עבור לתוכן

מחפש מסך 27" טוב לגיימינג, גרפיקה וסרטים

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש מסך טוב 27" לגיימינג גרפיקה וסרטים.

התקציב שלי נע בין 2500 ל3500 אם אפשרות לחריגה.

רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם.

כרגע לפי מה שקראתי וראיתי בסרטונים הIPS הוא זה שמתאים לי, הבעיה היא שהמהירות רענון שלו דיי נמוכה..

אני חושב שאני מחפש (ותקנו אותי אם אני טועה) מסך 27" IPS עם מהירות רענון גבוה (פחות עדיפות לFreeSync או GSync כי אני עוד לא יודע איזה כרטיס מסך יהיה לי (אני בקרוב קונה מחשב חדש)).

תודה מראש :)

עריכה: לא יודע כמה זה יעזור:
שאני אומר גיימינג אני מתכוון גם למשחקים כבדים

ושאני אומר גרפיקה אני מתכוון שאני מתכנת עם הכרטיס מסך ובונה מנוע למשחקים (ואולי גם לעיצוב 3D או 2D בעתיד הקרוב).

נערך על-ידי MzDay

פורסם

פאנל IPS בכללי הוא די אוניברסלי ומתאים להכל, הבעיה היא כפי ששמת לב שזמינותם של פאנלים עם קצב רענון גבוה מ60HZ היא נמוכה ומחירם גבוה.

זה לא כזה אסון, הרי עד לפני שנים בודדות לא היו בכלל מסכי LCD בשוק שתמכו מעל 60HZ, ואף אחד לא מת מזה. יש כאלה שגם ב"משחקים כבדים" יסתפקו בכיף ב60FPS, ויש כאלה שלא. השאלה לי לאיזו קבוצה אתה שייך.

פורסם
  • מחבר
לפני 2 שעות QttP אמר:

פאנל IPS בכללי הוא די אוניברסלי ומתאים להכל, הבעיה היא כפי ששמת לב שזמינותם של פאנלים עם קצב רענון גבוה מ60HZ היא נמוכה ומחירם גבוה.

זה לא כזה אסון, הרי עד לפני שנים בודדות לא היו בכלל מסכי LCD בשוק שתמכו מעל 60HZ, ואף אחד לא מת מזה. יש כאלה שגם ב"משחקים כבדים" יסתפקו בכיף ב60FPS, ויש כאלה שלא. השאלה לי לאיזו קבוצה אתה שייך.

האמת, אני חושב שאני אצטרך יותר מ60 FPS, אבל אני לא רוצה להגביל את עצמי (למרות שכרגע אני לא רואה את זה בתור הגבלה).

אם יש לך מסכים משני הסוגים להראות לי שמתאימים למה שביקשתי זה מאוד יעזור לי :)

בעקרון, זה מאוד תלוי בהפרשי מחירים של ה60HZ ואלה שתומכים ביותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה :)

ועדכון קל: אני כנראה אקנה כרטיס מסך 980GTX, אז כנראה אני אצטרך מסך שהוא GSync (לא חובה) וHZ מעל 60 כי אני רוצה להוציא מהכרטיס מסך יותר.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים