווינדוס - גם דרך דיסק גם דרך USB ולא עובד . אין גם נקודות שחזור שאפשר לעשות על ידם . אפשר להגיע למסך שבו יש 5 אפשרויות של שחזור מערכת , שחזור על ידי "תמונה" ושורת פקודות כמו CMD

מצב בטוח עלה רק פעם אחת ממש אחרי שהתקנתי בפעם הראשונה ומאז גם זה לא עובד

השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן בלי לבצע פירמוט או שמחיקה והתקנה של ווינדוס זאת האפשרות היחידה ?

הווינדוס מותקן על כונן SSD והוא היחיד שמחובר כרגע במחשב (ניתקתי את כל השאר)

עוד כמה דברים שיכולים לתת יותר מידע זה : ניסיתי גם ע"י Hiren’s BootCD לעשות שיחזור ולא עבד (יש שם מליון אפשרויות אני לא יודע מה כל אחת אומרת ) אבל אפשרות אחת שיש זה זה לעלות את המחשב עם XP-MINI והמחשב כן עולה ויש גישה לכונן ולקבצים

אני לא רוצה לפרמט כי יש מלא תוכנות מותקנות וזאת הסיבה היחידה שאני מנסה לעשות שיחזור ולא למחוק הכל

אשמח לעזרה בבקשה זה דחוף

תודה רבה

*. אם זה חשוב אז היה לי גם הודעת שגיאה WINDOWS BOOT MANGER - 0xc000000f  אבל התיקון מהדיסק של ווינדוס סידר את זה

עכשיו לא מופיע כלום המחשב מנסה לעשות ומגיע למסך שחור רק עם העבר

פורסם

במצב בטוח חלונות עולה ?  אז נסה להסיר הדריבר של כ המסך

פורסם
  • מחבר

מצב בטוח עלה מייד אחרי שראיתי את הבעיה . נכנסתי למצב בטוח כדי לבדוק אם יש איזה בעיה

מיד אחרי שעשיתי ריסטרט וניסיתי עוד כמה פעמים להפעיל אותו בצורה רגילה המחשב כבר לא נכנס למצב בטוח ולא לווינדוס הרגיל

כרגע שאני מנסה זה בדיוק זהה. גם בווינדוס וגם מצב בטוח אותו מסך שחור עם עכבר בלבד

פורסם

נראה שרק התקנת תיקון של חלוות תעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לפירמוט והתקנה נקיה או שיש דרך לעשות תיקון חוץ מ repair דרך הדיסק התקנה כמו שכבר עשיתי ?

ניסיתי את כל האפשרויות חוץ מנקודת שחזור שהוא בכלל לא מאפשר לי וזה עדיין אותו מצב

פורסם

היי אדם,

אני חושב שהבעיה אכן היא במערכת ההפעלה עצמה, אני חושב שתבצע פשוט תיקון דרך המערכת ולא נקודות שחזור וכן הלאה, תוכל כמובן להעלות את המחשב שלך עם הדיסק התקנה ולחוץ על תיקון אתחול, מה שבטוח על 100% יפתור את הבעיה שלך, 

בברכה אליה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים